Túžba po dieťati vo veku 40+
Ahojte mamičky, žienky. Prežívali ste túžbu po dieťati , ked ste boli v pokročilom veku? A aj ste nakoniec išli do toho ? ❤️😊 Je tu nejaká, ktorá to momentálne prežíva a má už detičky? Nech nie som sama 🙈😊
Podla mna je prirodzene ak zena tuzi po dietati v alomkolvek veku. Ked pestujem mojho cerstveho synovca tak sa mi hadam aj mlieko spusta 😂 Ale potom pride racio a zdravy rozum a v mojom veku 40+ uz urcite dalsie nebude.
Podla mna je prirodzene ak zena tuzi po dietati v alomkolvek veku. Ked pestujem mojho cerstveho synovca tak sa mi hadam aj mlieko spusta 😂 Ale potom pride racio a zdravy rozum a v mojom veku 40+ uz urcite dalsie nebude.
@hopatko ,,🙂🙂🙂👍, tak pekne si to napísala
@hopatko ,,🙂🙂🙂👍, tak pekne si to napísala
@ivicatolic ja mám 39 a pripravujeme sa na tehotenstvo dúfam že tento rok už budem tiež tehotna
@ivicatolic ja mám 39 a pripravujeme sa na tehotenstvo dúfam že tento rok už budem tiež tehotna
@modrykolibrik ak sa fyzicky cítiš, nech to vyjde, držím palce 🙂👍
Ja som si dala na tehotenstvo hranicu do 40, mam za sebou len 2 neuspesne a mam 33. Ale ked som mala 20, tiez som si predstavovala, ze v 30 uz budem mat odrodene. Nuz. Clovek mieni 🤣 Takze jeden nikdy nevie ci aj tu hranicu 40 raz neposuniem.
@anonym_autor áno, lebo vieš, že buď teraz, alebo nikdy.Uz sa nám nepodarilo aj mi to je velmi ľúto.
Cítim to ako nespravodlivosť muž si zmysli dieťa aj po 50 tke😉
je vela takych zien. aj takych, ktore su po 40tke a neprestali tuzit po dietati, no nedari sa im a proste sa s tym zmierili, ale aj take, ktorym sa otehotniet podarilo ♥ ja ti kazdopadne drzim velmi palce.
Zalezi ci 40+ je 41 alebo 49 😂 Jedna je tu na MK, je na IG co ma 45+ (myslim 46-47) a ma za sebu 32 vkladov a to uz je cez ciaru za mna - aj vek aj uz asi posadnutost ivf. Ak mas 40,41,---povedzme max 44 tak ak sa citis, chod to toho, ale neskor, mysli uz aj na to dieta, ze si zasluzi veku primeranych rodicov
Ak by som už mala deti,tak by som do toho nešla. Ale určite nebudeš 40+ jediná, toho sa neboj.
Zalezi ci 40+ je 41 alebo 49 😂 Jedna je tu na MK, je na IG co ma 45+ (myslim 46-47) a ma za sebu 32 vkladov a to uz je cez ciaru za mna - aj vek aj uz asi posadnutost ivf. Ak mas 40,41,---povedzme max 44 tak ak sa citis, chod to toho, ale neskor, mysli uz aj na to dieta, ze si zasluzi veku primeranych rodicov
@anonym_6c07a4 to je na psychiatra
@anonym_autor v 43 sa nam narodil vytúžený syn...bojovali sme 6 rokov kým sa nám podarilo...túžba bola silnejšia ako neuspechy
U nás v rodine teraz akt tehu 41+
Zatiaľ všetko v poriadku. 1 tehotenstvo.
Kamarátka 43+ úplne zdravá dcérka♥️
Kamoška 45+ to už 4dieta zdravý chlapec..
Kamoška 40+ zdravé dvojičky párik.....
Ja som si dala na tehotenstvo hranicu do 40, mam za sebou len 2 neuspesne a mam 33. Ale ked som mala 20, tiez som si predstavovala, ze v 30 uz budem mat odrodene. Nuz. Clovek mieni 🤣 Takze jeden nikdy nevie ci aj tu hranicu 40 raz neposuniem.
@anonym_a98d79 v 20ke som si tiež myslela že do 30ky stihnem 2-3 deti a dosť 😂 ale presne rozum mieni a život mení, hold nebol správny partner, už mám po 30ke a čakám prvé a teraz si hovorím že do 35ky najneskôr ench mame druhé bábätko ☺️🥹
@anonym_6c07a4 Podla mna uz sa to prejavuje aj na psychike. Hormony robia svoje. Ked kuknem jej niektore videa na IG, iba si poviem prepana. Ani sama si neuvedomuje co vsetko za lieky uz do seba napchala, a ake nasledky to este moze mat. Dietatko by som jej velmi dopriala, ale toto co robi a kolko vkladov je uz cez ciaru. Ja sa divim, ze ti lekari jej uz nepovedia, ze a dost. Ale jasne im ide o biznis. Sama mam dietatko vdaka IVF, ale jeden jediny cyklus hormonov som do seba dala. Takze tuzbu po dietati chapem. Ale toto uz ozaj prehana. Je podla mna jedina na svete co tolko vkladov mala.
Rozumiem. Mam cerstvo 38 rokov a velmi by som chcela. Desi ma vsak predstava, ze budem mat ako 60 rocna 20 rocne dieta, ktore ma este bude stale velmi potrebovat. Denne ma mrzi, ze sme nemali uz to prve dieta skor. Rodila som ako 33 rocna. Nevie., ci sa odhodlame.
@anonym_6c07a4 Podla mna uz sa to prejavuje aj na psychike. Hormony robia svoje. Ked kuknem jej niektore videa na IG, iba si poviem prepana. Ani sama si neuvedomuje co vsetko za lieky uz do seba napchala, a ake nasledky to este moze mat. Dietatko by som jej velmi dopriala, ale toto co robi a kolko vkladov je uz cez ciaru. Ja sa divim, ze ti lekari jej uz nepovedia, ze a dost. Ale jasne im ide o biznis. Sama mam dietatko vdaka IVF, ale jeden jediny cyklus hormonov som do seba dala. Takze tuzbu po dietati chapem. Ale toto uz ozaj prehana. Je podla mna jedina na svete co tolko vkladov mala.
@anonym_1e2e72 aký má nick na ig
@anonym_1e2e72 a stale je to neuspesne??
V 39 sme isli do toho, rodila som 40 rocna a super
Mam 36 a uz teda nechcem. Najmensia ma 2roky. To uz som brala tak na "hranici".
Ale clovek nikdy nevie.... beriem ale ze s vekom prichadzaju aj mozne komplikacie.
@anonym_autor vies co, úplne v pohode. A nepozeraj sa na druhych a to, ci ta povzbudia, lebo nic mat nebudes. Ak ti vsetci napísu samé negatívne veci, tak to zabalis? Tak strasne závisis ty sama od okolia? Len to okolie nebude mat spolocné s tvojim tehotenstvom nic, ani s dietatom, ale ty sama. Tak je to iba na tebe, co chces ty a aku mas predstavu o vlastnom zivote.
@anonym_autor ahoj, neboj sa toho.ja mam 1.dieta v 40 (10 rokov sneženia a smutku ) a druhe prave na ceste 🙂(41) ,aj ked toto druhe je uplne neplanovane 🙂. Tesim sa a vobec neriesim vek,lebo to dieta ti to ani nedovoli.🙂
@anonym_autor Ahoj, ja mám čerstvých 43. V decembri som otehotnela, ale 6+5tt to skončilo. Je to pre mňa extra čerstvé. Ale budúci mesiac idem skúsiť opäť. Otehotnela som hneď, dúfam že sa podarí opäť.
Ja som mala 38, ked sa mi narodila dcerka. Priali by sme si este jedno babatko. Teraz mam cerstvych 40 a rozhodli sme sa, ze skusime a ak v 41 neporodim, tak to asi vzdame. Dala som si taku hranicu, ze posledne porodit v 40 max 41. ☺️
nie, neprezivala, pre mna strasidelna predstava mat po 40 tke dieta
Ja mam práve dnes 41 rokov a som v siedmom mesiaci. Doma už mám 15 ročného syna a 12 ročnú dcéru 😁
@anonym_1e2e72 a este s jej rodinnou anamnezou...Ja tu tuzbu chapem tiez, tiez sme absolvovali IVF ale da sa zit aj bez deti...Da sa zariadit inak, ono uz cas, kedy to trebalo jednoducho prijat, uplynul, toto uz je posadnutost...Niekedy sa veci deju ako proste maju - mozno keby otehotnie , to dieta zomrie, ona zomrie, ochorie...A prirodou je pred tym ochranena..
Mne sa zda ze jej doktori uz aj povedali ze by mala skoncit ale ona si ide aj tak svoje...🙉
Ja mám v lete 40 a som v 30tt. Doma mám 12 ročnú dcéru a tešíme sa. Ale bolo to teraz po ivf...
Rozumiem. Mam cerstvo 38 rokov a velmi by som chcela. Desi ma vsak predstava, ze budem mat ako 60 rocna 20 rocne dieta, ktore ma este bude stale velmi potrebovat. Denne ma mrzi, ze sme nemali uz to prve dieta skor. Rodila som ako 33 rocna. Nevie., ci sa odhodlame.
@anonym_4ebf28 mam 38 a ,,cerstve,, dieta
Tiez som rozmyslalq ze v 60tke budem mat 20rocne este ,,dieta,, ale potom sa pozrem okolo seba…len tento mesiac
Fabusova, Osto, dnes Jakliova, ten chirurg 50rocny atd….a male deti mali, Osto 3rocneho a Jakliova tiez 3rocnu
Proste mozno akurat my budeme zit este v 80tke a mozno uz nie ani zajtra…
Ale 40+ uz by som nechcela, tehu a porod som mala ukazkove ale toto vstavamie nocne davam tazko a to ma lrn mesiac 😁
Rodila som 39 ročná, po 12 rokoch snahy.. malý má rok a my si tým všetkým dosť žijeme a užívame si to 😁 Ale v našej rodine je bežné rodiť po 40 (aj keď nie prvé ako mu 😅). Akurát dnes som bola na poradni a tam malinké novorodeniatko, úplne mi srdce stislo, že kde mi ten čas ušiel a že ľutujem, že už také mať nebudem....(Tipujem po prvý výstup môjho zubateho krpca 😂)

v 40+nie, ale omnoho skôr. Áno sen sa mi splnil.
pozri skupiny, myslím že na MK je skupina matkou vo veku 40+.