V júni 2014 nám to musí výjsť
Ahojte, my sa snažíme už trištvrte roka, v júni nám to už musí vyjsť! Poďme spolu myslieť pozitívne 🙂
Jeeej kocky tak sa tesim ze sa vam na testikoch objavuju dve ciarocky dufam ze nas bude stale viac a viac a ja medzi vami 🙂))
@nyky23 ja toto prezivam kazdy mesiac dokolecka dokola uz niekedy rozmyslam ze kaslem na to je to presne v tomto obdobi potom prejde ms a tesim sa na dalsie plodne dni.no snad sa niekedy podari.neboj isto sa vam to podari treba tomu verit.ja uz mam 3krasne deti tak u mna je uz asi ta maternica moc oslabena ale aj tak verim ze snad niekedy sa podari.
Ahojte. Tak to som zvedavá koľko toho priberiem pri užívaní Inofolicu, kedže ho beriem len pár dní, no počet prepadnutí chladničky sa o dosť zvýšil. 🙂
tak ja sa zatial drzim, hoci vcerajsi test bol biely (pravdepodobne 9 DPO), dneska mam 30 DC a 10 DPO a MS zatial nikde ;)
viwy gratulujeeeem ja zatial stale cakam mrcha mi sice meska ale zvyklo sa mi to stat aj predtym tak si nechcem robit test zbytocne 🙂
uff baby, toto je plodna tema. Takze sup sup, dychajte, kaslite, kychajte, prdkajte, len sem s tym tehubacilom 😀 Aj ja ceeeeeem
@viwy jeeeziskove huslicky, gratulujem. Super. Mozno, ze aj inofolic nieco pomohol, co myslis?
@emilia25 ja uz mam z toho normalne depku. Mne ani len nemeskava. Kramy ako svajciarke hodinky, dobre ze nie na sekundu presne. Robim ovu testy, tento tyzden by mala byt ovu, duvam, ze to nejak vystihneme, lebo od stvrtku som na sluzobke tyzden. Sice v piatok vecer sa na vikend vraciam domov ale ak bude ovu stvrtok-piatok tak ma svihne. Uz ma to fakt nebavi. A v juli je muz cely mesiac v Saudi, takze tam nic nebude. Od augusta su prazdniny, to je pre mna strasny stres. A este aj na dovcu ideme, to je len balenie, vybalovanie, zase balenie a vybalovanie, pranie atd. Muz teraz uz mesiac berie jeden preparat na zhlepsenie jeho rybiciek. Ma ich sice dost ale tych pohyblivych je pomenej. tak som zvedava, ci z toho nieco bude.
ahojj no mna bolia prsia od piatka a vcera som mala mat mrchu a stale nic! tak dufam ze sa konecne podarilo!
@yanni neboj na dovolenke budes uvolnena a tam sa to isto podari.no a ja som si sla dnes rano robit test tak som sa vycikala do misticky a ta cela cervena takze zas nic ale aspon nemeskala a nenechala ma zbytocne dufat tesit sa a potom zas sklamanie.my si davame jul august pausu od snazenia musim si dat zuby do poriadku trhanie a blombovanie ma dost bolia takze tak a od septembra by sme to skusili znova a ak nic do konca roka dame si aspon dva roky pausu a ked nic ani potom tak sa musim zmierit s tym ze nas boh obdaril 3nadhernymi a hlavne zdravymi chlapcami.takze tak.
je to normálne, že koľko krát pôjdem na tuto tému tak sa testujem 😀 už mi s toho šibe 😀 snáď sa aj ja dočkám // 😅 . V dobrom závidím tehulky a teším sa s vami a nám netehulkam držííííím silno pršteky 😅
@emilia25 joooj ja sa na dovci velmi neuvolnim. Ved vies ako to je s tromi detmi. Niekedy ma tak vedia vytocit. a tiez sa musi stale nejaky program vymyslat aby sa nenudili. Dufam, ze aspon ppocko bude dobre, nech sa mocia.
No skoda, ze ti to nevyslo, ale tak hadam sa podari, ked si das v lete pauzu a nebudes na to mysliet. Aj ked ja viem sama na sebe, nemysliet sa neda 😠
@emilia25 alebo zaspim ja skor ako decka 😀 nam ide od septembra stredny do prvej triedy. To uz len bude rodeo. Dve deti v skole. Akurat dnes som objednavala skolsku tasku. Z Ciech. Blbi Slovaci nam ju nechceli poslat do Nemecka. Tak sme dali zarobit Cechurom 😕
Inak baby, tomuto sa hovori svajciarske hodinky. Normalne je to az strasidelne.
presne na jedenasty den pozitivny ovu test. Horna fotecka minuly cyklus, dolna fotecka teraz. 😕
@yanni no krasne ovu testy.neboj aj tehu testy budu tak krasne silnut uvidis.nas to caka az buduci rok tasku do skoly a aj stredny pojde uz do skolky takze jeden do skoly druhy do skolky a najmensi bude somnou domka.no bude tu ticho az mi bude luto.tiez chcem potom aj izbycku zariadit najstarsiemu az ma klud na ulohy zatial tam spava muz ked je po nocnej.ale tesim sa na to.bude to uz take ine mat velkeho skolaka doma.
@yanni Ďakujééém 😵 Po pravde vôbec netuším čo pomohlo či Inofolic, alchemilka alebo ovu testy 😅 asi všetko. Keby som testovala aj ostatné mesiace a nazadarilo sa, tak poviem, že pomohol Inofolic, ale ovu testy som robila poctivo prvý mesiac a hneď sú z toho 2// asi sme ostatné mesiace netrafili ten správny čas a je pravda, že manžel bral tiež vitamíny, tak možno pomohlo aj to 😕

Krasne sa to tu uz rozrasta vsetkym tehulkam velka gratulacia.ja tiez cakam na pondelok ci ms dojde ci nie.testy zatial negativne tak som zvedava.ale ked citim smazene neviem to ani opisat citim v krku take divne teda 3 deti uz od nosene ale toto som este nemala veru.tak este raz ťehulkam velka gratulacia a nam este len v ocakavani prajem dve krasne kolaje.