V júni 2014 nám to musí výjsť
Ahojte, my sa snažíme už trištvrte roka, v júni nám to už musí vyjsť! Poďme spolu myslieť pozitívne 🙂
@nair ja som praveze rada,ze sme to zacali riesit skor, a zbytocne sme necakali, lebo ak by mm nesiel na vysetrenia, tak sa snazime a ani nevieme,ze mame nejaky problem. Ja mam 31, takze uz to nechcem nechavat len tak na nahodu, chcela by som aspon 2 deticky, takze to chcem stihnut cim skor 🙂 Tiez som na zaciatku nebola naklonena asist. reprodukcii, lenze casom,ked to neslo, sme sa rozhodli,ze CAR bude spravny krok k tomu,aby sme aspon zistili, v com je problem. takze ja som naopak rada,ze sme tam sli, skusili toto a ak to nevyjde, tak vlastne urobime cokolvek,aby sme to babo mali, lebo to je to,co chceme najviac na svete 🙂
@kikuseliska ja som takto isto bola predminuly cyklus, mrcha meskala 5 dni, test biely ...a na koniec prisla ☹ 4 dni po meskani mrchy uz by nieco malo byt vidiet, ale skus este pockat. mavas problemy s nepravidelnym cyklom?
@tixx praveze nie vzdy som dostala aj o dva dni skor a teraz nic.pobolieva ma aj v podbrusku a nic☹ tak uvidime.
@kikuseliska podla mna este par dni pockaj a ak nic, tak chod k lekarovi pre istotu, nech zisti,co sa deje
@nair Ja som zo začiatku takto nebrala nič ani nesledovala, jednoducho sme to nechali na prírodu. Teraz pijem alchemilku a začala som s inofolicom, lebo sme sa rozhodli, že skúsime prírodu nejako podporiť. Tak dúfam, že to vyjde. Ovulka by sa mala dostaviť niekedy medzi 30.6 a 5.7. takže sa musím teraz viac sledovať aby sme vystihli ten správny čas. 🙂
@tixx dakujem pockam a uvidime.
@kikuseliska budem drzat palce, aby to boli dobre spravy 😉
@tixx My sme s mm spolu iba dva a pol roka, žijeme spolu rok a pol.. Nemôžem povedať, že je nám samým dvom zle. Deti chceme, ale pár mesiacov tomu ešte dávame čas.. Potom vyšetrenia a uvidíme ako sme na tom.. Mám čerstvých 29, cca. do 30 - 31 by som chcela bábo určite, potom druhé a asi aj tretie 😉 Snáď 🙂
@radka752 My sme prvé mesiace neriešili nič, iba som bola na FM, merala BT a pár cyklov sledovala ovu.. Potom som skúsila alchemilku, Infolic, grepový džús.. Teraz ideme pre zmenu zas pár mesiacov neriešiť.. V júli alebo v auguste pôjdeme na dovo a to bude asi posledná šanca na otehu bez vyšetrení..
Jooj, baby, skôr či neskôr budeme všetky tehu 😉
@tixx teraz vlastne cakas ci sa to IUI podari? my uz jedno mame a vo februari som potratila a odvtedy sa nedari nejak otehotniet , prve aj druhe co som potratila sa podarilo na prvy sup tak teraz nebiem preco sa nedari tak skusam tu alchemilku a inofolic na zpravenie cyklu po potrate lebo mi trochu skace cyklus odvtey mala som uz aj 26dnov aj 34 dnovy cyklis odvtedy
@leishmania no ano, dnes som 2 dni po IUI, takze cakam este dalsich 12 na krvne testy,ci to vyslo. ty si otehotnela pomocou IUI tiez? preco ste nan vlastne isli, mate aj zisteny nejaky problem? No ja mam cykly tiez take haluzne, predtym okolo 28 dni, teraz po liekoch 33 dni, takze tiez nic moc. ak to teraz nevyslo,tak na dalsi cyklus uz ten Clostil brat nemam podla lekarky v CAR. Tak som strasne zvedava a dufam,ze to vyslo, i ked s tou nasou diagnozou neviem-neviem...strasne verim,ze sa to podarilo, ja este babo nemam a ani tehu som este nebola.
@nair my sme spolu uz vyse 6 rokov, zobrali sme sa v septembri, a zijeme spolu uz tusim od 2010. len mojmu mm to rozhodnutie mat dieta trosku dlhsie trvalo, lebo keby bolo na mne, tak sme sa zacali skusat uz 2 roky po tom,ako sme sa poznali. len on chcel pockat na svadbu, a ze az potom sa zacneme snazit, no a tak aj bolo,ale teraz mam pocit,ze sme mali zacat fakt ovela skor. inak super, ze to beries tak sportovo, ze sa nikam neponahlate, ja si myslim,ze to je spravne psych. nastavenie. Myslim,ze psychika robi strasne vela a v nasom pripade si to myslim duplom, lebo uz by sme fakt tak strasne to babo chceli... a nejde to zatial... tak vy si uzijete leto a potom to uz mozno ani nebudete musiet riesit,lebo uz budes tehu 😉
@tixx ja som nebola na IUI my uz mAme jedno dieta som mYslela 🙂 no. drube babo co som potratila s tiez zadrilo na pevy sup ako j prve babo ale to druhe som pptratila vo februari a odvtedy mam tak rozhdzany cyklus . aj som si ovulacne testy robila podl nich bola ovu ale nedari sa.
@tixx No my keby sme sa poznali skôr, tak už dieťa riešime dávno, v tomto máme jasno.. no hľadali sme sa dlho, na dobré si treba počkať 😉 Môj práveže keď sme boli veľmi krátko spolu chcel už bábo, ja že nie, že po svadbe.. potom asi 2 mesiace po svadbe sme sa tomu prestali brániť, že však to aj tak možno bude trvať.. no ani jeden nepočítal s tým, že to budú dlhé mesiace.. Takže asi aj dobre, že to neberieme ako nejaký akútny stav.. Aj keď samozrejme, čierne myšlienky mám aj ja, obávam sa, že je niekde vážnejší problém.. Práve preto si myslím, že cca po tom roku bude načase začať to riešiť..
Taktiež verím, že v lete nám to vyjde, rada by som Ťa s tehu nasledovala 😉
ahojte, potrebujem poradit, poslednu menst.som mala 21.5.14, po dvojdnovom meskani(mam pravidelny 28dnovy cyklus)t.j. 19.6 som mala slabe spinenie (farba asi ako kava s mliekom), tak som isla za gyn. ta na sone este nevidela nic, zobrala mi beta hcg, ktore bolo 322 jednotiek..pri vysetreni som akurat nespininila tak to dr. neriesila.po tyzdni som prisla na kontrolu,(noc oredtym som sa vsak zobudila na pocit vlhka a na nohavickach tmavohnedy flak) t.j. vcera a na sone nevidela uplne jasne ale nazvala to dutinkou, kt. mala 4mm, ale zobrala mi znovu beta hcg a nasadila duphaston, dnes som volala o vysledok,a dr. mi povedala, ze je to zle lebo beta hcg je len cca 600j co je malo, ze mam vysadit lieky a cakat ze zacnem krvacat, a zajtra mam prist na kontrolne hcg este. moze hcg rast ak sa plod prestane vyvijat?citim sa beznadejne, a je mi divne sediet a cakat, ci a kedy zacnem krvacat :( a este k tomu aj spinenie ustalo, myslite ze to je uz hotova vec, ze je to iste, ze ziadne babo nebude? :( ..............otehotniet sa nam podarilo na prvy mesiac snazenia.....
a ani sa neviem dopatrat aky je rozdiel medzi hcg a beta hcg :(
@leishmania ahaaa tak, ja som to asi zle pochopila. no potrate si asi telo musi oddychnut par mesiacov, mozno preto to nejde, ale urcite sa to podari. ja som zo zaciatku vobec nevedela pouzivat ovu testy, pouzivala som ich uplne nespravne 😀 a u lekara si uz bola, aby to zacal nejak riesit?
@nair jeej ty si zlata,ze nasledovala 🙂 bodaj by si mala pravdu 🙂 ja som predtym mala 6rocny vztah, ten skoncil a potom som stretla svojho mm, a nic lepsie sa stat nemohlo 🙂 len on este tak skoro,ze v 24,ked sme sa zoznamili,babo nechcel, teraz uz chceme a zase to trva. cierne myslienky nechaj v lete tak, uzivajte si ako sa da a podla mna a ono to mozno ozaj pride same, ked na to nebudete mysliet.... i ked neviem,ci sa to da na to nemysliet, ja to napriklad nedokazem 😀
blška moja,tak dnes na krvičke som bola a som tehulkaaaa,mám 303 HCG 😀
@tixx este som to nechcelA riesit ked uz sa mi podarilo 2x oehotniettak hadam sa podari zas prirodzene
@endzu http://www.pregnancylab.net/2011/01/the-many-fa... ak vie anglicky tu to mas vysvetlene
@leishmania dakujem mrknem to
@tixx vdaka, skusila som aj v inej teme, len som ani sama nevedela kde zacat, kde niekto aspon diskutuje a cloveku sa aspon trosku ulavi ked to zo seba da von :/
baby robia Rapid clear duchov?neviete? 😒
@endzu to ti asi tazko niekto poradi cez net to sa na sone uvidi, a preco si mala vlastne hned nasadeny duphaston? Ked to bol 1. Mesiac snazenia?
@leishmania nasadila mi ho strefu ked som jej povedala ze som naska hnedý flak a začala spinit
@endzu jaj som nejak zle precitala, uz chapem ja ze od zaciatku si brala duphaston... No drzim palce nech sa babo udrzi. Daj vediet po kontrole ako si dopadla
@leishmania nieee, stihla som vziať 3 tablety a dnes ma telefonicky kvôli výsledkom v užívaní stopla ; ( zajtra tam idem, som zvedava co sa bude diať, ale ešte vravela, že ak sa rozkrvacam tak mam prist az ked krvácanie skončí, je to tak v pohode? Že si mam doma odkrvácat? Zatial ani nespinim ale lepšie je asi uz zmierit sa s najhorsim, lebo lepšie človeka len a len poteší, držte palce, určite sa ozvem.
@endzu ja som zacala krvacat doma, dalsi den u dr uz videl ze to odchadza ale nevedel povedat na 100% bolo vidno dutinku aj emryo ako sa to oddeluje vraj a le ze kontrola na dalsi den a to som doma silno krvacala a na dalsom sone ked ma kontroloval som uz bola vycistena.. Potom som este krvacala este co to muselo vyjst za tyden som mala kontrolu a uz to bolo vsetko ok...co sa tyka maternice..
@tixx ahojky. my sme na tom rovnako, ani nám to nevyšlo, mrcha prišla dokonca o 3 dni skôr, ale pripisujem to tým stresom s pohrebu a tak, ale na druhej strane som rada, že sa to nepodarilo, lebo som bola až príliš vystresovaná, zničená, a čo som ,,požrala,, liekov od hlavy tak aj tak dobre. S mužíčkom som sa včera dohodla že ho na dnes objednám na utorok na spg. lebo včera išiel na služobku, no dnes ráno mi zavolal, aby sme išli rovno do MT do Heliosu, a nech odrazu urobia všetky vyšetrenia a nech a to začne riešiť hneď, tak som sa tomu normálne zasmiala 3 roky mu s tým pílim uši, a teraz som ostala prekvapená, muselo ho to riadne rozhnevať že sa zas nepodarilo. Takže sme už aj objednaní na 9 júla, tak uvidíme, ako pochodíme a čo zistíme :o)

Ahoj baby neviem ci to sem patri ale opytam sa snazime sa o babo mrcha mi meska 4 dni robila som si test a negat :-\ myslite ze mozem byt ze ho robim skoro alebo ozajto nevislo?dakujem