Tachyrkadia sympatického nervového systému a snaha o dieťa
Ahojte baby moje, veľmi rada sa chcem svami podeliť o rady.
Mám diagnózu: Tachyrkadia sympatického nervového systému, moja dr. internistka mi predpísala tabletky Vasocardin 50 mg, pri tých tabletiek mám tachyrkadiu v pokoji, akonáhle sa premáham trošku viacej alebo idem hore po schodoch mám 127 a ak potom idem si sadnúť, tak tep sa vráti do normálu
Neviem či to je normalne ale chcem Vám tým povedať že v máji mám kontrolu u doktorky a dovtedy chcela by som vedieť vaše názory alebo aj skúsenosti tým.
Plánujem otehotnieť tento rok
Dočítala som sa že pri týchto tabletkách nemôžem byt tehotná a mám aj úzkostné stavy kvôli tomu že ,, čo ak sa stane mne alebo dieťaťu počas pôrodu alebo po pôrode niečo vážne a nebezpečne’’ Neviem či sa niekedy z tej choroby dostanem a tiež neviem či môžem otehotnieť a mať normalne tehotenstvo
pises, ze mas uzkostne stavy. Daj si najprv do poriadku psychiku a budes mat aj pulzy dobre. A hlavne sa daj do poriadku kym budes tehotna.
Z Vasocardinu by si nemala mat vysoke pulzy. Skor naopak. Skus antidepresiva.
pises, ze mas uzkostne stavy. Daj si najprv do poriadku psychiku a budes mat aj pulzy dobre. A hlavne sa daj do poriadku kym budes tehotna.
Z Vasocardinu by si nemala mat vysoke pulzy. Skor naopak. Skus antidepresiva.
@anonym_4dbced psychika sa neda dat do poriadku len tak na povel. Uzkosti mam aj ja, dokonca pred druhym tehotenstvom som mala silne panicke ataky.... to je beh na dlhu trat 😉
Autorka kludne mi napis sukromnu spravu ❤️
@anonym_4dbced psychika sa neda dat do poriadku len tak na povel. Uzkosti mam aj ja, dokonca pred druhym tehotenstvom som mala silne panicke ataky.... to je beh na dlhu trat 😉
Autorka kludne mi napis sukromnu spravu ❤️
@rubi007 ved preto pisem, aby skusila AD. 140 pulzov v pokoji nie je v poriadku. Ked si to zvladla ty, neznamena, ze to neposkodi srdce inemu.
@rubi007 ved preto pisem, aby skusila AD. 140 pulzov v pokoji nie je v poriadku. Ked si to zvladla ty, neznamena, ze to neposkodi srdce inemu.
@anonym_4dbced no u mna lekari vravis, ze len mam taky rytmus ... proste sa vsad elen cuduju a nikde nic😂 antidepresiva na uzkosti? 😃 to asi tazko😉
@anonym_4dbced no u mna lekari vravis, ze len mam taky rytmus ... proste sa vsad elen cuduju a nikde nic😂 antidepresiva na uzkosti? 😃 to asi tazko😉
@rubi007 presne tak. Antidepresiva sa uzivaju na uzkostne stavy. Ak tvoj lekar neriesi pulz 140, treba ho zmenit, kym nebudes mat vazne problemy.
@rubi007 presne tak. Antidepresiva sa uzivaju na uzkostne stavy. Ak tvoj lekar neriesi pulz 140, treba ho zmenit, kym nebudes mat vazne problemy.
@anonym_4dbced nie moj lekar, moj lekar to riesi, dokonca dom bola na kardiologii a mala holtera 😉 Vsetko je v poriadku, len mam rychly rytmus... nebyva mi pri tom ani zle... skor mi je blbo ked mam okolo 70 a nizsie😉 Cize o moj tep sa bat nemusis ani o mojich lekarov😄 Cudzi lekari ked namerali pri beznych kontrolach alebo na gynekologii tak kazdy len oci vyvaluje a nechapu to😄
@anonym_4dbced nie moj lekar, moj lekar to riesi, dokonca dom bola na kardiologii a mala holtera 😉 Vsetko je v poriadku, len mam rychly rytmus... nebyva mi pri tom ani zle... skor mi je blbo ked mam okolo 70 a nizsie😉 Cize o moj tep sa bat nemusis ani o mojich lekarov😄 Cudzi lekari ked namerali pri beznych kontrolach alebo na gynekologii tak kazdy len oci vyvaluje a nechapu to😄
@rubi007 drzim palce. Pri vysokom pukze mas niekolko nasobne vyssie riziko kardio-vaskularnych chorob. Fibrilacia, infarkt....Ale ked sa mas dobre....

@milye22 pisala som tu viackrat, mam 4 deti, posledne 2 som rodila s vysokym tlakom, to stvrte, ked som cakala, tak som brala Concor, co je tiez betablokator. Mne sa to vysadit dalo, ale lekar hovoril, ze je mozne to brat aj v tehotenstve, ked je to potrebne a su castejsie kontroly.
No po porodoch som mala vysoky tlak a pulz, brala som Betaloc zok a neskor zas Concor.