icon

Tá istá krvná skupina a snaženie sa o bábätko

25. máj 2023

Ahoj baby.. s priateľom (budúcim manželom ) by sme chceli začať pracovať na bábätku o taký rôčik.. ale obaja mame krvnú skupinu 0 pozitív. Myslite ze by nebol problém s počatím. A hlavne zo zdravím bábätka.. počula som veľa prípadov ale zas aj veľa prípadov že už je iná doma ako kedysi že není to absolútny problém. Ďakujem

Strana
z2
sono2
25. máj 2023

@jaskolka ja som písala že dieťa niečo vytvára?
Píšem práve že si nevytvára dieťa príspevok 18:03
Možno reaguješ na dvoch ľudí

jaskolka
26. máj 2023

@sono2 ok, ale v reakcii na môj príspevok si písala, že dieťa si nič nevytvára. Čiže to vyznelo, akoby som ja v prvom príspevku tvrdila, že si ono niečo vytvára a ty ma týmto opravujes, že si nevytvára.
Pritom ja píšem, že protilátky vytvára žena. Z toho dôvodu to som zdôraznila. Možno sme sa len zle pochopili.
Ty žiješ v zahraničí. Preto nemôžeš napísať to, čo platí tam, automaticky na diskusiu tu. A hlavne tá veta, že tu sirime paniku a dezinformácie,nie je oprávnená (keďže tu dezinformáciu si v podstate dala ty tou vetou, že automaticky sa pichá injekcia aj v tehotenstve každej žene). Co je podla mňa - som zdravotnik, aj zbytočne robiť preventívne, keď protilátky si v gravidite v poriadku a dieťa po pôrode má negatívny Rh faktor. Ale ok, tam majú taký systém. Ja nenamietam. Len tu je iný, neznamená, že zlý, a keď to takto podávas, ženy to môže pomýliť.

Strana
z2