icon

Testy, menzes, tehotenstvo?

carinka888
7. dec 2020

Pridam fotky testov... brali mi HCG len este nemam vysledky.. len ,,vtip je vtom” ze mam an menzes... raz normalny ( asi vtedy niekedy som otehotnela potom cez ovu spinenie a teraz 2 dnovy menzes zas.. ale silny.. a na 3 den akoby nic pridam testy

Testy, menzes, tehotenstvo?Testy, menzes, tehotenstvo?
zuzana111984
7. dec 2020

@carinka888 už som ti písala pod prvý príspevok, teda, desí ma ten dátum posledneho styku, to by bola slabá čiarka na 9tt, takuto čiarku mi ukazalo ešte pred meškaním, tak 12dpo, naozaj si už potom styk nemala? Ak nie, choď k lekárovi.
A ešte mi povedz, čo to máš za doktora, ak si mu povedala, v ktorom týždni asi si a že krvácaš, prečo ťa hneď nevyšetril? Nechápem 😤

mirus11
8. dec 2020

@carinka888 ale mne ten test s pondelka príde akýsi slabý,podľa mňa by mal byť už síl eksi,ale držím 🤞aby to nakoniec dobre dopadlo,aj mne to takto nejako ukazovalo,a nakoniec z toho nebolo nič,prišla som o to.

cookie29
8. dec 2020

a kolko Ti meska menzes? To je taka ciarka ked dnes mal prist menzes

zuzkalujza
8. dec 2020

Nechcem ťa strašiť, ale podľa mňa ide o biochemické tehotenstvo. Tie čiarky sú dosť slabučké a keď aj krvácaš, zrejme nie je všetko v poriadku. Veď uvidíš ako dopadne krv. Aj keď tá pozitívna bude keď sú testy takéto. Od-sledovať potom treba dynamiku HCG, nič iné sa teraz nedá spraviť.

lolinecka888
Autor odpoveď zmazal
zuzana111984
9. dec 2020

@lolinecka888 ahoj, neviem komu adresuješ otázku, ale je neslušné pridavať svoj problém do cudzej diskusie, založ si novú tému, skôr ti tam niekto poradi ako tu

lolinecka888
Odpoveď bola odstránená