Tehotenstvo po kyretáži missed abort: Kedy sa vám podarilo otehotnieť?
Ahojte, zaujíma ma kedy sa Vám podarilo otehotnieť po kyretazi missed abort? Vďaka.
O 3 m, opät neuspesne
1,5 roka... tieto otazky su uplne zbytocne, kazda mame iny vek, zdravotny stav a - stastie... za ten cas prisli a odstranili pricinu, plus som potom pichala injekcie na riedenie krvi...
Po 7 mesiacoch, zatiaľ všetko v poriadku 🤍
Super ze sa Vam takto podarilo 🙏🙏@lenka1801 nech vsetko dobre dopadne ✊
@anjelicek26 zaujima ma to hoci kazda sme ina, mne to doda aspon nadej ze sa to raz verim ze aj nam podari, aj ked strach v podvedomi ostane ci sa to opat nezopakuje, no tuzba po babatku je vacsia ako strach 🥲
Za 4 roky,znova MA
To sa tu nemudis pytat, po MA 90% zien otehotnie.
asi 7 mesiacov? tak nejak ...
A ako dlho ste začali skúšať po MA?
ja som bola na tom psychicky dosť zle, som bola už takmer v 5-tom mesiaci ... tak asi tých 6 mesiacov, neviem ☹
Prvý ma bez kyretu po 3 mesiacoch som tehotnelq a opäť ma ale teraz aj kyret kvôli vyššiemu týždňu
Po prvom cykle, ale bolo z toho biochemické, a tak sme ešte počkali 2 cykly (aby boli aspoň 3 ako odporucaju🤷🏼♀️) a som zas tehotná. Držím palce🤞
Hned po prvej ms nam odporucali znova skusat. Bala som sa kyretu a bola skepticka, ze to vobec este pojde po takom zasahu. A hned v cykle po prvej ms znova // a zatial vsetko v absolutnom poriadku, uz som v 2.trimestri. Drzim palce 🤞

O mesiac našťastie všetko ok slečna už ma 3roky🫶 viac som bola sledovaná+ som pichala clexan