icon

Tmavnutie tehotenských testov: Kedy je to normálne?

Včera o 16:14

Ahojte dievčatá. Chcem vás veľmi poprosiť o zdieľanie skúseností prípadne fotiek ako vám tmavli tehotenské testy a za akú dobu stmavli z úplne takmer neviditeľného ducha na čiarku výraznú ako kontrolná takzvané "koľajnice" ? Riešim to pretože sme sa o dieťa snažili 2,5 roka a je naozaj vytúžené. V januári som otehotnela, ale hneď v 6tt som spontánne potratila. Hneď na prvú ovuláciu som otehotnela znova, ale nepozdáva sa mi tmavnutie testov. V utorok 3.3. som mala prvého úplne slabunkého ducha, viditeľného len pri fakt dobrom svetle a pod určitým uhlom, dnes 9.3. je čiarka na teste síce výraznejšia, ale stále oveľa oveľa svetlejšia ako kontrolná, pridám fotky. Mala by som dnes byť asi cca 14-15DPO. Je možné, že od slabulinkého ducha po výraznú čiarku to môže trvať aj 10 a viac dní? Dnes som testovala 7deň. Fotky prikladám a za skúsenosti a názory ďakujem 🙏

anonym_1a0d5f
Včera o 16:30

Ja som robila test, az ked mi meskalo 5 dni a kolajnice, obe ciarky rovnako silne. Ale tebe kolko meska den? Je sanca ze pekne este zacne tmavnut.

anonym_103075
Včera o 16:35

@anonym_autor a už ti vobec meška menstruacia ? Ja som už deň meškania mala krasne kolajnice.. v google zadaj tehotenské testy a tim ti ich veľa ukáze... ja na teste nevidim teda druhú čiarku a zbytočne testuješ a zbytočne míňaš peniaze na snehobiele testy ..

Ja viem , že tužiš po babatku, ale takto to len zbytočne hrotíš ..

autor
Včera o 16:49
@anonym_1a0d5f

Ja som robila test, az ked mi meskalo 5 dni a kolajnice, obe ciarky rovnako silne. Ale tebe kolko meska den? Je sanca ze pekne este zacne tmavnut.

@anonym_103075 ak preklikneš na druhú fotografiu testu z dnes tak tam čiarku určite uvidíš. Prikladám ju aj sem.Testy niesú biele, ten prvý je z 3.3. na fotke to nevidieť, ale bol tam slabunký duch. Len som chcela aby bolo vidieť ako po týždni test stmavol. Menštruácia mi mešká jeden deň.

@anonym_1a0d5f jeden deň mi mešká 🙂

anonym_358c80
Včera o 18:07

Ak si teraz 14DPO, tak 3.3. si bola 8DPO? A teda sa cudujem ze si tam vobec nieco mala (ja na fotke nevidim nic, ale ani sa nesnazim ju priblizit). Na tej druhej je podla mna uplne normalny test na to, ze teraz ti max.1 den meska.

anonym_cdf600
Včera o 18:14

Tiež si myslim, že ten druhý je na den meškajúcu MS fajn, skusila by som o päť dni a to by si už mala vidiet silno aj druhu..aspoň ja som to tak robila, prvý keď mi den meškala a potom asi tak o 5 dni opäť a bola tmavšia..a držím palce

maskpure
Včera o 19:54

Ja som mala kolajnice tyzden po vynechani ms. Prveho ducha ako mas ty na 1. foto som mala 2 dni pres ocakavanou ms, cize cca 9 dni to trvalo.

jaskolka
Dnes o 05:20

Z vlastnej skúsenosti to poviem,že tmavnutie testov nemá až takú výpovednú hodnotu. Ja som mala pri synovi testy úplne slabé a silneli pomaly a bolo z toho úplne bezproblémové tehotenstvo a zdravý chlapček. Naopak testy mi pekne silneli, všetko vyzeralo ok a diagnóza bola MA. Takže fakt sa na testy veľmi neupinaj