Ureaplazma. Môžme sa už snažiť o bábo?

timmka
18. jún 2011

ahojte
chcela som sa vas opytat, s manzelom nam zistili ureoplazmu, sme akurat po dobrati antibiotik, 2 tyzdne bez sexu a potom len chraneny, preslo uz 7 tyzdne, ja som mala vysledky negativne, manzel ide na vyter, musime cakat do vysledkoch? alebo mozme sa uz konecne snazit o babo?dakujem velmi pekne

dadaga
19. jún 2011

timmka ja som zistila,ze tuto pliagu mame az v 10 tt ked som bola... a mala ma dneska tri tyzdne a nic sa nestalo.. cele tehu som to mala... a pohoda.. akurat mm uz je prelieceny a ja cakam kedy sa budem moc preliecit tiez ked dokojim....co bude este neskoro... no a chuda mm ziaden intim zivot nehrozi.... ale ani nie je kedy.......

lucia20
20. jún 2011

ja by som na tvojom mieste pockala. toto svinstvo moze sposobit poskodenia plodu. za to vam to predsa nestoji a viem o com hovorim. radsej pockajte a potom v klude mozete zacat. 😀 drzim palce.

albertica
7. jún 2012

Ja som ani nevedela že mám ureaplazmu, potratila som v 23 týždni. A to vďaka ureaplazme. Určite sa jej najskôr treba zbaviť.

verka1856
7. jún 2012

Ahojte ja mam ureaplazmu a mykopkazmu a som v 6mesiaci.zistili mi to ked som uz bola tehotna.ani manzel to nema tak nechpem preco to mam.boze.ale nemam ziadne problemy ani bolesti.

sin
7. jún 2012

Ahojte baby, potrebujem radu. Tiez som zacala brat atb na ueroplazmu 3 dni po ovulacii a teraz sa bojim ze v pripade ak som otehotnela ci to neuskodi babatku. Mam ich brat 10 dni, ale tehotensky test mi tak skoro nic neukaze. Mala niektora z Vas podobnu skusenost? Diiiik za odpovede.

piiiipiii
7. jún 2012

a ako sa ureaplazma prejavuje ? ake su priznaky ?