icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

evi789
21. máj 2015

Ja tiež mlcim 😀! Vôbec nevie co ako, kedy mám plodné dni. On by síce keksikoval denne aj 4x :-P len ja nevladzem 😀 a chcem počkať pár dní aby dozreli vecicky 😀

littledesire
21. máj 2015

@nicolettka2126 boze toti chlapi .. 🙂hm , ok ,. minuly cyklus vedel ked mam ovu... skusim to tento mesiac bez toho aby to vedel 🙂 mozno to pomoze :D a ked si budem lepit ovu testy na papierik.. tak sa budem pokusat tak aby nevidel :D bo ten moj uz ovlada ze ked su dve silne ciarky ze to dobre je :D ale aj tak nevie ze co to znamena do podrobna :D pojdem to do kupelky nalepit :D abo co...

littledesire
21. máj 2015

@evi789 sak toto, naplanovat este ze by bol spokojny, este aj tak ze by jeho vecicky boli zrele, a este ze by to bolo aj ovu.. a aby to bolo aspon ob den.. a aby si nic nevsimol a este to obmienat... kurnajz s nimi :D:D

nicolettka2126
autor
21. máj 2015

@evi789 haha to zas moj nie 😀 On tak cca kazdy druhy den 😀 Uz asi starne 😀 😀 toto keby cital tak bybho asi porazilo 😀

evi789
21. máj 2015

Hihi no veď! Ale sme šikovné my zienky 😀

evi789
21. máj 2015

😀 no keby čítali..... fuuu 😀

nicolettka2126
autor
21. máj 2015

@littledesire moj nevie ani to ze robim ovu testiky 😉 Zbytocne by ho to stresovalo a uz by sa strachoval ci to vyjde ci nie...takto je to lepsie 🙂

evi789
21. máj 2015

@nicolettka2126 jasné .. treba si tieto veci nechať pre seba. Je to tak určite že lepšie. Ešte by nám vyčítali, že chcem tutumutu iba preto lebo máme ovu 😀 a nie kvôli nim a taaaak. Nepochopia tieto veci nikdy. Nie v zlom, Ale neprezivaju to tak ako my 🙂

nicolettka2126
autor
21. máj 2015

@evi789 presne ako hovoris hned by si mysleli ze chceme smolkovat len kvoli drobatku...oni su horsi jak zeny😀 A potom ze zeny si domyslaju veci no haha muzi oooovela viac 😀

evi789
21. máj 2015

😝 😀 😀 jasneeee že si namyslajuuu 😀

nicolettka2126
autor
21. máj 2015

@evi789 a ty uz si po ovulke?? 🙂

juliett99
21. máj 2015

@evi789 myslim ze nemas az tak pravdu... moj priatel so mnou preziva kazdu ovulaciu a dokonca aj presne vie kedy dostanem.. chceme babatko obaja tak to preziva so mnou.. tak si myslim ze cest vynimkam 😀 😀 😀 😀

nicolettka2126
autor
21. máj 2015

@juliett99 straaaaz si ho takych je maalicko vacsina chlapov stresuje lebo sa boja ze to nevyjde 😉

juliett99
21. máj 2015

@nicolettka2126 aj sa snazim... 😵 v sobotu ma prist mrcha a podla toho ako ma moj drahy pozna tak cakame mrchu ale povedal aj ze nemam zahadzovat flintu 😀 😀 😀 ma to prespekulovane chlapec, 😀

evi789
21. máj 2015

@nicolettka2126 ovulku budem mať v nedeľu 🙂

littledesire
21. máj 2015

@nicolettka2126 sak presne, toto si myslel,. a sa citil ukrivdeny :D jooj chudacik :D ale nie, akoze podporujeme sa, vsetko fajn, len treba na nich fintou ist :D

@juliett99 mas zlateho chlapa doma 🙂

miamoja2012
21. máj 2015

ahojte, prave som tu uvidela vasu skupinu 🙂) aktualna pre mna...teraz mam mm a potom ideme na to...o 14 dní...

mimikas
21. máj 2015

@miamoja2012 tak vitaj medzi nami snazilkami.

mimikas
21. máj 2015

@juliett99 aj moj to rpeziva so mnou cele, mam pocit ze az sa trosku velmi snazi 🙂. On tiez presne vie kedy mam ovulaciu, vraj vtedy vydavam tolko feromonov ze az 🙂. Tiez ma dobre pozna a moje hormonalne pochody, zatial tvrdi ze ovu som este nemala 🙂 9ani podla testov, ale je si isty ze tento mesiac sa nam to podari. Inak ak by sa to podarilo tak datum porodu by bol skoro taky isty ako s prvym synom 😀

littledesire
21. máj 2015

@miamoja2012 ahoj, vitam ta aj ja 🙂 drzim palce .. 🙂

juliett99
21. máj 2015

@mimikas dakujem je to fakt pokladik a hlavne aj to ako vychadza s mojim synom on ho proste berie ze je jeho a venuje sa mu ako sa jeho vlastny tatino nevenoval.. Maly uz teraz mu vravi tatinko Marek a velmi sa chce volat jeho priezviskom.. takze sme si sadli vsetci traja 😀 😀 😀
v sobotu mam narodeniny a mam dostat mrchu.. kedy by ste si urobili test ?? poradite mi?? kolko mam cakat kym bude meskat??

nicolettka2126
autor
21. máj 2015

@juliett99 ja by som skusila v den ked by "ne"mala prist ms 🙂 Kolky dc si dnes ake dlhe mavas cylky a na kolky dc bola ovulka? 🙂

mimikas
21. máj 2015

@juliett99 ak nepride v sobotu skusila by som v nedelu rano ale este nemusi byt pozitivny. Veru dobry chlap je poklad a o to este vacsi ak dokaze milovat aj cudzie dieta. Je super ze si takeho nasla, nech vam to vydzi.

juliett99
21. máj 2015

@mimikas moc moc dakujem uprimne sme sa nehladali robili sme spolu pol roka a za to obdobie sme sa tak zblizili ze nakoniec sme zistili ze sme sa zamilovali a ani jeden t nechcem dat navrch. ( Marek je moc nadriadeny) takze tak boli urcite veci ktore nam branili ukazat lasku. No nakoniec kolegyna zistila ze obaja sme zalubeny a ale ani jeden si to nechce priznat ak to na nas vybafla a az potom sme si to vsetko porozpravali. No a moj teda nas syn ako moj priatel vravi tak oni dvaja si sadli na prvu supu. 😀

@nicolettka2126
cyklus mavam 28 presne ....ovulaciu som mala okolo8 az 10 neviem presne
dakujem za rady

nicolettka2126
autor
21. máj 2015

@juliett99 vaaau tak skoro?? Tak to uz by ti v den ms urcite mal testik nieco ukazat 🙂 Aj ja mavam 28dnovy cylkus plus minus jeden den a ovu testik mam pozitivny az dnesna 15.DC 🙂

emilia25
21. máj 2015

Ahojte baby ja som sice snszilks není ale tento mesiac bol moj muzik dost lenivy na dsvsnie si pozor.tak čakám aké krásne následky to bude mať.u nás to bolo na 20dc no a ms som malá mať vcera tak uvidím či je to len mesksnie alebo krásne následky.ale testy zatiaľ negatívne tak uvidím.

juliett99
21. máj 2015

@nicolettka2126 prepac zle som ti to napisala ovulka bola na 12 13 den

nicolettka2126
autor
21. máj 2015

@juliett99 aj tak by uz v den ms malo ukazat pekne 🙂 To uz budes 15dpo a to uz zvyknu byt slusne ciarocky na testiku 🙂

juliett99
21. máj 2015

@nicolettka2126 dakujem skusim paa

radka0
21. máj 2015

@kattarina1983 ja som bola dnes u dr a ten mi to tiez poradil ale hovoril ze 2sacky za den aj ked tam je napisane 1 a.aspon 4mes mi to kazal