V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@melisssssa aha takze cakassssss juhuuuuuuu kolky dc si? 😅
@petulik1991 ale v Rakusku zijem 2+4roky 😉 len som si toto drahe pripoistenie predtym nikdy neplatila
@agathachristie ja som vrcala prve tehu cele este aj 20 min pred porodom 🙂
Inak baby ja sa citim relativne ok, akurat ma pobolieva podbrusko a citim sa strasne nafuknuta a smadn. Inak sa to da, ale cakam ze to bude horsie zatial som len na zaciatku. Inak HCG stuplo a 12.nov idem na kontrolu
@mimikas super mojko, podbrusko bolka trosku a mna aj dneska sa tam roztahuje maly drobcek ♥ taha to do stran,,,,, myslim, ze to je pocas celeho tehu..... smädna som bola aj ja,,,,a teraz je iny problem furt cikat a cikat, tlaci na mechurik vsetko,..... mas krasne testiky a pisala som Ti, ze sa nemas obavat ze citim ze je vsetko v poriadku ♥ tehulka ♥ citala si ten clanok , co som nahodne na fb nasla ?
@mimikas vracala si celych 9mes ? 🤐 🤐 🤐 🤐 nemam slov moja ubohaaaa bozeeeee
@sara34valentina no ešte cakaam 🙂 este minimalne týžden 🙂 fuu od 27 do 29.10 som mala poz.testy takze neviem kedy presne bola ovu...mozem byt 3dpo mozno 5..fakt neviem 🙂 🙂 🙂
@sara34valentina ano citala, ale ja to vsetko dodrziavam, ja trpim alergiou na Histamin 🙂 ale ekzem je uz lepsi a lekarka mi vysvetlila preco sa ten ekzem zhorsil ale teraz to je uz lepsie 🙂 ja tiez dufam ze je vsetko ok, a miminko sa pekne roztahuje, ja mam stale po it ze su to dvojicky 🙂 neviem sa toho zbavit 😀 tak ale verim ze to bude jedno zdrave bambino, chlapcek 🙂
@sara34valentina mala som take 2 mesiace ked to bolo ok 🙂 no po porode sa mi tak ulavilo ze moja pre a otazka bola kedy sa mozem najest 🙂
@melisssssa juj drzim palce ....♥
@mimikas ejha dvojicky ♥ no pekne, nechame sa prekvapit 🙂
@mimikas moja ...no super, ja som len 4x zvracala doteraz za 17tyzdnov 😀 ale mam pocit ze uz nebudem 😉
@sara34valentina daaaakujeeem 🙂
Tak babulky moje ja uz poctivo poslusne sedim v cakarni u doktorky, som stvrta v poradi tak si chvilocku pockam...ale tie neeervicky co mam, juj, nejako to na mna dolahlo a nam stiahnuty zaludok 😅 Ale zaroven uz horim nedockavostou co sa dozviem a co uvidiiiim 😵 Dam vam hned vediet ked to uz budem mat za sebou 🙂
@nicolettka2126 drzim palce, ja mam pred kazdou kontrolou take panicke ataky, ze mam pocit, ze omdliem :D ale cim viac a viac tych kontrol bude tym budes kludnejsia 🙂 drz sa!!!
@nicolettka2126 tak dufam, že uz si vnutri a aj dokina sa potešila.
@nicolettka2126 držkaj sa moja,viem si predstaviť,aj ja by som mala vnútornú nervozitu 🙂 všetko bude v poriadku, teším sa na správičku, a možno aj na fotočku, hlavne nech je všetko oki 🙂 a to aj bude, hlavne sa len teš a čakaj moje ♥ posielam srdiečko :-**
Ahojte bambuliacky moje takze u doktorky vsetko v naaaaajlepsom poriadku 🙂 Babenko ma 4,1mm je pekne zavrtane v maternici a sediecko na obrazovke blikalo ako o zivot 🙂 Vobec som necakala ze uz bude srdiecko 🙂 Dalsia kontrola-prva poradna o mesiac 🙂
@nicolettka2126 krása!!!! Gratulujem!!!!
@nicolettka2126 supeeeer sprava, juj babenko si krasner rastie 🙂
@nicolettka2126 jeeeej,teším sa moja🙂 máš aj fotočku?🙂 to je krásna správa, musel to byť nádherný pocit,neviem si to ani predstaviť..♥ počuť biť srdiečko vlastného dieťatka 🙂
@nicolettka2126 dokina bola rada ? juuuj, tešííím saaaa
@agathachristie dakujeeeeeem 🙂 🙂 Tesim sa jak malaaaa 😀
@mimikas veru ano len nech rastie 🙂 Ale to srdiecko ma vazne velmi prekvapilo 🙂 Prekrasny šok som mala 🙂
@rula anooooo tesila sa velmi so mnou hned mi gratulovala 🙂 Aj ako ma vysetrovala tak ledva zasunula ten utz a uz hned vykrikla ze "je to tam" 🙂
@wewitta uz aj idem pridat zlatko 😉
@nicolettka2126 nadherna bublinka, neboj, uz bude len pekne rast a silniet 😀
@mimikas samozrejme 🙂 Ine si ani nepripustam 😵

@petulik1991 ok chapem ,,,no ano na hlavu.............. ja to mam takto priklad , idem ku mojej gyn ,,vysetrenie, odbery hej, platim priklad 120eur............... najprv poslem ucet normlanej poistovni ta mi do 2tyzdnoch preplati priklad 41eur a zvysok mi preplati (tiez poslem ucet co ostal ) to pripoistenie, je to kazdy mes to iste,,,,ze musim poslat (sem to tam len smarim im do schranky) ale 100% mi preplatia a mam sukromnu, len to ze mesacne 107eur 🙂 lekara si vyberam sama .. aj kliniku, a ak by som lezala dlhsie v nemocnici neplatim NIC..............a co chem je ze som sama na porodnici na izbe ....vlastne wcko, sprcha ,,,ziadne zeny 🙂 napriklad teraz chodim na masaze stoji pol hodka 25eur !! vsetko mi hradi poistovna 😉 ono je to lepsie....... vies dade cakat s chorymi v cakarni nechcem...... no a po porode sa pripoisti ku mne aj nas drobcek a zvyhodnene usetrime 🙂 mne ide aj o to ze ked nahodou daco (priklad vyberat mandle) atd tak cchem byt snim na izbe ostat pri nom celu noc atd,,,,toto je ta vyhoda,,,,,, ja tu zijem len 5ty mesiac a zoznamujem sa s tymto ziv.stylom 😕 😕 😕 ine poistovne co som si chcela vybrat, musel abyt podmienka ze 4mes pred oe´tehotnenim, a tato bola ze ked podpisem nesmiem byt tehotna na druhy dne mozem 🙂 na stastie som uzavrela zmluvu a az o mes otehotnela 🙂