V ktorej fáze cyklu ste splodili dieťa?
Dámy ktoré si sledujete cyklus a viete že ste otehotneli s dievcatkom alebo chlapcom.
V akej fáze cyklu to bolo
Ďakujem
@nevenka áno tak ci pred alebo cez ovulaciu
@nevenka a ešte som čítala aj o polohách a ce bez orgazmu ale to neviem ci sa da tak sexovat
Tvoj orgazmus s tým nič nemá.
Chlapcenske spermie su rychlejsie, dievcenske ziju dlhsie. Cize po alebo tesne pred ovulaciou chlapec, ak viac dni pred bude dievca vraj 😃
@januska12323 že sa tam mení.ph ci niečo takého..
po ovulácii a je to chlapec. čiže u nás to platí 😁 tiež to poznám.
@zuzanka.zuzu ale asi nejako tesne po..ja mám 2 synov..snaha bola celý mesiac s oboma tak som nasledovala co a kedy..ale už by som rada aj dievča
Chlapec 1 den po skonceni ms, dievcatko 8 dni od konca ms ( ale to tazko povedat presne), mne sa pri synovi zjavne posunula ovulacia a od porodu to zacalo byt ako na hojdacke ten cyklus.
@kiki68 cize nevieš ovulaciu..mne zase po porode skrátil.. z cca 31 daňového na 28..29
🤦🤦🤦🤦
U syna to muselo byt v den ovu/ den pred ( lekarom sledovany cyklus cez usg vtedy a vidis zrazu skrat v systeme), u dievcatka tazsie, lebo sme do 15. dna isli naplno kazdy druhy den. Ale svojim pozorovanim bola ovu okolo 8 dna.
Moj muz mi slubil druhe dievcatko, vraj si to vizualizuje 😂😂😂
Ahoj. No či to bude chlapec ovplinuje nájme muž teda spermia ale samozrejme žena tým prispeje ak je sex presne v plodný deň tak je to dievča dievčenské spermie sú rýchlejšie ale kratšie prežijú tekze potrebujú vajíčko už mať pripravené ak chlapec tak stačí aj pár hodín pred ovulaciu mužské spermie sú pomalšie ale dlhšie žijú naštudované a plus overene
Ja som mala styk 6 dni pred ovulaciou a mam chlapca 😁. Nic nemas iste, je to len urcita pravdepodobnost, ale nie zaruka.
@majka2 máš to overené?
@pettom19 tak jasné je to len orientačné..snažila si sa o dievca?
Raz sme sa o tom s kamoškami tiež bavili, ja som si teda nesledovala ovuláciu (len v mensteuacnom kalendári som videla kedy ju mam) a teda v deň ovulácie sme splodili chlapca. Ci to a tým niečo ma🤷🏻♀️
Vnutorne sme nejako tak boli s muzom nastaveni, ze isto bude dievca 😅. Sice som ovulaciu nejako extra nesledovala, ale citim ju. A ked sme sli naplno tyzden pred, tak super, isto bude dievca, ved si spermie pockaju, dievcatka dlhsie vydrzia 😁. Nuz, chlapcisko to vydrzal dlhsie 😄.
V den ovulacie - dievca 🙂 Ovu potvrdena doktorom aj bazalnou teplotou.
2 dní po ovulácii chlapec, v deň ovulácie dievča, 5 dní pred ovuláciou dievča 😀
@pettom19 niekde som čítala že niektorí muži majú možnosť splodit len 1 pohlavie alebo nižšiu šancu splodit obe pohlavia
@povljana tak ty to máš ako na hojdačke
Ano, nieco na tom moze byt. Mozno je to aj nas pripad, ale my sme skoncili pri jednom dietati, takze dalej sa uz nedozvieme 😄. U nas celkovo v rodine su len dve dievcata, zvysok su vsetko chlapci.
@pettom19 aha tak..ja mám 2 chlapcov ale každý má iného otca..obaja otcovia majú bratov..ale jeden z bratov ma zase 4 dcéry.. tak neviem..

Sorry, ale blbo polozena otazka. Ci chlapca, ci dievca - vznikne len v plodnych dnoch, a to moze u kazdej zeny byt ine, ale spravidla v polovici cyklu. Asi si skor chcela vediet, ci presne na ovulaciu, alebo pred. Mozem Ti povedat, ze chlapca mame zo sexu 2 dni pred ovulaciou a dievca zo sexu 4-5 dni pred ovulaciou.