V júli s radosťou do toho
Ahojte,je tu niekto komu to nevyslo ani v maji ani v juni alebo sa snazi uz rok alebo prvy krat?Tak sup sem.Ide leto,dovolenky,slniecko a pozitivna nalada,tak teraz nam to uz musi vyjst 😉.
@patricia128 Ahoj, no ako sa mas, ziadne priznaky ci nieco? 🙂))
Ahojte. Dnes som 22 DC a necítim nijaké zmeny, iba napätie v podbrušku. Ostáva iba čakať. 🙂
Ahojte môžem sa k vám pridat? tiež sme zacali na prelome juna jula teraz 20DC tak cakame či sa zadarilo 🙂 ale nedavam tomu velke nadeje že by sa podarilo na prvý krat ...
@28maja28 ahoj, no nič mrcha hnusná došla, tak uvidíme budúci mesiac,..som myslela, že nedojde..ani jeden príznak jej príchodu nebol..A ty ako?
@patricia128 no ja este stale neviem, mrchu cakam na buduci tyzden, takze zatial sa stresujem 🙂 test si nechcem robit, aby som zbytocne sklamana nebola...sice ma boli v podbrusku jak keby som to uz mala dostat ale to uz asi tyzden a nic....takze uvidime co z toho...maximalne sa pridame k ostatnym co uz zalozili skupinu snazilky Jul-august 🙂 🙂 🙂 a ide sa dalej!
@28maja28 No veď..dúfam, že ti to výjde..
@patricia128 Tak to by teda bola radost, kebyze vyde.... 😀 nechame sa prekvapit 😵
teraz ked tak na to pozeram tak ta ciarka vyzera byt svetlejsia ako v skutocnosti
Ahojte. Tak mrcha by mala doraziť v priebehu tohto týždňa. Veľmi ružovo to nevidím. Mám pocit, že sa budeme ďalej snažiť. Uvidíme. Zatiaľ mám pocit, akoby mala mrcha dôjsť. 😒
Ahojte snazilky,
som Tu nova na MK, rada vas vsetky spoznam a babeny, drzte Si vsetky palce 😉
My sme zacali so snazenim v maju 2012, oktober 2012 potrat v 5-7tt a odvtedy Nic. No mam taky zvlastny pocit, ze tento mesiac je ten spravny mesiac... 😘
No a ak nie, tak 21.7. mam krvne testy a drahy spermiogram co sme ok po zdrav.stranke a potom budu nasledovat dalsie testy. Nevzdavame sa no uz je to dost dlho a roky Nam utekaju. Ja 33r, manzel 34r.
Pekny den zelam 😉
Ahojte. Tak ja som dnes 29 DC. V piatok by mala doraziť- nedoraziť mrcha, ale zatiaľ mám pocity, že príde. Ak príde, tak "v auguste s radosťou do toho".
Ja som dnes 30DC, stale nic a dufam ze ani nedorazi 😀
radka752 prisla mrcha alebo to v juli vyslo? 🙂
tak držim palčeky nech to vyjde 🙂
Drzim vam vsetkym palceky,najdete tam aj vy // 🙂
No co baby,ktorej to este vyslo? 🙂
A nič Z toho asi nebude. Dnes ten duch tam už ani nebol ☹
☹, to na tehotenskom si mala ducha a potom nic?ci na ovulacnom?

tak mne včera konečne dorazila MS, (dúfam, že tento rok posledná ) 🙂 a potom šup sa na snažilkovanie