icon

Túžba po dieťatku a bábo nie a nie prísť

majka21rk
13. feb 2013

ahoj zienky chcela by som sazoznamit tu s zenami ktore maju ten isty problem,, tuzba po dietatku a babo nie aa nie prist :( chcem si vymenit skusenosti a rady,takze snazilky ozvyte sa 🙂 potrebujem podporu od ziens rovnakym osudom 🙂))))

Strana
z2
majka21rk
autor
13. feb 2013

skusim teda zajtra toporiesit s lekaroma ked nebudem spokojna asi skusime zajst s nejakymi mojimi krvnymi vysledkami a priatelovym spermioramom do centra a tam nam snad budu vediet poradit 🙂

6912zuzana
13. feb 2013

Držím palce ja som otehotnela po 15 rokoch to sme už mali adoptovaného syna nakoniec sa nám to podarilo niekedy to chce čas.Samozrejme som podstupila všetky vyšetrenia čo sa dali .

ponozkazt
13. feb 2013

@majka21rk hlavne zajtra nestresuj, doktor vie co ma robit a ked nie, tak mu hned povedz, ze to ty to riesit chces a ked nie s nim, tak s niekym inym .. uvidis ..

majka21rk
autor
13. feb 2013

@mariankamk viem ake je to ked sa snazis a kazdy mesiac caka ze menzes ti nepride aa on pride :(

mariankamk
13. feb 2013

@majka21rk mam problemy so skorym a dlhym spinenim, takze vzdy, ked s aobjavi (niekedy aj viac ako tyzden pred MS), tak viem, ze nic... vtedy ma trosku chyti depka, ze ma takto telo vzdy sklame, ale ked pride MS, uz som vzdy optimista 😅

tana85
13. feb 2013

@mariankamk ja myslim, ze take dlhe spinenie moze znacit nejaky problem. mne sa to stalo raz a lekarka mi na to hned dala lutenyl, podla vsetkeho som mala nizku hladinu hormonu. dalsi mesiac to uz bolo v poriadku a neopakovalo sa to

mariankamk
13. feb 2013

@tana85 ja som si svojich problemov vedoma, takze to je vporiadku 🙂 pricinu uz poznam davno, takze ok...

tana85
13. feb 2013

@mariankamk aha, prepac, asi mi to v diskusii niekde uslo...

mariankamk
13. feb 2013

@tana85 nepisala som to tu este 🙂

soniatko
13. feb 2013

ahojte...ja by som vas chcela trosku povzbudit...my sme sa snazili bez 5 dni presne 3 roky, kym sa nam nasa mala podarila...ja sa liecim na stitnu zlazu, okrem toho mam aj poruchu hypofyzy, muz mal katastrofalny spermiogram, taky, ze ked nam ho urolog ukazal, tak som nevedela, ci sa mam smiat alebo plakat, mal malo spermii a total zdeformovane...ja som chcela riesit umele, ale muz mi stale hovoril, aby som pockala, tak som minuly rok v januari rezignovala, prestala som brat lieky na tu hypofyzu, povedala som si, ze ked muz to nechce riesit, ja do seba zbytocne lieky pchat nebudem, dala som sa pekne na dietku a po 4 dnoch som zistila, ze som tehu...total sok a teraz sa tesime z nasej krasnej coskoro 5mesacnej dcerky, ktora sa mala narodit presne na nase 4. vyrocie svadby, ale o 3 dni sa poponahlala... 😉 a strasne mi isli na nervy reci typu, nemysli na to atd...no potom som zistila,ze bolo na nich kus pravdy.... 😅

weru3ka
13. feb 2013

@majka21rk ahoj my teize sa snazime presne 12 cyklus ktory prave skoncil..priatel bol uz na bol uz na vysetreni a vsetko v poriadku vyborne vysledky..a aj tak nic:( sme smutny niekedy mam taky pocit ze len my nemozme mat dieta.Pretoze ostatny uz maju dokonca jedno babatko v rodine ma uz pol roka druhe sa teraz narodilo vsetci su z neho paf a ja smutna:( mam radost aj ho drzim vypravam na neho ale mam chhut plakat:( preco prave ja nemozem byt stastna?ved som nikomu nic zle nikdy nespravila..Prepac ale musela som sa niekomu uz vyplakat kedze moj priatel na to povie ze raz bude aj to...

majka21rk
autor
13. feb 2013

@weru3ka ja ta chapem moja, moja kamoska ktora je dokonca o dva roky mladsia sa vydaval ana jesen aaa jej manzel chce babo no ona nie, ja by som hned na jej mieste povedala ano...... a proste vies vsade na okolo same tehulky ide mito uz na nervy ludia ktory nechceli mat deti ich maju a zase naopak ... moj priatel je tiez flegmatik aaa ajked ma velmi podporuje tez sa musim tu vyrozpravat s inymi zenami s podobnym osudom......tiez mi vzdy povie ze nebojsa raz to pride, a prosteee ja som tez stoho nanervy...... takzeee som zvedva co nam oboom pan doktor, povie, mimochodoom chcem s apypatt spermiogram mu urobia aj tak ze normalne dojde k urologovi a povie ze chce si dat spravit spermiogram? dakujem

mirkailavska
13. feb 2013

@majka21rk ahoj Majka ja som si prežila si vzdelaná ale snáď sedliacky rozum zvíťazí, v rýchlosti ,mám 39 rokov 19 ročného syna ,1 ročnú dcéru a dalšiu čakám v máji.syna mám z prvého manželstva po 5 rokoch rozvod, zoznámila som sa s mužom s ktorým som 12 rok chceli sme dieťatko ale nijako sa nedarilo tak sme to neriešili len môj partner si myslel že je neplodný ,ale na ostatné zrelý, pochodila som po doktoroch pretože vekom sa pridružili problémy a aj partner , partner je plodný a potom je vo mne chyba, zase gynekologycké vyšetrenia, už aj liečiteľov som pochodila nič, nemala som už chuť ani energiu,až nám gynekolog predpísal antibiotiká a nato som otehotnela ,ale dlho som sa netešila v treťom mesiaci mi museli urobiť kyretáž (prestalo pracovať srdce plod odstránili) po roku kamarátka poslala za mnou jednu svoju známu ktorá ma prezrie s prístrojom diakom nevedela som čo to je ,ale už čo som mala za sebou som súhlasila, tam mi povedali že mám maternicu zanesenú baktériami a preto mi plod odumrel,mám zápal prívesku maternice, mám s krčkom maternice čosi a cysty presne to napíšem až keď pozriem do papierov , a aj celé telo mi zdiagnostikovala mala som všetko možné som laik takže aj tak píšem ohľadom medicíny. za vyšetrenie som zaplatila 12 eur som súhlasila veď u doktora som za každým platila 10eur. Lieky mi predpísala za 60 eur. aj to som si všetko u nej objednala a zobrala. Zároveň som sa objednala na další mesiac na kontrolu. Nevedela som sa dočkať kedy budú lieky a ja sa budem liečiť. Prešiel týždeň lieky mi prišli a začala som užívať za týždeň som otehotnela. Povedala mi že dost skoro pretože som sa dôkladne nevičistila od parazitov.
Mám zdravú dcéru aj napriek vyššiemu veku .
poviem ti na záver jednu skutočnost podáva lieky na prírodnej báze a na rovinu som dostala odpoveď ,že liekmi to trvá aj rok kým sa vyčistím ale je tu preparát ktorý to urýchli dala mi aj zarobený ho vypiť. požičala mi knižku a prečítaj si o tom ako to zoberiem, ja som sa hneď zaviazala že to môže objednať a si to zoberiem vlastne kúpim pomohlo mi to aj mojmu partnerovi aj synovi aj dceru v tom kúpem a nemusím už užívať kadejaké lieky ktoré sú syntetická chémia a tým zatažuju organizmus. ak tak si písala že finančné problémy nemáš tak skús povie ti všetko nie je to veštica ale múdra žena ktorá chodí na vysoku skolu a studuje vseobecné lekárstvo
ja som k nej vela ludí poslala ale nikto mi ešte nevynadal za to

mirkailavska
13. feb 2013

www.mms1.wbl.sk - tu je stránka a aj knižku ti pošle v elektronickej forme prečítaj si ju a potom sa rozhodneš, mám známych a to s vysokoškolským vzdelaním a užívajú to. to čo som napísala je len kvapka, ale ešte niečo keď som porodila dcéru som po mesiaci bola strašne unavená a zničená stále som spala a nemohla som ani chodiť tak ma boleli kolená, objednala som sa na vyšetrenie, zistili mi že mám zlatého stfylokoka to čo je od kial, to je z pôrodnice je tam samá baktéria ale dala mi lieky a za 3 dni sa mi tak uľavilo to sa nedá opísať teším sa a aj sa budem som na to po zdravotnej stránke spokojná
ja ti môžem knižku tak isto preposlať

weru3ka
14. feb 2013

@majka21rk ano jasne tuna v Trencine je sukromna urologicka ambulancia doniesol vzorku z domu do skumavky aprisiel tam.Bez objednania pytal sa ho na choroby na vek stravovanie a pod...platil 26 eur komplet.Ale aspon mame istotu ze je to ok povedali sme ze este tri mesiace pockame a pojdem ja:( ci je to ok vsetko..no ved aj mna to stve joj ze mi nic.Presne on to az tak neriesi lebo vie ze to pride..🙂

ita111
14. feb 2013

dievčatá -snažilky,ak to nejde skúste prírodnú,prirodzenú cestu-cez prírodu-vlastná skúsenosť-nezaťažujte si telo chémiou,ublíži Vám aj dieťatku.Rozmýšľajte prosím...

ponozkazt
14. feb 2013

@ita111 myslim si, ze je jedno ci skusame prirodzenu ci chemicku cestu .. v dnesnej dome nie je nic prirodzene, vsetko je o chemii .. treba skusit vsetko dostupne, aspon pre to svedomie a aj tak nebudeme vediet, ci prave ta liecba pomohla alebo to bola iba nahoda ..

ziggina
14. feb 2013

no čaute,dnes čitam ,čo ste všetko dievčata prežili a fakt vam prajem štastny koniec,čo sa ty ka polycyst.vaječnikov,mne ich skoro aj vybrali aj s maternicou,no ked som už bola otvorena,zlutovali sa na do mnou ,no to bolo asi pred 8 rokmi,potom som už na deti nemyslela a asi pred tromi 4 rokmi ta tužba na mna dolahla a bolo to zle,ale tesi ma že vy mate aspon partnerov ,ktory s vami spolupracuju,mojho by som nikde nedotiahla,takže som mala vlasne stastie a prošlo to prave vtedy,ked som už bola zmierena a nemyslela som na to.No je fakt pravda,že to v každom pripade nemusi tak dobre dopadnut,no fakt vam to želam.....držim prsty 😀

stanca84
15. feb 2013

Tak sa pridám aj ja 🙂 My sa o babo snažíme už 2 roky a stále nič. Podľa mojej menštruácie by sme si mohli hodinky nastaviť - 28 deň o 10:00 🙂....Aspoň niečo je presné. Tento mesiac sme ukončili fázu - necháme to na prírodu a vstupujeme do fázy základne vyšetrenia. V štvrtok ide manžel na spermiogram a ja na folikulometriu - tak som zvedavá čo zistíme - ale určite je niekde problém keďže pochybujem, že sme nejakú ovulku prešvihli (aspoň posledný pol rok určite nie 😵 ) No uvidíme čo sa dozvieme - ale aspoň sme sa pohli z miesta. Som zvedavá

majka21rk
autor
15. feb 2013

@stanca84 ja tez idem bududic tyzden za vysetreni ea snubenec na spermiogram tak som tez velmi zvedava ako dopadneme :( ak by smenemohli mat deti ja neviem co by somrobila ://// snad AJ ja raz budem stastna tehulka s bruskom 🙂))

ponozkazt
21. feb 2013

@stanca84 ahoj .. citam, ze sme na tom podobne .. ja som tiez mala vsetko presne na den a ked sme zacali zistovat, preco sa nedari, vsetko sa uplne otocilo .. manzel je sice OK, ale ja mam 3. anovulacny cyklus za sebou, 4cm cystu a s dokim len krutime hlavou .. viem, ze je to len z nervov, teda asi, ale preco sa potom cely ten cas pred vysetreniami ( viac nez rok) nepodarilo? priroda je mocna carodejka .. prajem, nech je to len drobny problem a coskoro budes vo faze tehulky 🙂

stanca84
22. feb 2013

@ponozkazt no tak to sme na tom ešte podobnejšie 🙂 lebo aj ja som bola na folikulometrii a zistili mi anovulačný cyklus takže nula bodov :(. O mesiac mám isť ešte raz a keď nič tak začnú s liečbou. Sranda to je, lebo som s tým vôbec nerátala. Manžel ide na spermiogram o 2 tyzdne lebo mal horúčku tak uvidíme. Ja dúfam, že bude v poriadku - nech aspon jeden 🙂. Ja mám aj v práci strašne veľa stresu takže to môže byť aj v tom - aj keď sa snažíme 2 roky a mám aj nestresové obdobia a nič 🙂. Uvidíme čo budú so mnou robiť dalej - ale predpokladám, že asi priefuky alebo mi dajú lieky - som zvedavá. Hlavne aby to zabralo - aj tebe aj mne 🙂

ponozkazt
22. feb 2013

@stanca84 tak nech aspon ten spermiogram dopadne dobre .. zo mna opadli trosku stresy, ked sme zistili, ze aspon to je OK .. no nic to, pockame si zas dalsi mesiac a budeme mudrejsie, uz sa neviem dockat mrchy aby som mohla pokracovat 🙂 a merias si aj BT?

stanca84
22. feb 2013

No ved aj ja sa teším na mrchu - len teraz určite naschvál bude meškať 🙂 BT si nemeriam - robila som si vždy len ovulačné testy. BT začnem asi merať v najbližšom cykle aby som vedela aké sú šance 🙂 Ved práve ak bude on v poriadku tak aj ja budem rada - lebo nám to dáva aspoň drobnú nádej 🙂

ponozkazt
22. feb 2013

@stanca84 no je dost pravdepodobne, ze pri anovulacnom cykle bude meskat, mam skusenost .. chcem od zajtra trosku vypnut, nemysliet na to, prerabame si dom a teraz nas caka 2 tyzdnova makacka, tak dufam, ze sa to podari a po mrche pridu uz len dobre spravy .. je fajn pokecat s niekym, kto ma podobne problemy 🙂

stanca84
28. feb 2013

Aj ja som rada, že je tu niekto s kým si môžem popísať. Určite je dobré zamestnať sa niečim iným ako meraním a plodením 🙂 Musím si aj ja niečo vymyslieť. Tak som zvedavá kedy mi príde mrcha - dúfam, že na ňu nebudem musieť dlho čakať. 😀

weru3ka
2. mar 2013

@majka21rk Ahoj moja no co boli ste na tom spermo´grame?🙂 urcite neodkladajte ved mozno to bude len nejaka blbost co sa hned napravi urcite ti takto radim 🙂) a vidim ze mame obe partnerov flegamtikov:D

aniatko
11. mar 2013

čaute baby
mam pre vas super spravu.My sme sa snažili o babetko rok stale nič.Začali sa mi robyt hormonalne uzly v prsnikoch ženska mi na to odporučila si kupit INDONAL tabletky .Su to tabletky na prirodnej baze kt. sa maju jesť 3 mesiace aby mali učinok.dočitala som sa že okrem mnoho inych učinkou podporuju otehotnenie jedla som ich 2.5 mesiaca poctivo a šup zabralo dneska som si robila test a vysiellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll Vyskušajte neobanujete

weru3ka
13. máj 2013

ahiojte jooj stastna som dnes pozitivny testik psychika robi fakt vela vobec som na to nemyslela ani neviem kedy som mala plodny den a kedy sme toto a sup pozitivny testiik🙂)som skolabovala v kupelni:D

Strana
z2