icon

Pozitívny tehotenský test krátko po pôrode. Ako ďalej?

Včera o 09:42

Ahojte, som niečo cez 4 mesiace po pôrode a plne dojčím. Dnes mi tehotenské testy vyšli takto. Stalo sa to niektorej z vás že takto krátko po pôrode otehotneli ? Ako ste to zvládli ? U nás by bolo toto bábätko chcené len predsa ma človek pred tým rešpekt. Prvý pôrod som mala rýchly a bez komplikácií.

Pripadne, zvyknu tieto testy takto ukazovať duchov ? Čiarky boli viditeľne do minúty, netestovala som úplne prvý ranný moč.
Samozrejme o dva dni skúsim zas a uvidíme 🙂

Dakujem 🌸

Pozitívny tehotenský test krátko po pôrode. Ako ďalej?
4stanka4
Včera o 09:45

@anonym_autor medzi mnou a bratom je rozdiel necelý rok takže jasne ze sa to da a dojčenie nie je antikoncepcia 🙂 testy vyzerajú pozitívne, držím prsty.

hederamonstera
Včera o 09:46

moj mal 6m, ked som otehotnela s druhym. No je to masaker ale tak co uz, prezijeme :D

anonym_55689b
Včera o 09:48

@anonym_autor vyskúšaj iný test. Alebo tento istý o 2-3 dni. Mne ukázal takto alebo aj silnejšie a bol falošne pozitívny. Veľa veľa žien má podobnú skúsenosť.

autor
Včera o 09:50
@anonym_55689b

@anonym_autor vyskúšaj iný test. Alebo tento istý o 2-3 dni. Mne ukázal takto alebo aj silnejšie a bol falošne pozitívny. Veľa veľa žien má podobnú skúsenosť.

@anonym_55689b aha dakujem za tip. Prvé tehotenstvo som tiež testovala týmito a vyšli pekne pozitívne ale je pravda že som vtedy presne vedela koľko dni po ovulácii som, teraz ani srnky netušia 😁 stava sa teda že vyjdú aj dva falošne pozitívne ? Lebo som testovala dnes 2x a nie z tej istej vzorky (prvý krát som neverila že dobre vidím).

anonym_55689b
Včera o 09:51
@anonym_autor

@anonym_55689b aha dakujem za tip. Prvé tehotenstvo som tiež testovala týmito a vyšli pekne pozitívne ale je pravda že som vtedy presne vedela koľko dni po ovulácii som, teraz ani srnky netušia 😁 stava sa teda že vyjdú aj dva falošne pozitívne ? Lebo som testovala dnes 2x a nie z tej istej vzorky (prvý krát som neverila že dobre vidím).

@anonym_autor mne vyšli 4 falošne pozitívne. Viac dní po sebe. Z krvi hcg 0, tak viem, že to nebolo biochemické tehotenstvo

autor
Včera o 09:53
@anonym_55689b

@anonym_autor mne vyšli 4 falošne pozitívne. Viac dní po sebe. Z krvi hcg 0, tak viem, že to nebolo biochemické tehotenstvo

@anonym_55689b no tak to je sila 🤯 tak či tak by som testovala o dva dni znovu, ale dakujem ešte raz, budem ešte opatrná v tom tešení sa 🙂

anonym_55689b
Včera o 09:54
@anonym_autor

@anonym_autor takúto intenzitu čiarky som mala. Hrozné testy. Príšerne som sa cítila. Mne naopak vyšla takáto čiarka po dlhom snažení sa. A nakoniec z toho nič nebolo

autor
Včera o 09:56
@anonym_55689b

@anonym_autor takúto intenzitu čiarky som mala. Hrozné testy. Príšerne som sa cítila. Mne naopak vyšla takáto čiarka po dlhom snažení sa. A nakoniec z toho nič nebolo

@anonym_55689b tak to je fakt hrozne, veľmi ma to mrzí že si si tým prešla. Dúfam že podobne sa ti už nikdy nestane. Ja som mala čiarky pri prvom tehotenstve a prvom testovaní takéto, nikdy by som nepovedala že to môže byt falošne.

anonym_55689b
Včera o 09:59
@anonym_autor

@anonym_55689b tak to je fakt hrozne, veľmi ma to mrzí že si si tým prešla. Dúfam že podobne sa ti už nikdy nestane. Ja som mala čiarky pri prvom tehotenstve a prvom testovaní takéto, nikdy by som nepovedala že to môže byt falošne.

@anonym_autor Odvtedy sa testujem, len ak mi menštruácia fakt poriadne mešká😅
Čo si poslala testy, tak vyzerajú o čosi silnejšie ako tie moje a tvoje teraz. Každopádne držím ti palce aby nakoniec zosilneli. Ono je to niekedy veľmi neurčité či je test falošne pozitívny alebo sa žena testuje len skoro a testy sú ešte slabé. Každopádne testy by takéto čiarky netehotným ukazovať nemali…

autor
Včera o 10:15
@anonym_55689b

@anonym_autor Odvtedy sa testujem, len ak mi menštruácia fakt poriadne mešká😅
Čo si poslala testy, tak vyzerajú o čosi silnejšie ako tie moje a tvoje teraz. Každopádne držím ti palce aby nakoniec zosilneli. Ono je to niekedy veľmi neurčité či je test falošne pozitívny alebo sa žena testuje len skoro a testy sú ešte slabé. Každopádne testy by takéto čiarky netehotným ukazovať nemali…

@anonym_55689b to teda vobec, koľko žien sa zbytočne teší pripadne naopak vystraší z toho… no ono je naozaj najlepšie testovať až keď mešká, len ja mám teraz tak rozhádzaný cyklus že testujem len tak keď si spomeniem 😅 a dakujem, ja tebe držím palce tiež nech z pozitívnych testov mas už len bábätko v náruči 🙂

anonym_ffd5b7
Včera o 10:18

@anonym_autor a gyndos ta neupozornil, ze kojenie nie je antikoncepcia? (Keď už to nevieš sama).

anonym_b3dcf4
Autor odpoveď zmazal
anonym_39b263
Včera o 10:19
@anonym_autor

@anonym_55689b to teda vobec, koľko žien sa zbytočne teší pripadne naopak vystraší z toho… no ono je naozaj najlepšie testovať až keď mešká, len ja mám teraz tak rozhádzaný cyklus že testujem len tak keď si spomeniem 😅 a dakujem, ja tebe držím palce tiež nech z pozitívnych testov mas už len bábätko v náruči 🙂

@anonym_autor vyzerajú byť pozitívne, ale jeden nikdy nevie.Kamaratka otehotnela po prvom sexe po 3 m ani menzes nemala ovulácia môže prísť kedykoľvek bola to obrovská náhoda chalani už majú rok a dva je to veľmi narocne

anonym_b3dcf4
Včera o 10:20
autor
Včera o 10:21
@anonym_ffd5b7

@anonym_autor a gyndos ta neupozornil, ze kojenie nie je antikoncepcia? (Keď už to nevieš sama).

@anonym_ffd5b7 nebolo treba, ja som sa na to nespoliehala ani a vedela som že dá sa otehotnieť počas kojenia🙂 ako som vyššie písala, bábätko by bolo chcené a nie nehoda takže dakujem pekne za tento uštipačný komentár 🙂

anonym_55689b
Včera o 10:21
@anonym_autor

@anonym_autor ďakujem pekne. Daj vedieť potom ako si dopadla. Či to bol naozaj pozitívny test alebo nie.

extempore
Včera o 10:35
@anonym_autor

@anonym_ffd5b7 nebolo treba, ja som sa na to nespoliehala ani a vedela som že dá sa otehotnieť počas kojenia🙂 ako som vyššie písala, bábätko by bolo chcené a nie nehoda takže dakujem pekne za tento uštipačný komentár 🙂

@anonym_autor tak keď je dieťa chcené tak načo to tu riešiš? Že je to skoro a bla bla..

autor
Včera o 10:41
@extempore

@anonym_autor tak keď je dieťa chcené tak načo to tu riešiš? Že je to skoro a bla bla..

@extempore zaujímali ma najmä skúsenosti žien čo sa im to stalo, či sa inak pripravovali na pôrod, ako to potom s deťmi zvládali a tak 🙂 bola som čisto len zvedavá… neprišla som sa sťažovať ani vyplakávať ako asi niektoré z vás čakajú že budem robiť.

Skoro to je, ale s mužom sme to tak chceli aby sme mali deti vekovo čo najbližšie. Ale je asi prirodzene že človek ma pred takou situáciou rešpekt aj keď ju chcel.

anonym_c8fd18
Včera o 10:50

Som aktuálne ten pripad.
Syn narodeny 9/25 , druhý syn 10/26
Este neviem ake to bude, urcite na zaciatku náročné ale casom si snad najdeme nejaky systém 🤷‍♀️

autor
Včera o 10:54
@anonym_c8fd18

Som aktuálne ten pripad.
Syn narodeny 9/25 , druhý syn 10/26
Este neviem ake to bude, urcite na zaciatku náročné ale casom si snad najdeme nejaky systém 🤷‍♀️

@anonym_c8fd18 a kojila si prveho syna aj počas tehotenstva s druhým ? Ak ano ako dlho ?

anonym_c8fd18
Včera o 10:59
@anonym_autor

@anonym_c8fd18 a kojila si prveho syna aj počas tehotenstva s druhým ? Ak ano ako dlho ?

@anonym_autor nepodarilo sa mi kojit ale odsavala som mliecko a krmila fľašou. Odsavala som vsak len 2 mesiace a potom bol na UM

anonym_a6cc15
Včera o 11:08

Mam hned niekolko kamosiek ktore do roka boli v porodnici. Ja som mala 2-rocny rozdiel. Dojcila som do polovice tehotenstva. Potom mi to bolo neprijemne. Bolave. A dieta sa odstavilo same. Dr ma ale podporoval ze ak nie su ine komplikacie dojcit mozem a neskor aj tandem.

anonym_fea088
Včera o 11:33

Ahoj, obe decka mali necelych 5 mesiacov, ked som mala pozitivny test, a ano obe boli dojcene, to s tym nic nema. Takze mame 3 deti, vsetko narodene rok po sebe. Chce to dobru organizaciu prace, trosku sa v tej prvej "dobe" zapotis, defacto ostatne veci idu bokom co sa tyka nejakych zaujmovych cinnosti, ale su z nich skveli partaci a ten maly vekovy rozdiel ma aj mnoho plusov. 😉

anonym_874521
Včera o 12:04

Ja mam jedno dieta 7/23 druhe 9/24 a je to mega super,niekedy sa hlusia,niekedy sa lubia,prehraju sa spolu,pobiju sa ale nemenila by som.Je pekne sledovat ako surodenci vedia byt tak rozdielny.