V júni 2014 nám to musí výjsť
Ahojte, my sa snažíme už trištvrte roka, v júni nám to už musí vyjsť! Poďme spolu myslieť pozitívne 🙂
@zelka13 ahoj, tak super, to uz je fakt velky posun vpred, ked to zacnete takto riesit, tak uz to pojde rychlo podla mna 🙂 ja som tiez rada,ze sme isli do centra, o tie 2 tyzdne budu vysledky jednak k tomu,ci to vyslo po IUI a som zvedava aj na tie krvne testy,co mi robili, tam tiez hovorila,ze nejake 2 tyzdne,kym daju vysledky. 9. 7. je tu hned, urcite sa to teraz pohne tym spravnym smerom, tak budem drzat palce a daj vediet, ako ste tam dopadli potom
28 DC a test biely prebiely 😒 normálne mám cyklus cca. 33 dní, tak hádam nádej ešte je
@leishmania ahoj, takze som po vysetreni, rano mi vzali krv, odniesla som do labaku a o 2hodky isla pre vysledky.medzitym mi dr. povedala nech si radsej nerobim nadej, aj ked som este nezacala krvacat ale ze podla nej hcg bude klesat..potom som sa vratila aj s vysledkami a hcg stuplo za 1,5 dna z 566 na 950...takze mi oznamila, ze o potrat zrejme nejde ale ze musim prist znovu pondelok a cely buduci tyzden to budeme sledovat, lebo ma podozrenie na mimomaternicove...takze mam byt trpezliva a cakat, co bude pondelok...ona mi nadej na normalne tehu velmi nedava ale ja stale veriim!!!!budem tam teraz chodit ako na klavir, ale musim byt sledovana..len som sa jej zabudla opytat na ten duphaston, ci v nom mam pokracovat...
@endzu nosuper ze stupa 🙂 a preco je dr taka negativna? ktory si tt? este nic nevidno na usg?
@leishmania dnes mi utz nerobila, robila mi ho stredu a vravela ze tam vidi nie celkom ale jasne dutinku 4mm.. a najblizsie to skontroluje pondelok ak to stupne, len jej sa to stupanie akosi nezda :/ a poslednu mens. som mala 21.5, cize mozem byt tak podla toho asi 5tt a 3dni??verim tomu, ze pondelok v tej maternici nieco vykukne 😉
@leishmania a dnes rano som si spravila este tehotensky test, ktory bol ovela silnejsi ako ten dva dni dozadu..tmavla by ciarka ak by islo o potrat?pochybujem...
@endzu verim ze v pondelok mna usg bude uz vidno
nieco 🙂 drzim palce !
@leishmania dakujeeem 🙂
@tixx no ja sama som zvedavá, ale zas a som aj rada, lebo keby išiel len na ten spg. tak keby dopadol dobre, tak by sme zas nejaké 2-3 mesiace zabili tým, že by doktorka skúšala duphaston... a neviem čo všetko, a takto si myslím že to pôjde rýchlejšie, no neviem. Ale už som si povedala, že počkáme do konca roka a keď sa nič nepodarí, tak to už nechám tak, lebo to zbytočne sa stále stresujem, potom chodím nervózna a no hrôza, tak uvidím, dám vedieť ako sme dopadli, a ty tiež, som zvedavá :o) držím palce :o)
takže tento mesiac sa zas nepodarilo ☹ dúfam, že do tretice to už výjde 🙂
@tinulienocka85 aj mi sme na tom tak isto zasa nic ☹ tak do tretice vsetko dobre 😉
@lulasu tak si budeme držať palčeky, aby sa už podarilo dačo 🙂
Ahojte 🙂 tak dnes sme prvýkrát videli náš fliačik 😀 Podľa ultrazvuku som 5+4 a objednaná som za 2 týždne a možno už bude aj srdiečko. Vraj je všetko OK a nemám robiť paniku, že nemám tehu príznaky, že ešte môžu prísť...
baby1988 Blahoželám. 🙂
Ja som dne 13 DC ... my sa snažíme aj keď znova máme toho viac, tak som zvedavá, či sa nám podarí trafiť tú "správnu" chvíľu. Tiež by som chcela na tehu teste vidieť také krásne čiarky 🙂
@viwy gratulujem 😵 snad aj nam sa coskoro postasti
@radka752 ja som 10DC tak budeme potom spolu testovat mozna 🙂
Gratulujem ako krasne nam to tu pribuda 🙂 uz aj ja by som strasne chcela
@leishmania To by bolo fajn. Po bábätku túžim čoraz viac, aj keď viem čo všetko ma potom čaká, kedže ak sa zadarí, tak určite budem mať rizikové, kedže mám nejaké zdravotné problémy. Ale bola by som rada ak by to vyšlo.
Ahojte žienky 🙂 Dnes mi mala prísť MS, nedalo mi to tak že si spravím test...a vysli dve čiarky!!!! aj ked tá druhá je taká slabulinka ale je vidieť!! 🙂 Skúsim testnúť ešte ale o dva dni a uvidím či bude silnieť..dúfam že v júni nám to vyšlo 🙂
@leishmania ahojtee, takze dnes hcg 2500, z piatkoveho cca 950 🙂 a na usg krasne identifikovatelna dutinka v maternici 🙂
@endzu supeeeer som to vedela ze len tak ti hcgnestupa 🙂 gratulko 🙂
@radka752 takdrzim palce nech je potom to tehotenstvo bez problemov 🙂
@leishmania Ďakujem a verim, ze vsetko uz bude len a len dobre...🙂 zly zaciatok, dobry koniec snad ;)

@nair mi hovor, som na tom rovnako 😀