icon

Túžime po drobčekovi

ritulka
13. jan 2009

Ahojte, ak mozem, tak mame tu pokracovanie 😀

mamartinka
15. dec 2010

Krasny Lucia.Cim to mate omotane ale ten stromcek?Kde sa take kupuje.Cerveno zlaty mate?Krasny a este krajsi bude darcek vianocny 😉 Vsak.

lulu19
15. dec 2010

ahoj martinka ano bude nas matusko ale este v brusku to su nase prve vianoce ako manzelia ako rodinka ,uz sme mali vianoce spolu ale ako priatel a priaatelka ale nie ako rodinka tak sa vytesujem 🙂 🙂 🙂
ano cerveno zlaty je.zo stuhamy dostanes to kupit v kvetinarsvte alebo v darcekovom alebo aj ak mate nejaky obchod ze vsetko na € aj tam ich maju .ja som dnes bola v kvet a tam som kupila zlatu 30cm siroka a 9 m dlha ale prestrihla som ju tak ma 15cm siroke a 9 m dlha a tak isto aj cervena 🙂 🙂 a stoji to cca spolu 7 €

mamartinka
15. dec 2010

@lulu19 Dakujem.Ako ti zavidim tieto vanoce.Budu pre vas krasne.Ale snad aj mi raz take budeme mat aspon snad z drobcekom v brusku.Pa.

lulu19
15. dec 2010

@mamartinka neboj budete ja tomu verim a musi aj ty s muzom ,kedy ides na operaciu .v jan.sa mi zda ze si vravela ze? no a potom sa vam podri neboj sa ja vam to prajem z celeho srdiecka ,urcite na dalsie vianoce budet s drobcekom v brusku alebo mozno aj pod stromcekom uz 🙂 🙂

mamartinka
15. dec 2010

@lulu19 Dakujem 😉 Ano v januari idem na zakrok a 2 pokus ak to vide.

mamartinka
22. dec 2010

Vsetkym prajem krasne a pozehnane Vianocne sviatky.

antoniab
23. dec 2010

aj my prajeme vsetkym krasne a pohodove vianoce 😵 😵 a timea posiela sladky bostek 😉

lulu19
24. dec 2010

ahojte aj my vam vsetkym prajem pekne vianocee ,mile pohodove a hlavne ple lasky .detickam vela vela darcekou 🙂 🙂 🙂

nyya
27. dec 2010

ahojte babenky...ako sa mi mate???mi sa mame velmi dobre rastieme a tesime sa vo stvrtok ku doktorovy a dufame ze sa dozvieme co nase malinke je 😉

nyya
30. dec 2010

babenky tak neviem kde ste vsetky ale musim vam povedat jednu super spravicku 😉 mi cakame chlapceka nasho malinkeho Nicolasa 😀 😀

antoniab
30. dec 2010

@nyya jeeeeeeeeeeej takto velmi gratulujem 😵 😵

mamartinka
31. dec 2010

@nyya To je krasne.A gratulujem.Hlavne nech ste obaja zdravy a v poriadku.Tusim bol rok plodenia chlapcov 😀 Len skoda ze mi tam este nepatrime.My chceme tiez chlapca.Snad raz.Prajem vam vsetkym zaroven veseleho silvestra.

nyya
2. jan 2011

babenky Antonia a Mamartinka dakujem vam moooc no tesime sa na toho nasho drobceka moooc...uz sme aj na kocarik dali zalohu a aj postielku tak sa tesim ved uz len 4 mesiace a nieco a malinky bude tu 😉

Prajeme vam vsetko len a len to naj do noveho roka a aby bol lepsi ako ten stary a aby sme tu mali vyse a vyse tehuliek...

lulu19
3. jan 2011

ahojte @nyya jej aj vy budete mat chlapceka gratulujem 🙂 🙂 🙂 🙂 veru ako to rychlo leti aj my uz mamelen 79 dni do porodu .uz sa neviem dockat kedy tu drobcek matusko nas bude .uz citis pohyby kopanceky ?

cukruska1920
3. jan 2011

Ahojte....juuj dievcata... ved zachvilu rodite...zelam vela stastia a uzite si chvilky z bruskom 🙂

lulu19
3. jan 2011

@cukruska1920 veru uz za chvilku to tu je a ja mam taky pocit ze matusko sa vypyta skor na svet neviem citim to ze o nejake 2 t yzdne skor ale mozno to je blby pocit len moj
juj malicky je velmi zlatucky .ja rozmyslam ci uz si mozem poprat vecicky a pozehit alebo je este skoro ?poradte

cukruska1920
3. jan 2011

@lulu19 pockaj si a vychutnavaj si brusko...mne po porode dost chybali tie pohyby vo vnutri 🙂 ..ja som prala v 30tt takze myslim ze to je v pohode a v 36tt som mala pobalenu nakomplet tasku...a ako sa citis?

lulu19
3. jan 2011

@cukruska1920 no nechcem to zakriknut ale citim sa velmi dobre aj ked dokorka vravi ze ma vyskoy tlak 140/85 ale citim sa dobre .juj tie pohyby to je nieco krasne ked sa malicky vrti a opka dokazem sa na brusko pozerat aj hodinu 🙂 🙂 🙂
asi aj ja tak zacnem nabuduci tyzden si poperiem a budem pomalicky zehlit
a ako mali simonko ake je babatko ?

cukruska1920
3. jan 2011

@lulu19 a aky ma tlakomer digitalny?? ja som mala na digitalnom tiez take tlaky a ked som si zmerala na ortutovom bol dobry...digitalne nemeraju dobre...Simonko? ako kedy ale v podstate place len ked je hladny alebo sa nevie uspat...inak nie... juj a rastie ako z vody...normalne pred ocami

lulu19
3. jan 2011

no digitalny ma a prave ja mam svokru sestricku a ta ked mi nera tym ortutovym ci aky to je tak mam vzdy ukazkovy aj jej to poviem na najbliziej poradni nie ze do mna bude pchat lieky a potom budem mat nizky
jujj na to sa tesim aj ja ked sa usmeje urcite je krasny ked spinka a brusko ho nebolieva ?kojis ci ste na um

cukruska1920
3. jan 2011

@lulu19 hej..urcite mu to povedz...ja som mu to povedala a zakazdym pred poradnou som zmerala na ortutovom a taky tlak som mu povedala... ..brusko ho nebolieva..davam mu to mliecka espumisan kvapky...a uz nekojim..nevyslo to

lulu19
3. jan 2011

@cukruska1920 no musim jej topovedat ved utorok o tyzden ide na poradnu
tak to je super ze ho brusko neboli ,snad ani nas nebude trapit kolika . mozes my poradit mam kuit aj espumisan aj ja alebo az ked sa narodi maly aj nejake kvapky do nosteka ci tak enieco budeme potrebovat ?dakujem

cukruska1920
3. jan 2011

@lulu19 to ti staci az ked sa narodi...skor netreba... a potom si kup aj kremik na brusko vola sa PUPIK... ja mu natieram preventivne kazdy vecer aby ho brusko nebolelo...

lulu19
3. jan 2011

@cukruska1920 aha dakujem zapisem si aby som ezabudla ako sa vola ten kremik a potom kupim
ja som dnes vlekarni kukala kren na ritkku sudokrem ,nevies aky je ?

cukruska1920
3. jan 2011

@lulu19 dobry... v nemocnici sme dostali vzorku a potom som si ho kupila...maly nema vobec zapareniny..ale kup si to vacsie balenie oplati sa viac

lulu19
3. jan 2011

@cukruska1920 dakujem lebo som pocula ze je super . no velke balenie som pozerala a stoji 9.30€ tak kupim hned to velke .dakujem

cukruska1920
3. jan 2011

@lulu19 a to kde si pozerala??? ja som zan dala 5 eur aj nejake drobne

lulu19
3. jan 2011

v lekarni ale veke balenie

lulu19
3. jan 2011

velky 250G @cukruska1920

cukruska1920
3. jan 2011

@lulu19 aj ten moj je 250g... ale to tusim bola nejaka akcia..ale mam ho uz dlho a stale ho mam