icon

V júni 2014 nám to musí výjsť

nair
28. máj 2014

Ahojte, my sa snažíme už trištvrte roka, v júni nám to už musí vyjsť! Poďme spolu myslieť pozitívne 🙂

nair
autor
20. jún 2014

@denisa87 @kwella Kočky, veeľká gratulka 🙂

@viwy Tebe držím silno päste.. Bude to syn, keď ste sa snažili až po ovu 😉

kwella
20. jún 2014

@nair ..tak ja by som syna tiež privítala..už mam meno nachystané pre neho 2 roky...🙂

nair
autor
20. jún 2014

@kwella Dva roky sa snažíte, alebo bolo skôr meno a až potom rozhodnutie? 🙂
Ja mám práve s menom pre chlapca problém, mm je z "chlapskej" rodiny, tam už všetky pekné mená majú 🙂 Dievčat môžem mať aj hneď teraz kľudne desať 🙂

kwella
20. jún 2014

@nair ..jaj nie..len meno mam pre neho a podarilo sa na prvý šup teraz začiatkom juna...🙂

nair
autor
20. jún 2014

@kwella No aj nám by sa už mohlo 😕 Pošli tehu vírus 😉
A prajem spokojné tehotenstvo 🙂

kwella
20. jún 2014

@nair dakujem a veľa zdaru aj vám...🙂..ja dievčenske ani nemam nejako vybrate....🙂 daj tip

nair
autor
20. jún 2014

@kwella Ďakujeme 🙂 Už sme sa o menách v tejto téme bavili s dievčatami 🙂 Pokukaj okolo str. 6 - 7, je tam viac inšpirácií 😉 Okrem mien aj na kočíky a zariadenie detskej izby, my sme tu už rozobrali snáď všetko 😀 Už len otehotnieť 😉
Ja som vtedy písala : "Mne sa páčia dievčenské začínajúce na A: Agáta, Agnesa, Alžbeta.. A potom tie, kde je dvojhláska - Júlia bola top meno zo všetkých, ale to nám už vyfúkli minulé leto mm kamaráti, takže zostali Olívia alebo Viola.. Ďalej Helena, Gréta, Barbora, Vilma, Martina.. a veľa iných.. " 🙂

viwy
20. jún 2014

Babule, čiaročka opäť o niečo silnejšia 🙂 Dúfam, že sa nič nezmeni... Stále čakam či príde ms!

leishmania
20. jún 2014

@nair olivia by bol moj vyber keby nebol manzel uplne proti, mne sa strasne paci to meno 🙂
@viwy super ze silnie 😵 kedy ti zacal posledny cyklus?

viwy
20. jún 2014

@nair Dakujem 😉 Snad sa nic nezmeni a potom uvidime ci chlapcek alebo dievcatko. Nooo, ale skor asi chlapeck ked to bolo po ovu. Bude to tazke s menom 😀

viwy
20. jún 2014

@leishmania 19.5 som mala mrchu, takze este stale moze prist 🙄 Este sa velmi netesim... Zatial tomu neverim

nair
autor
20. jún 2014

@leishmania Tak tak, manželia robia s menami iba problémy 😀 Môj ma stále hnevá s menami ako Bernard, Medard.. 🙂 Ale zasa vymyslel Vilmu, s tým, že sa mi to páčiť nebude, a ja som ho prekvapila, že teoreticky by mohlo byť. Vilma bola jeho starká.. A rozmýšľala som aj nad tým, že by som oživila niektoré zo zabudnutých mien našich predkov 🙂

ciusinka
20. jún 2014

Ahojte dievcata, tak my tento tyzden intenzivne pracujeme na babatku, uz aby bolo o 2 tyzdne, nech vieme, ci sa zadarilo 🙂 od minuleho stvrtka si picham ten Clexane, neni to nic moc, ale snad nam to pomoze a dockame sa konecne zdraveho babatka..

Dnes v noci sa mi snival taky sen, ze sme mali babatko a ze to bol taky maly genius, ze uz par tyzdnov po narodeni sa s nami rozpravalo 😀 ze som sa s nim mojkala a hovorim mu, ze ho milujem najviac na svete a ono mi odpovedalo, ze "Aj ja teba milujem" 😀 s muzom sme skoro odpadli 😀 az sa mi nechcelo rano vstavat a zobudit sa z toho..

tajkaaa
20. jún 2014

Tak sa dobre čítate, že sa k vám musím pridať 🙂 snáď to v júni vyjde

nair
autor
20. jún 2014

@ciusinka 😀

ciusinka
20. jún 2014

@nair Inak ma potom napadlo, ze ja niekedy rozpravam zo sna a ci som tu lasku nahodou nevyznavala muzovi a ze sa mi to cele premietlo do sna 😀 😀 musim sa ho na to doma opytat 😀

nair
autor
20. jún 2014

@ciusinka 😀 Ešte lepšie 😉 Ale to sa stáva i mne, síce nehovorím zo sna, ale mýli a prelína sa mi občas čo bol sen a čo realita 🙂

leishmania
20. jún 2014

@ciusinka inak podobny sen som mala sj ja pred niekolkymi tyzdnami s rozpravajcim babatkom 🙂 ja som sa zvykla smiat zo sna a zdedil to po mne aj krpec minule sa zadusal od smiechu v spanku a som aa ho skusila spytat ze co sa smeje a mi ajv spanku odpovedal ze " tete padli tasky" :D
@tajkaaa kolko sa snazite?

viwy
20. jún 2014

@kwella Blahoželám a praje krásne tehotenstvo 😉
@tajkaaa Vitaj medzi nami 😉 Určite to vyjde lebo tehulky nakazia netehulky tehu bacilami 🙂 😉

kwella
20. jún 2014

@viwy dakujem.....🙂

lulasu
20. jún 2014

@kwella gratulujem a velmi sa s Tebou tesiiiiiiiiiim

tajkaaa
20. jún 2014

@leishmania zacali sme len minuly mesiac, ale zapal nam to prekazil ☹

@viwy dakujem, verim, ze nam to vsetkym coskoro vyjde

tajkaaa
20. jún 2014

@leishmania a ty si dnes neskusala testnut znova? ja som dnes len 21dc, tak este aspon tyzden vydrzat 😒

leishmania
21. jún 2014

@tajkaaa mrchA este nedoslA ale test negativny tak asi dojde coskoro :(

radka752
21. jún 2014

Ahojte žienky. Kedže nám to nevyšlo ... a teraz som 4 DC a bola som si kúpiť Inofolic. Beriem ho druhý deň. Možno to pomôže. Uvidíme budúci mesiac.

nyky23
21. jún 2014

V pondelok to mám dostať. Beriem dva sáčky inofolicu denne. Baby držte mi moooc palce, prosím : ) Test som zatial nerobila .. Ked to nedostanem tak asi v utorok vyskúšam urobiť. Ale tento mesiac bol taký divný .. Mali sme aj týžden návstevu v jednoizbovom byte..takže sa nedalo snažit tak ako by sme si predstavovali .. A prvý mesiac čo necítim nijaké príznaky tehotenské : D Už tomu neverím, preto si ani test nerobím .. Viem že budem zase sklamaná ...

28maja28
21. jún 2014

Rada by som sa k vam pridala, kedze aj my by sme uz radi privitali prirastok do rodiny...pomaly dva tyzde berem Nosifol a predtym femibion, neviem ci to aj nieco pomoze, ale snad uz v juli sa nam zadari...kedze tento mesiac uz niet sance :/ je podla vas rozdiel medzi inofolic a nosifolom? lebo mne lekat odporucil nosifol, ktory viem ale zohnat len cez internet.

leishmania
21. jún 2014

u nas jun pase dostala som mrchu

rjanuska01
21. jún 2014

@leishmania mne má prísť v pondelok ale test negatívny tak tento mesiac tiež nula bodov ☹

leishmania
21. jún 2014

@rjanuska01 este je nadej ak nedosla 🙂 a ak nie tak tiez uprimnu sustrast :/