Tehotenstvo hneď po pôrode
Ahojte, som kratko po porode, vsetko je ok a uvazujem nad dalsim tehotenstvom. Mame 35r a nechceme otalat. Kedy je vhodne podla vas co najskor opat otehotniet? Dakujem za skusenosti
Ja som 3m po otehotnela. 🤣
@zuz115 svokra otehotnela 2 mesiace po pôrode. 🙂
Kamoska otehotnela hneď po sestonedeli 😅
moj byvaly frajer mal brata narodeneho v tom istom roku. 😀 frajer januar, brat december. takze ide to hned po porode 😀
Ja mam susedu co ma deti v jeden datum presne rok po sebe. Cize ked sa citis...
Ja som chcela hneď, menštruáciu som dostala po skoro roku až a to som viac ako 3 mesiace už nemala mlieko a podarilo sa nám otehotnieť až o rok na to a to sme sa snažili celý čas. A aj to nedopadlo uspesne a čakáme, kedy sa budeme zas môcť snažiť. Cize ako sa cítiš a čo povie tvoje telo.
Ak kojis bude to asi náročnejšie otehotnieť hneď, ja som musela najskôr odstaviť a prestať kojiť, kojila som 16.mes. a po odstavení som bola do 5.mesiacov tehotná (obe deti po 40.tke). Samozrejme sa dá otehotnieť aj počas kojenia, ale čím vyšší vek, tým nižšia pravdepodobnosť.
No podľa mna po prvej mrske sa da ale z vlastnej skúsenosti ze ked to chces co najviac tak to tak skoro neide🤷 držím prsty inak moja mamina sestra narodena v januari a brat o rok na to februar 😂
Zacne skusat, menzes na to nepotrebujes. Otehotniet mozes aj bez . Mna na to gyndos vylozene upozornil, ze on vidi , ze uz budem zase plodna, hoci Ms prist nemusi.

@zuz115 nuž, tvoje telo ti dá vedieť, keď ti pride menzes. Ak už máš, nič ti nebráni.