icon

Tehotenstvo na prvýkrát

23. jan 2021

Otehotnela z vás ,úplne čistou náhodou , že jedenkrát. Ste si nedali pozor ,a bolo ??

Strana
z2
deti95060810
23. jan 2021

no jasné 🙂... u nás všetko náhody...😉

zuzanka.zuzu
23. jan 2021

ano 😀

simsalabim
23. jan 2021

Ano

nelca84
23. jan 2021

ano

zuzanockamt
23. jan 2021

nie a neviem si to ani predstaviť, že ako sa dá otehotnieť náhodou 😂😂😂

mimer
23. jan 2021

@zuzanockamt nestihne vybrat? 🤦 Tak si uzivas ze sa "zabudnes" 🤭

zuzanockamt
23. jan 2021

@mimer ale to nie je náhoda 🙄 každý styk počas plodných dní znamená možné oplodnenie, čiže nerozumiem, keď potom niektoré nechápavo pozerajú na pozitívne tehotenské testy 😂 a keď dieťa neplánujem, tak AK formou prerušovaného styku je na smiech

sense
23. jan 2021

Áno,

danielahamar
23. jan 2021

Áno, všetkých troch tak máme a nahody neexistuju😉😄

hederamonstera
23. jan 2021

A naco ti je toto info?

majulino
23. jan 2021

@zuzanockamt prečo prerušovaný styk na smiech? Fungujeme takto s manzelom 7 rokov. Tri roky som brala HAK. Mame 3 deti a z toho dve plánované pri prvorodenom zlyhala HAK po navsteve zubara (dala.mi ATB vlozku do.zuba, na otazku ci ma vplyv na ucinnost HAK odpovedala, ze nie)

nela6
23. jan 2021

nedali pozor? kamoska 2x chcela a 2x otehotnela po prvom mesiaci skusania

fineta
23. jan 2021

3x 💙💙❤️... Ale nahody to neboli. Proste to vyslo na 1.x ori všetkých deťoch. 🙏

zuzubb007
23. jan 2021

Akože nechápem ako sa dá otehotnieť čistou náhodou alebo aj chápem ale bude to chybou muža :D

ingush616
23. jan 2021

Áno 😃

zuzanockamt
23. jan 2021

@majulino veď, keď vám to vyhovuje, tak nech sa páči 😂😂😂

laila18
23. jan 2021

Boli to plánované náhody, obe na prvý šup, aspoň vieme, že si máme ozaj dávať pozor mimo robenia detí 😂😂

petra889
23. jan 2021

Áno

hanka555
23. jan 2021

Ano, nas prvy nechraneny styk , 5mesiacov pred svadbou..hovoto😅

hanka555
23. jan 2021

@zuzanockamt predstav si , ze da sa😅moze to byt naozaj cista neplanovana nahoda, .u nas tak bolo

nominativ
23. jan 2021

My nie náhodou, plánovane, ale obe deti na prvý šup nechráneho sexu.

Za mňa, dieťa môže byť aj náhoda, resp chyba v štatistike(napr cez ms ale ovulácia spermie ešte zastihne, lebo príde skoro) ale to, čo veľa ľudí z môjho okolia považuje za náhodu a sú ohromne prekvapení...tak to niekedy gulam očami.

domculik
23. jan 2021

Ano 😁.
@majulino musim ta podrzat, suhlasim s tebou, my na tej prerusovanej sulozi fungujeme tiez uz dlho 😉. Kazdemu by som to urcite neodporucila, ale nam to na zaklade skusenosti dlhorocne funguje, cize nie je o com.

elizita
23. jan 2021

@zuzanockamt nie kazdy chlap je amater 😉 prerusovany styk je jedna z top antik.. ale musi sa to vediet...

tannja
23. jan 2021

Ano dvakrat

zuzanockamt
24. jan 2021

@elizita jedna z top 😂😂😂 keď chceš, tak sa na to spoliehaj...pre mňa to AK nie je, ani so Supermanom

misinka0611
24. jan 2021

Bolo to planované a obe tehotenstvá otehotnenie na 1x.

hanka1505
24. jan 2021

Náhoda ti nebola, vedeli sme co robíme🙂 a áno tretie bejby z jedneho jediného pokusu❤️

nafka0483
24. jan 2021

@elizita To nie je o tom ci je chlap amater. Skor o tom ze ma stastie ze jeho telo neuvolni spermie skor. Plno muzov sa ovlada maximalne lenze uz v predejakulacnej tekutine ma spermie. A staci jedna jedina. Tu nezalezi na sikovnosti alebo amaterizme, to su mylne domnienky.

sonnenshein
24. jan 2021

@zuzanockamt Ja som otehotnela pocas uzivania HAK. Myslim, ze je to kvalifikovatelne ako nahoda

elizita
26. jan 2021

@nafka0483 takych je asi mrdne malo a su skor ojedineli... kolko parov z generacie nasich mam pouzivalo HAK alebo gumku... ??? A nemali 10 deti, ale 2 ci 3... a urcite nesexovali len ked chceli deti 😀 z mojho okolia fakt nepoznam nikoho,kto uziva v manzelstve HAK alebo gumku a maju len planovane deti,vratane mna... moji rodicia su spolu 41r a maju tiez len planovane deti
..nevravim,ze sa nemoze nikdy stat.. rovnako sa moze stat pri akejkolvek antike.. ked clovek sexualne zije,musi v kazdom pripade ratat aj s neplanovanym tehotenstvom.. 100% istota je len celibat..

Strana
z2