Užívali ste Inofolic na tvorbu vajíčok?

lubena00
29. nov 2013

CHCELa by som vase skusenosti ci to pomohlo niektorej k otehotneniu... 🙂

appolo
29. nov 2013

@lubena00 ahoj ja ho uzivam ale zatial neviem ci su nejake vysledky bo to treba brat dlhsie.mne to Dr. predpisal asi pred 2mesiacmi ale co som bola aj na kontrole tak sa nic nezmenilo.a predpisal mi dalsie lieky.ale uzivam aj popri tom gynex.o tom si precitaj.to je zevraj dobre.

lubena00
autor
29. nov 2013

a ty mas inofolic tie prasky?to ti dr predpisal?ja som myslela ze to je volnopredajne

appolo
30. nov 2013

@lubena00 ahoj ano mam.moze to pomoct ale ja tomu moc neverim.mam trosku horsie problémy a neviem ci prave toto mi pomoze.to asi nie.moja gynekologicka mi povedala ze je to blbost bo malo ktora zena otehotnela.alej záleži aj na tom co presne ti je.a chodis nejakym odbornikom?

gladriel
30. nov 2013

ahojky no ja mozem inofolic len vychvalit.pred 2 mesiacmi som ho zacala raz denne brat aj s gynexom a nic.gynex mi narobil problemy velke hlavne psychicke.a tiez som mala stale chut na priatela a aj v praci kde spolu robime 😀 .ledva som sa udrzala.to som brala v oktobri a prvy krat som citila v zivote uvolnenie vajicka.zial tento mesiac som nezostala tehotna.nedalo mi to a nasla som jednu radu ze inofolic brat 2 krat denne a pravdu napisat zacala som ho brat po 10.10.a ked sa kuknes pod prispevok zistis ze som tehotna.viem ze pomohol inofolic bo som sa na 13dc cyklu strhla na pichnutir v pravom boku.lekarka potvrdila ze ovulacie bola z praveho vajecnika.na prve otehotnenie som cakala vysse roka a teraz len 3mesiace.a to som mala otocenu maternicu tak vzdy po som lezala hodinu na bruchu.mozno aj pomohlo ze priatel bral aphrodisiu rapid co je na plodnost.totiz berie lieky ktore mu tlmia chute a ma potom problem.ak ma teda na zaver napisem ze inofolic je super vec ale samo zalezi aj od zdravotneho stavu zeny.gynex uz nikdy.drzim palce a dufam ze som pomohla

melleanor
4. dec 2013

Na tvorbu vajíčok? Počet vajíčok je daný pred narodením a dozrievajú postupne každý mesiac 1 alebo 2, čo je individuálne.
Inofolic a všetky podobné VÝŽIVOVÉ doplnky len dodávajú stopové prvky, aby sa telo pripravilo na tehotenstvo.
Na oplodnenie, uhniezdenie vajíčka nemajú žiadny vplyv. Akurát je dokázané, že kyselina listová je potrebná v tehotenstve pre správny vývoj dieťaťa... konkrétne nervového systému

snazilka19993
21. aug 2016

Ahojte 🙂.. Viem ze je to uz dost stara zalezitost,ale nesuhlasim s Melleanor,pretoze inofolic je urceny pre zeny s poruchami.. Je to na skvalitnenie vajickov (dozrievanie,schopne oplodnenia a taktiez sa odporuca brat na zaciatku tehu,aby udrzalo plod) ja mam presne tento problem.. Gynekologycka mi ho odporucila a pre draheho folandrol. Lekarnicka mi tiez potvrdila ze to je vyborny vyzivovy doplnok..

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre