icon

Tehotné po 35-tke, akú máte skúsenosť ?

uradnikova
25. jan 2020
Strana
z2
evittam
26. jan 2020

@uradnikova Ziadne komplikacie. Akurat som mala na začiatku tehu hematóm ale vstrebal sa. Dcerka je v poriadku a zdrava.

vroni
26. jan 2020

Mam obe deti po 35. Najväčší problém bol šialená chrípka v druhom tehu. Ale to s vekom nesuviselo, inak všetko ok.

larisalarisa
26. jan 2020

Komplikácie žiadne, dieťa krásne zdravé. Rodila som ako 36 ročná.

lentilkaxxx
26. jan 2020

Baby, potešili ste ma. Mám čerstvých 37a konečne čakám svoje prvé dieťa 🙂

dada7701
26. jan 2020

@uradnikova 1.dieta 36 všetko ok,sekcia a 2. dieťa mesiac pred 43.r. tiež sekcia, všetko ok

dada7701
26. jan 2020

@uradnikova sekcie boli kvôli mojej chrbtici...

kaia
26. jan 2020

@uradnikova, ano Moon resea 😊.Ja som milovnik dobrych kocikov a tento ma vsetky vlastnosti ktore potrebujem aby splnal 👍

yanni
26. jan 2020

Rodila som 37,5 a posledne mesiac pred 41. narodeninami. Najmladsia ma presne rok. Uplna pohodicka. Ziadne komplikacie, deti su uplne zdrave, krasne. Ja som fit a aj pocas tehotenstiev bola. Behala som do 25. tt, plavala do posledneho dna pred porodom. medzi detmi som normalne chodila do prace.

uradnikova
autor
26. jan 2020

@yanni tak to klobuk dolu. Ja som behavala zavodne az kym som otehotnela🙂. V tehu som uplne nemozne. Len zle a zle. No tazko sa mi bude znova odhodlavat🙂

majamat
26. jan 2020

@brezza 😀 och, to som si ani nevsimla. uz som nejaka stara 😀 malo byt sestra.

majamat
26. jan 2020

@janinka007 amo, presne si to odhadla, bolo to o sestre,a le teda som si vek mohla ubrat, nie pridat 😀

linda81
29. jan 2020

Ahojte...ja mam pomaly 38, prva ma 7 rokov ...predstavovala som si to inak s vekovym rozdielom, ale uz prve bol problem. Nieekedy
uz neverim ani na zazrak , ze by sme niekedy mali druhe dieta. Zacinam mat pocit, ze ak nie teraz , tak asi nikdy...tak uvidime...kazdopadne uz ziadne terapie ako prvy krat...

dada7701
29. jan 2020

@linda81 tak ver na zázraky...ja som mala prvé 36, druhé v 38 skončilo potratom a tretie sa narodilo mesiac pred 43 🙉

linda81
1. feb 2020

@dada7701 to je super predsa...tak mam cas 😀...niekedy je clovek taky demotivovany zu ..ale mame aspon jedno dieta....teraz som si zas po rokoch kupila femibion 🙂...a kaslem na robotu...lebo doteraz bolo stale nieco ,preco babo radsej nie ako ano...

Strana
z2