Už druhý mesiac nemám žiadnu ovuláciu
nejaky problem tam bude teda si, treba ist k doktorovi. ms mas normalne?
Je to prvykrat?
Ak ano, je to normalne. Ak je to oravidelne takto, tak treba riešiť s lekarom. Grep je len na podporu hlienu.
Asi to bude pravidelne. Testujem len pár mesiacov. S priateľom sme spolu 7my rok. Raz sa nám podarilo otehotnieť ale prišli sme o dieťatko v 14tt. Vtedy keď som otehotnela pozorovala som aj hlien bolo ho veľa a bol elasticky. Už dlhšie som ho nemala. 😐
@natali408 testujes od kolkeho dna cyklu?
@natali408 tak pravidelná ms je odchýlka deň dva.Agnucaston aj upravuje cyklus plus podporuje tvorbu vajok.Skus ešte testovať od konca ms v rovnaký čas ak bude druha čiarka silnieť je dobre testnut 2-3x za deň aby si vystihla vrchol pozitívneho testu.Drzim palce a keď tak to treba riešiť určite s Dr nenechať sa odbiť.
jednoznečne choď k lekárovi a sním sa o tom porozprávaj 🙂 ja som tak bola tiež mi testy neukazovali ovuláciu.
to že ti neukazuje ovulačný test ovuláciu ešte neznamená, že ju nemáš 🙂
možno si robíš testy nesprávne, treba v poobedňajších hodinách a minimálne dve hoďky predtým nepiť a ak je silnejšia, test ešte zopakovať večer..
možno si len nevystihla hodinu kedy bola ovulka.. trvá len krátko 🙂
alebo máš málo LG hormónu.. čo je tiež možné.. treba ovulku odsledovať napríklad folikulometriou priamo u gynekológa..
ak máš pravidelné cykly, tak je málo pravdepodobné, že nemáš ovuláciu 🙂
mne gynekologička vravela aby som sa testovala 12DC - 14DC -16DC - 18DC....lebo tiež som si to nevedela zaznamenať na ovulačných testoch
Ďakujem vám za rady 😚
Mne pomohol Inofolic
@natali408 musí byť plodneho hlienu veľa?
@saskia00721 ja neviem ale predtým keď som pozorovala ovu, bolo ho hodne. A teraz sa mi nezdá. Akože nieje sucho, ale ani ho není moc...
@natali408 ja mám toto isté. Predtým som ho mávala hodne a teraz mávam menej. Je vidno že je to plodný ale zas veľa ho neni

Ja by som sa osobne poradila s doktorom, môže to mať viac príčin