Túžime po drobčekovi
Ahojte, ak mozem, tak mame tu pokracovanie 😀
dasah to je inak velmi dobry napad, urcite by sme sa fajne nasmiali 😀 😀 😀 😀 😀 😀
jupinko inak taka najznamejsia basa 😀
pani Figurka sa ma po starom, obzrata z pizze a kolacov, no typicke pred mrsulov 😝
mohli by sme sa...len su tu kocky aj mimo SR..skodaaa
no keby len nasmiali...ja milujem smiech a humor no a srandu to ani nehovorim 😀 😀 😀 😀 😀 😀
inac keby sme si dali stretko vsetky co sem chodime, to by bolo ine sustredenie hihihi 😉
figurka - alebo pred tehu-testom s // 😵
tak musia holciny priletiet za nami alebo my za nimi 😀
jeeej babulky ved nestiham, takze poporiadku
lenusska: ano svadba bude a tesim sa na nu strasne ved vam sem potom hodim nejake foto
dasah: no nielen kraj nas spaja ale aj ja som chodila do skoly do pruskeho 🙂 🙂 🙂
ritulka: ano ved v Ilave vzdy lepsie stat ako sediet 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
no ale ved tu nebudeme vecne ja tu chcem zostat do septembra a potom padim nastalo domov a maryah tusim spominala ze sa vracia na stalo domov v aprili ja si chcem dokoncit skolu a uz ma tiu nik neuvidi
Lenuss, ale kdeze, ja sa uz dobre poznam, vsak bodaj by nie po tolkom pozorovani 🙄 takze // ani nahodou
dasah tak to vyzera dost realne, ked budete uz tu....juchuuuuuu 😀
no to ano ,ale ma caka velka dialka lebo domov chceme ist autom a najhorsie na tom je ze budem soferovat len ja pretoze muz nema papiere aj tu soferujem ja je to teda sranda jazdit na lavu stranu ale predsa na slovensko je to daleko a ine
inak neviem, co je so mnou, ale tak ma zase bolia lytka, hlavicka...asi to lbe pocasicko 😖
jupinko18 - 😀
Jeej sustredenie to znie fajn...taka chata v tatrach...hmmmm...
no ale ked sa stretneme,tak uz vsetky s poriadnymi bruskami a budeme si ich porovnavat 😀 😀 😀
lenuss 😀 😀 😀 😀 😀 to by aj Krivan nebol Krivanom, kedy nas videl pokope 😀
figur ja tak jedine brusinko z melona, ked ho zjem 😀
no to by sme mohli porovnavat jezisi a to si neviem predstavit tie pohlady druhych ako by sa kukali kolko tehuliek...moznoze by to bol aj rekord 😀 😀 😀 😀 😀
Ritul...no to asi hej....plne Tatry by boli odrazu...Mali by sme na chate mnozstevnu zlavu 😀
a nazad by sme sa pekne gulkali 😀
gulali sa gulali 😀 😀 😀 😀 😀
a nemuseli by sme mat lyze 🙂 🙂 🙂
negulkali dievcata mojej mamy priatel ma utobusovu dopravu on by nas odviezol 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
tak treba hodit nejaky termin a tym nemyslim porodny 😀
No uz meme aj bus....niekto ma este znameho spravcu nejakej chaty???
aj to mame brat mojej mamy pracuje v elektrarni a oni tam maju v Ždiari firemnu chatu este nejake priania🙂
termin nastupu 😉
no super, ved je to na dobrej ceste 😀
dohodnem 😀 😀 😀
jupinko - sak to hadam aj staci 😀 😀 😀

je jupinko ty si z mojho kraja ja pochodim od puchova dedinka lysa pod makytou a do ilavy som chodievala casto hlavne ked som sa ucila na skole v pruskom