Tehotenstvo po kyretáži missed abort: Kedy sa vám podarilo otehotnieť?
Ahojte, zaujíma ma kedy sa Vám podarilo otehotnieť po kyretazi missed abort? Vďaka.
1,5 roka... tieto otazky su uplne zbytocne, kazda mame iny vek, zdravotny stav a - stastie... za ten cas prisli a odstranili pricinu, plus som potom pichala injekcie na riedenie krvi...
Super ze sa Vam takto podarilo 🙏🙏@lenka1801 nech vsetko dobre dopadne ✊
@anjelicek26 zaujima ma to hoci kazda sme ina, mne to doda aspon nadej ze sa to raz verim ze aj nam podari, aj ked strach v podvedomi ostane ci sa to opat nezopakuje, no tuzba po babatku je vacsia ako strach 🥲
A ako dlho ste začali skúšať po MA?
ja som bola na tom psychicky dosť zle, som bola už takmer v 5-tom mesiaci ... tak asi tých 6 mesiacov, neviem ☹
Prvý ma bez kyretu po 3 mesiacoch som tehotnelq a opäť ma ale teraz aj kyret kvôli vyššiemu týždňu
Po prvom cykle, ale bolo z toho biochemické, a tak sme ešte počkali 2 cykly (aby boli aspoň 3 ako odporucaju🤷🏼♀️) a som zas tehotná. Držím palce🤞
Hned po prvej ms nam odporucali znova skusat. Bala som sa kyretu a bola skepticka, ze to vobec este pojde po takom zasahu. A hned v cykle po prvej ms znova // a zatial vsetko v absolutnom poriadku, uz som v 2.trimestri. Drzim palce 🤞

O mesiac našťastie všetko ok slečna už ma 3roky🫶 viac som bola sledovaná+ som pichala clexan