Túžime po drobčekovi
Ahojte, ak mozem, tak mame tu pokracovanie 😀
Ritulka rado sa stalo a odkial to si?
pimeeeeeeeeeeeeee alchemilkuuuuuuuuuuuuuuu,pomoze naaaaaaaaaam pri babaaaaaaaaaaatku 😀
sme sa tu tusim trosku zamotali... 😅
didus ved dobre...ja som to chcela len povedat nyye aby vedela, ze to nie je vhodne v tehu...to je vsetko
nyya muz ti to tam este trosku rozstuchal,to uz je len posledok co z teba isli je to v uuuuuuuuplnom poriadku
ritulka, jasneeeeeeeeee, ja to chaaaaaaaapem
ja ju pijem od 1 DC 3x denne 😉 a ten vytok to je podla mna normalne, nic si z toho nerob, ked to prestalo 😉
....ale sa to nakoniec vyriesilo a dohodli sme sa stastne
sivi pit alchymelku do ovu a potom prestat...ak dostanes mrchu, tak zase mozes pit caj a zase len do ovu...je to jasne??? 😉
silvi ziaden problemos
no ja mam doma knihu o bilinkarstve a najviac mi utkvela v pameti muzova babka ona sa zaoberala bilinkarstvom a varievala mi caj s alchemilky praslicky a este neviem z coho to bolo a povedala ze to je na to aby mohla zena otehotniet atd.ale hlavne alchemilka sa pije pred mrchov a to preto lebo zabranuje bolestivej mrche a upravuje aj mrchu ,tak neviem,ale zmiesana s inymi bilinkami tasa posiluje maternicu
ritulka moooc ti dakujem ze si mi to vysvetlila 😉 😉 si zlata....
tak to som rada ze je to ok 😉
booooze hovorili ze sa na nas vali chripkova epidemia koncom mesiaca ☹ 😠 😖 😢
ok, vsetko je jasneeeeeeee
len nech chripka pridi ja som ockovana 🙂 🙂 🙂
nyya vsetky sme ti radili a ja som to tu zdoraznovala ze sa ma pit!
silvi aj ja som to pocula, moj syn mal minuly rok chripku, boli sme v nemocke, to bolo strasne, dufam, ze to tento rok nedostane, budem ho chranit ako oko v hlave,
inak ja osobne som nebola pekne davno chora, sa dopujem vit....musim si zaklopat...
figur mas IP 😀
😉 😉 😉 babenky ste zlate 😉
no ja naposledy asi pred piatimy rokmi ked som mala zapal pluc ale odvtedy sa davam ockovat,mam sice pokoj ale nadcha sa mi aj tak nevyhne
nyya 😵
preco? 😅 😅 😅 😅
silvi ahojky, sa tu este ukaz 😉
ahojky silvia tak velaaaaaaaa stastia .................a vela snazilkobvania..................... ja teraz odpocivam,lebo mrskujem
dasah aj ja 😖
figuuuuuur co si isla otvorit flasu 😀
heeeeeee tak mozeme len ticho zavidiet a snivat ako snazilkuju 😀 😀 😀 😀
ahoj silvi
dasah tak nejak...ale ved aj nas to caka...teraz mame pauzu, ale ono to pride 😀

figurka ja ju pijem len sem tam dva razy do tyzdn...viac nieje.a ake caje su dobre pre chlapou???
babenky mozete mi v niecom poradit prosim...vcera mi skoncila mrska a vecer sme snazilkovali a dneska som mala este cerveny vytok a potom zas nic a ani teraz...je to normalne???