icon

Túžime po drobčekovi

ritulka
13. jan 2009

Ahojte, ak mozem, tak mame tu pokracovanie 😀

lenusska
16. jan 2009

kuk 😎

lilusiatko
16. jan 2009

ahojte zienky 🙂 zase som tu dlho nebola, dufam,ze ste na mna nezabudli....mame stale problemy s netom takze vam nemam ako napisat ☹ minuly tyzden som bola u gynekologa, musel mi pichnut vyvolavaciu injekciu lebo som dlho nemala menstruaciu...blbol mi cyklus ☹ tento tyzden prisla, tak dufam,ze sa to da do poriadku. Vsetky vas pozdravujem 🙂

lenusska
16. jan 2009

Moja na Teba sa neda zabudnut.Je mi luto,ze Ti strajkoval cyklus verim ze bude ok...Asi si dufala ze nieco ine je ta tým...jooj si to s nami robi co chce ta prioda 😠
Drzkaj sa

mamartinka
16. jan 2009

caute baby.mate sa dnes?no vydim ze je tu rozpisane o kyseline listovej.ja uzivam tiez len kyselinu listovu(CLONFOLIC-0,4mg tablets.)FOLIC ACID.1 tabletku rano uzivam.pekny den vsetkym a vitam nove snazilky. 😉 🙂

didusa.risulo
16. jan 2009

Ahojte

uz mam doma muza a maly za chvilu ide prec so svagrinou ako mi to hra do karat, neskor priiiiidem paaaa
😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

mamartinka
16. jan 2009

didi tak snazit. 😉 dobre to mas vymislene.ja by som dnes vecer chcelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.no uvidime ked pride manza z prace.bo vcera nebolo nist.

figurka.m
16. jan 2009

nazdaaaaaaaaaaaaaaaar 😎

tlenka
16. jan 2009

hoojte 🙂

mamartinka
16. jan 2009

no nasa didusa uz kdesi snazi.nech jej to vyde. 😉

tlenka
16. jan 2009

hoj martinka... tak tak.. nech jej to konecne vyjde...pfuj pfuj pfuj 🙂

mamartinka
16. jan 2009

a ty ako tleni.uz ok dufam.no aj ja jej to prajem.kiez aj nam by sa uz zadarilo.co myslim ze tento rok zasa nevyde.mam tusaka.no idem sa ja najest a potom do sprsky.tak sa tu majte a snazilkujte vsetky okrem teba uz tleni samo.

tlenka
16. jan 2009

martinka: da sa , teraz lepsie... ale nehovor tak, vsak cely rok mas pred sebou... urcite ti to vyjde... neboj..
bru chut 🙂

mamartinka
16. jan 2009

dakujem ti moja.vies mam taky tusak.normal aj zavidim tym co uz su tehu.aj tebe.a mi nic ☹ no do 30 cakame.potom sa uvidi co dalej.nevies kde sa da zohnat europenazenka?nemas s nou skusenost?

tlenka
16. jan 2009

martinka: neboj... vsetko bude ok... no neviem, ale v nejakych obuvach a tak urcite.. ja ju zatial nemam kupenu

ritulka
autor
16. jan 2009

zdraviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😉

tlenka
16. jan 2009

ahoooj ritulka .. ako?

ritulka
autor
16. jan 2009

ale tlenus, no nic noveho...vsetko postarom...a ako ty??? este ti je zle???

tlenka
16. jan 2009

ritulka: teraz fajn.. akurat som dopapkala take dusene kare s uhorkami a slovenskou ryzou... ked sa napapam, je mi fajn som zistila, takze nesmiem hladovat, ale pomalicky jest

silvia1983
Odpoveď bola odstránená
tlenka
16. jan 2009

silvia: ahooooj... tak super, gratulujem, ze si to nasla nakoniec 😉

silvia1983
Odpoveď bola odstránená
tlenka
Odpoveď bola odstránená
ritulka
autor
16. jan 2009

tlenus a ty vitaminujes???

ahoj silvi

silvia1983
Odpoveď bola odstránená
silvia1983
16. jan 2009

ahoj ritulka 🙂

mamartinka
16. jan 2009

silvia ty si zo senice?no povec.inak aj tema senica tu je.a aky vytamin e si si kupila?ja si chcem este tu matersku kasicku kupit.tlenuska vie vsak.kolko to E stalo?

tlenka
16. jan 2009

ritulka: ja uz len kyselinu listovu papkam
silvia: no raz, ked sme sli k babke, ale to uz bolo daaavno... uz nemam starych rodicov... oco zle odbocil a tak sme sli cez galantu...
aj my mame rodinu na zahori.. v malackach... rodinu norisovu, mozno vies, sona a zuzana sestry, obe herecky... aj dedko tam z nejakej dediny pochadzal

ritulka
autor
16. jan 2009

tlenka ty mas aku znamu rodinu...jasne, ze poznam holky Norisove, teda videla som nejake veci s nimi a aj v divadle som sem tam bola.... 😉

mamartinka
16. jan 2009

silvia otpovies mi.kde si zmizla.joj dievcata nemozem sa od vas odtrhnut.

tlenka
16. jan 2009

ritulka: 😀 no mam... aj som bola s otcom a priatelom u nich.. akurat tam bola zuzana