icon

V júni 2014 nám to musí výjsť

nair
28. máj 2014

Ahojte, my sa snažíme už trištvrte roka, v júni nám to už musí vyjsť! Poďme spolu myslieť pozitívne 🙂

Strana
z21
kubisova
21. júl 2014

Ahojte babenky .este pred tyzdnom som si robila test tehu a bol pozitivny ale u dr.som este nebola....teraz mozem byt tak v 5.tyzdni.....zatial vsetko v poriadku obcas ma pichne v bruchu ale to moze byt maternicou....k dr.pojdem asi az tak za dva tyzdne kedze ma dovolenku vadi to ked pojdem tak neskoro

kubisova
21. júl 2014
korenka17
21. júl 2014

@kubisova ahoj,jasné,že nevadí,lebo aj tak by teraz dr. nič nevidel,ak nemáš predpoklad problémov,tak bud v klude,aspoň o dva týždne potvrdí činnosť srdiečka,držím palčeky a veľa trpezlivosti.

kubisova
21. júl 2014

@korenka17 dakujem pekne tak dufam ze bude vsetko v poriadku

blcha76
23. júl 2014

@korenka17
Takže včerajšia (a zároveň aj posledná v GF) kontrola dopadla dobre. Podľa sona som dnes 8+2tt, srdiečko bilo ako zvon 🙂 🙂 🙂 . Teraz sa musím už objednať k svojmu gynekológovi a uvidíme, ako to pôjde ďalej 🙂 ...

korenka17
23. júl 2014

@blcha76 no krásne,ja som dnes 8+6 tt,idem zajtra na sono,potom napíšem,som rada,že ste o.k.,len tak dalej,ja som už doma na PN,kedže som už v rizikových týždňoch,kedy som mala v minulosti potraty.Opatruj sa!

safirko
30. júl 2014

@mifko nebud smutna, nesmieme na to tolko mysliet a ono to pride.

lulasu
30. júl 2014

tak sa zasa hlasim, ze znova nic rano som bola velmi smutna, ale s tym nic nenarobim. Takze dievcence ktore cakate tesim sa s Vami a hned mi je veselsie

yanni
30. júl 2014

@lulasu tak sme dnes smutne dve. Ani nam nevyslo, ani v juni ani teraz v juli. A pravdepodobne to nevyjde uz nikdy ☹

lulasu
30. júl 2014

@yanni Vidim, ze i ty mas tak isto nepravidelnu ako ja no poviem pravdu nemysli hned na to najhorsie v auguste nam to uz vide uvidis a budeme mat krasne majove deticky OK 🙂 Budem na Teba casto mysliet aby to uz bolo 😉

yanni
30. júl 2014

@lulasu majove babätko by bolo krasne. Moja mamka aj brasko su majovi. 😉

Praveze nie, ja mam kramy pravidelne ako svajciarske hodinky. Ja som v uplnom poriadky, moje testy na gynde su ucebnicove, aj ovu som zacala testova na odborucanie gyncara, a fakt vsetko takmer na den. Muzovi zistili velmi malo progresivne sa pohybujucich vojacikov. Po druhom spermiograme som myslela, ze ho zabijem. Dostal nejaku zmesku vitaminov a koncom augusta ide na dalsi test. Ale ak sa to znacne nezepsilo, tak je po vsetkom. Prizodzene nepojde nic, len ak by sa velky zazrak stal. Ale na zazraky z piatich % neverim.

yanni
30. júl 2014

@lulasu dufam, ze aspon vas sa rychlo podari. 😉 Drzim palceky.

lulasu
30. júl 2014

Jej prepac ja som si to zle pochopila v niektormom spatnom prispevku, ze tiez mas nepravidelne ako ja. No i tak budem mysliet na Vas ved ak by nezaberali aspon z casti tie vitaminy tak by mu ich nekazali jest. 😉 A zazraky ze sa nedeju mojim znamim povedali viacery lekary ze nikdy nebudu mat deti ze to nie je mozne a to podotykam ze boli u viacerych lekarov ani umelym oplodnenim, ze nebudu mat a po presne neviem kolkych rokoch sa im narodil syn a o tri roky dcera 😀
Aj moj brasko je majovi.

Tak teraz chvilku pauza a potom horsa na majovcataaaaaaaaaaa

mifko
20. aug 2014

Ahojte dievcata.som 40 DC test pozitivny ale neviem ci je uz cas ist k lekarovi, hmm? co vy na to uz by tam bolo nieco vydno?

bar12
20. aug 2014

@mifko zalezi aky dlhy mavas cyklus, ale este by som sa neponahlala, bola by tam len bodka...ak vydrzis este tyzden dva, tak budes vidiet uz aj srdiecko 🙂

safirko
20. aug 2014

@mifko jej gratulujem, vidis a je to tu 🙂

ckatka
20. aug 2014

tak ani my nic... :( a spermiogram katastrofalny... ja uz som OK,... tak som zvedava, vyzbrojili sme sa nejakymi vitaminmi a ideme do boja...

mifko
20. aug 2014

ano je, dnes som bola u lekara, vidno tam mallllllinku gulôcku🙂 sa veelmi tesim , normalne som neverila.

safirko
21. aug 2014

@mifko teším sa s tebou 🙂

mifko
21. aug 2014

@safirko dakujem krasne🙂

Strana
z21