Tehotné po 35-tke, akú máte skúsenosť ?
Mam obe deti po 35. Najväčší problém bol šialená chrípka v druhom tehu. Ale to s vekom nesuviselo, inak všetko ok.
Komplikácie žiadne, dieťa krásne zdravé. Rodila som ako 36 ročná.
Baby, potešili ste ma. Mám čerstvých 37a konečne čakám svoje prvé dieťa 🙂
@uradnikova 1.dieta 36 všetko ok,sekcia a 2. dieťa mesiac pred 43.r. tiež sekcia, všetko ok
@uradnikova sekcie boli kvôli mojej chrbtici...
@uradnikova, ano Moon resea 😊.Ja som milovnik dobrych kocikov a tento ma vsetky vlastnosti ktore potrebujem aby splnal 👍
Rodila som 37,5 a posledne mesiac pred 41. narodeninami. Najmladsia ma presne rok. Uplna pohodicka. Ziadne komplikacie, deti su uplne zdrave, krasne. Ja som fit a aj pocas tehotenstiev bola. Behala som do 25. tt, plavala do posledneho dna pred porodom. medzi detmi som normalne chodila do prace.
@yanni tak to klobuk dolu. Ja som behavala zavodne az kym som otehotnela🙂. V tehu som uplne nemozne. Len zle a zle. No tazko sa mi bude znova odhodlavat🙂
@janinka007 amo, presne si to odhadla, bolo to o sestre,a le teda som si vek mohla ubrat, nie pridat 😀
Ahojte...ja mam pomaly 38, prva ma 7 rokov ...predstavovala som si to inak s vekovym rozdielom, ale uz prve bol problem. Nieekedy
uz neverim ani na zazrak , ze by sme niekedy mali druhe dieta. Zacinam mat pocit, ze ak nie teraz , tak asi nikdy...tak uvidime...kazdopadne uz ziadne terapie ako prvy krat...

@uradnikova Ziadne komplikacie. Akurat som mala na začiatku tehu hematóm ale vstrebal sa. Dcerka je v poriadku a zdrava.