icon

V júni 2014 nám to musí výjsť

nair
28. máj 2014

Ahojte, my sa snažíme už trištvrte roka, v júni nám to už musí vyjsť! Poďme spolu myslieť pozitívne 🙂

emilia25
21. jún 2014

Krasne sa to tu uz rozrasta vsetkym tehulkam velka gratulacia.ja tiez cakam na pondelok ci ms dojde ci nie.testy zatial negativne tak som zvedava.ale ked citim smazene neviem to ani opisat citim v krku take divne teda 3 deti uz od nosene ale toto som este nemala veru.tak este raz ťehulkam velka gratulacia a nam este len v ocakavani prajem dve krasne kolaje.

nyky23
22. jún 2014

@emilia25 ja som na tom rovnako. Pondelok to mám dostať A včera som to už nevydržala A urobila si test A snehobiely☹

korenka17
22. jún 2014

@blcha76 ahoj,nevydržala som a testovala som a sú tam dve čiarkyyy,síce jedna slbšia,ale len dnes mám deň mrchy,takže ešte počkám na utorok 24.6.,ak bude silnejšia,volám lekára...a čo tyyy,už si testovala? 😕

dzana1111
22. jún 2014

Jeeej kocky tak sa tesim ze sa vam na testikoch objavuju dve ciarocky dufam ze nas bude stale viac a viac a ja medzi vami 🙂))

emilia25
22. jún 2014

@nyky23 ja toto prezivam kazdy mesiac dokolecka dokola uz niekedy rozmyslam ze kaslem na to je to presne v tomto obdobi potom prejde ms a tesim sa na dalsie plodne dni.no snad sa niekedy podari.neboj isto sa vam to podari treba tomu verit.ja uz mam 3krasne deti tak u mna je uz asi ta maternica moc oslabena ale aj tak verim ze snad niekedy sa podari.

yanni
22. jún 2014

@emilia25 ahoj. Ty tiez este stale nic? ☹

emilia25
22. jún 2014

@yanni veru nic nic kazdy mesiac meska no aj tak pride minuly mesiac mi meskala 5dni pred tym vyse tyzdna no vzdy na koniec pride.

radka752
22. jún 2014

Ahojte. Tak to som zvedavá koľko toho priberiem pri užívaní Inofolicu, kedže ho beriem len pár dní, no počet prepadnutí chladničky sa o dosť zvýšil. 🙂

nair
autor
23. jún 2014

@nyky23 Ani ja nemám tento mesiac tehu príznaky 😕 Kiežby to bol konečne ten správny príznak 😉 Mne MS (ne)má prísť v stredu, netestujem dopredu, takže uvidíme. Bolo by fajn, keďže po 3 mesiacoch končím s Inofolicom..

blcha76
23. jún 2014

@korenka17 no jasne že som testovala, veď ja nevydržím 😀 ...
Zľava prvý test sobota, druhý nedeľa a tretí je dnešný 🙂 ...
Inak žiadna kvalita tie fotky, ale dačo tam vidno.

viwy
23. jún 2014

Ahoj dievčatá, tiež sa musím pochváliť 🙂 Vyzerá to, že sa na 6 pokus zadarilo a hlavne si myslím, že pomohli ovu testy. Dnešný test 36DC a asi 16DPO a ovu som mala až 21DC 😵 😵 😵

ckatka
23. jún 2014

tak ja sa zatial drzim, hoci vcerajsi test bol biely (pravdepodobne 9 DPO), dneska mam 30 DC a 10 DPO a MS zatial nikde ;)

dzana1111
23. jún 2014

viwy gratulujeeeem ja zatial stale cakam mrcha mi sice meska ale zvyklo sa mi to stat aj predtym tak si nechcem robit test zbytocne 🙂

korenka17
23. jún 2014

@blcha76 ...môj test zo včera,30DC,10 dní po ET 😅

yanni
23. jún 2014

uff baby, toto je plodna tema. Takze sup sup, dychajte, kaslite, kychajte, prdkajte, len sem s tym tehubacilom 😀 Aj ja ceeeeeem

@viwy jeeeziskove huslicky, gratulujem. Super. Mozno, ze aj inofolic nieco pomohol, co myslis?

@emilia25 ja uz mam z toho normalne depku. Mne ani len nemeskava. Kramy ako svajciarke hodinky, dobre ze nie na sekundu presne. Robim ovu testy, tento tyzden by mala byt ovu, duvam, ze to nejak vystihneme, lebo od stvrtku som na sluzobke tyzden. Sice v piatok vecer sa na vikend vraciam domov ale ak bude ovu stvrtok-piatok tak ma svihne. Uz ma to fakt nebavi. A v juli je muz cely mesiac v Saudi, takze tam nic nebude. Od augusta su prazdniny, to je pre mna strasny stres. A este aj na dovcu ideme, to je len balenie, vybalovanie, zase balenie a vybalovanie, pranie atd. Muz teraz uz mesiac berie jeden preparat na zhlepsenie jeho rybiciek. Ma ich sice dost ale tych pohyblivych je pomenej. tak som zvedava, ci z toho nieco bude.

blcha76
23. jún 2014

@korenka17 Peknéééé, je to tam, si tehu 🙂 🙂 🙂 ... Gratulujem.

monika11m
23. jún 2014

ahojj no mna bolia prsia od piatka a vcera som mala mat mrchu a stale nic! tak dufam ze sa konecne podarilo!

emilia25
23. jún 2014

@yanni neboj na dovolenke budes uvolnena a tam sa to isto podari.no a ja som si sla dnes rano robit test tak som sa vycikala do misticky a ta cela cervena takze zas nic ale aspon nemeskala a nenechala ma zbytocne dufat tesit sa a potom zas sklamanie.my si davame jul august pausu od snazenia musim si dat zuby do poriadku trhanie a blombovanie ma dost bolia takze tak a od septembra by sme to skusili znova a ak nic do konca roka dame si aspon dva roky pausu a ked nic ani potom tak sa musim zmierit s tym ze nas boh obdaril 3nadhernymi a hlavne zdravymi chlapcami.takze tak.

aemy
23. jún 2014

je to normálne, že koľko krát pôjdem na tuto tému tak sa testujem 😀 už mi s toho šibe 😀 snáď sa aj ja dočkám // 😅 . V dobrom závidím tehulky a teším sa s vami a nám netehulkam držííííím silno pršteky 😅

yanni
23. jún 2014

@emilia25 joooj ja sa na dovci velmi neuvolnim. Ved vies ako to je s tromi detmi. Niekedy ma tak vedia vytocit. a tiez sa musi stale nejaky program vymyslat aby sa nenudili. Dufam, ze aspon ppocko bude dobre, nech sa mocia.
No skoda, ze ti to nevyslo, ale tak hadam sa podari, ked si das v lete pauzu a nebudes na to mysliet. Aj ked ja viem sama na sebe, nemysliet sa neda 😠

emilia25
23. jún 2014

@yanni no veru budem to mat stale v hlave a odratavat dni ale od septembra nam ide najstarsi do skolky tak tam uz potom hadam nebudem tolko na to mysliet a podari sa hned.A neboj sak deti Od unavy a zo slnka hned zaspia a vecer patri vam a isto sa to podari.

yanni
23. jún 2014

@emilia25 alebo zaspim ja skor ako decka 😀 nam ide od septembra stredny do prvej triedy. To uz len bude rodeo. Dve deti v skole. Akurat dnes som objednavala skolsku tasku. Z Ciech. Blbi Slovaci nam ju nechceli poslat do Nemecka. Tak sme dali zarobit Cechurom 😕

Inak baby, tomuto sa hovori svajciarske hodinky. Normalne je to az strasidelne.

yanni
23. jún 2014

presne na jedenasty den pozitivny ovu test. Horna fotecka minuly cyklus, dolna fotecka teraz. 😕

maculiatko28
23. jún 2014

Ahojte.Tak aj som dnes poobede nevydrzala a testla.Dve // druhy mesiac snazenia.Az sa bojim tesit,snad budu silniet,dnes je to 13DPO.

emilia25
23. jún 2014

@yanni no krasne ovu testy.neboj aj tehu testy budu tak krasne silnut uvidis.nas to caka az buduci rok tasku do skoly a aj stredny pojde uz do skolky takze jeden do skoly druhy do skolky a najmensi bude somnou domka.no bude tu ticho az mi bude luto.tiez chcem potom aj izbycku zariadit najstarsiemu az ma klud na ulohy zatial tam spava muz ked je po nocnej.ale tesim sa na to.bude to uz take ine mat velkeho skolaka doma.

viwy
23. jún 2014

@dzana1111 Ďakujem 😵 Ja som si spravila test už pred ms, ale to len z toho dôvodu, že ms nemám pravidelnú a nechcelo sa mi dlho čakať 😀 a konečne som sa dočkala a vykukla na mňa aj druhá čiarka 🙂 Držím päste aby si sa k tehulkam pripojila čo najskôr 😉

viwy
23. jún 2014

@ckatka Ja som mala slubulinkého ducha až na 11DC a to si myslím, že som ho videla len ja 😀 takže čiarka sa ti môže ešte ukázať 😉 na 10DC bol test biely až som mala pocit, že belší ani nemôže už byť 😅

dzana1111
23. jún 2014

Baby po 7 dnoch meskania mrchy som to uz dlhsie nevydrzala a urobila som si testik a hadajte co som tam nasla? 🙂)) stale sa na to musim pozerat normalne tomu neverim 🙂

viwy
23. jún 2014

@yanni Ďakujééém 😵 Po pravde vôbec netuším čo pomohlo či Inofolic, alchemilka alebo ovu testy 😅 asi všetko. Keby som testovala aj ostatné mesiace a nazadarilo sa, tak poviem, že pomohol Inofolic, ale ovu testy som robila poctivo prvý mesiac a hneď sú z toho 2// asi sme ostatné mesiace netrafili ten správny čas a je pravda, že manžel bral tiež vitamíny, tak možno pomohlo aj to 😕

viwy
23. jún 2014

@dzana1111 Jeee, nádhera! Veľká gratulácia a príjemne celé tehu 🙂 😉 asi si skočím aj ja po digitálny test clearblue 😅 tiež chcem vedieť koľko mi ukáže 🙂 🙂