V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@mimikas no ved sak toto.. robotnici este ako tak do krickov dakde :D:D ale my zeny neviem ani :D jooj, som si spomenula jak sme robili nas novy holobyt ech... mam dost na 10 rokov :D
@celia235 ty ako dnes s tehu testom ? 🙂
@littledesire haha sranda ze co to jeeee 🙂 to ja musim schovať lebo ,,my,, sme si povedali ze zatiaľ neriešime ze uvidime kedy sa podarí ale ehm no
@littledesire no do krikov, neviem, neviem velmi nemaju do akych, a mi tu byvame, 🙂 no uvidime ako to zvladneme. budeme musiet, je to len chvilka a potom pekna nova kupelna na nas caka 🙂 na nu sa velmi tesim
@tamcika neviem co vsetko si sa pytala,lebo tu riadne klabosite,kelisove 🙂) inofolic ozaj neber ak mas pravidelny cyklus,lebo ti ho natiahne az do neba(vlastna skusenost,z 28 na 33), ovulku najlepsie zistis ovul.testami,ktore tu predavaju-lauritka,rybkaa ale aj dalsie baby jak tak kukam 🙂 je to lacnejsie,skus testnut zhruba 11dc,keď mas 31dnovy cyklus,lebo nase telesne schranky su obcas nevyspytatelne(ja mavam ovulu zhruba13-15dc,a minul.mesiac dosla az 19dc), a oravidelne mojkanie pred aj po ovulke, nech to vyjde 😉
@majuskabobi zlata si 🙂 vieš co vysadila som ho po 3 dňoch Inofolic a nebudem ho brat. Mam obyčajnú listovej acidum folicum a alchemilku pijem. Objednala som u kocky jednej testy a trestnému sa lebo minuly mesiac sa mi zdalo ze mam plodný hlien 10DC ale cyklus mam 31 dňový tak neviem ci je to reálne tak trestnému a uvidim. Som 7Dc
@majuskabobi 😂😂😂 ze testnem sa. To mi prepísal telefon 🙈 snáď to neni trestne haha. @rula my sme tusim rovnako Dc
@tamcika no ja som schovavala ale ta neda sa uplne :D a on uz sa aj potom pytal a tak.. a povedal mi vetu, ze chce aby som vsetky veci co sa tyka tohto riesila aj s nim lebo ze sme v tom spolu, napr. vitaminy, ovu testy atd.. ale na druhej strane mi povie, ze sa mu paci nahodne tutu mutu... ta vyjdi z neho :D
@mimikas no tak nech to rychlo mate hotove, v poriadku a kraaasne 🙂
Baby, isto daktora z vas to bola 🙂 Dakujem za srdiecko 🙂 a nie je za co 🙂
Ahojte dievčatá,
s mm sme sa rozhodli, že začneme pracovať na bábätku, konečne po 11 rokoch čo sme spolu. Už som myslela že sa min. mesiac náhodne zadarilo, ale nič z toho. Ide o to, že stále máme prerušovaný styk a keď som sa mm pýtala, že kedy už teda konečne pôjdeme na to, tak mi len povie, že sa mám nechať prekvapiť, že to príde....ale mňa ide poraziť. Stále sa s ním o tom chcem rozprávať, ale na to mi povie že naňho tlačím, že to mám nechať plynúť.... ach tí chlapi. Baby držte mi palce, nech už sa konečne dočkám. Viete si predstaviť ten pocit čakania? To je snáď horšie ako čakanie na 2 čiarky...ach 😒
Coo,aj ja chceem 👸
@muskamala toto som mala aj ja doma,ale potom som si ho raz posadila a spytala sa,ci chce deti,ak ano,ci vie kolko ma rokov 😄 a ze ci chce sa dozit maturity deti a v lepšom pripade vnucat.zrejme to padlo na urodnu podu.inac velku ulohu zohravalo u nás aj to,ze sme nebyvali sami.ale teraz uz ideme ako pily 😂 takze tento mesiac cakam iba rovnobezky,inac niekomu rozkopem sandal 😁
@majuskabobi 😀 dobre si spravila. U nás sme to stále odkladali, najprv toto, potom hento, a teraz keď už má k tomu prísť nám to príde ako scifi (teda hlavne jemu) - že už? Ja som momentálne vo fáze, že nevydržím čakať ani minútu. No blíži sa nám výročie tak chystám "program" 😀, dúfam že to zaberie 🙂. A tebe držím palce nech to vyjde 🙂
@muskamala nahod sa dracica,sputaj ho, a nebude mat sancu ujst 😂 idem doupratovat,lebo mi uz svitorii 😍
@muskamala no, treba sa fakt s nim porozpravat, bo.. jemu sa to povie, moj tiez chcel cakat ci co furt, ze kym si uzijeme ze byvame sami konecne....ale ako uz sa rozhybal no 🙂 ale ked on si to najskor predstavoval tak ze jeden mesiac sa posnaizme a uz bude.. :D:D naivka :D treba si ho posadit a na rozum mu povedat.. potom pockat, bo kazde cudo trva tri dni :D
@littledesire ten môj je tiež presvedčený že sa podarí na prvý šup, darmo mu vysvetľujem, že to tak byť nemusí, ale že on si verí 😀 .... no, nechcem mu brať ilúzie., bodaj by sa... . Minule som mu vravela, že už som z toho unavená a že s tým jeho prístupom mi akurát privodí nejakú depresiu...veď ako sa mám asi cítiť keď máme ťuťu muťu, už si myslím, že pôjde naplno a on zasa nič. Ale zdalo sa, že sa po tom rozhovore konečne zamyslel, tak uvidíme. Už som sa ho aj pýtala, že či vôbec deti chce, lebo mi to tak nepripadá, povedal, že určite áno a že nechce čakať, hm... .
@muskamala no nevyjde z nich clovek dakedy vobec :D:D niekedy mam pocit ze ani oni sami :D
@littledesire presne 😀
@littledesire veď hovorim ze s nimi sa nedá až tak ako s vami babami. Veď to ze aj moj ze veď neboj za chvíľočku budeme mat bábiku ale veď keby to mam nechať na náhodu úplnu tak sa trafime bohviekedy 🙂
@majuskabobi a mne sa zdá ze sme sa s @rula bavili ze sme rovnako tak neviem uz ani ja 🙂
Baby vyzeráááááááááá to tak že nám sa to podarilo na prvý kráttttttttttttt testík ukzuje že budeme mať MIMI zajtra ideme k lekárovy podám info
@melanie2009 tesim sa s tebou gratulujeeeem zo srdca
@melanie2009 tesime sa s tebou 🙂 gratulujem 🙂 cakame cakame potom na info 🙂
@tamcika sak toto, 🙂 ze oni si myslia ze sup a bude to tam, ale ked som mojmu vysvetlila ze to len 12krat do roka mas sancu :D ked vobec.. tak to pochopil konecne 🙂
@tamcika
@littledesire ďakujem babyyyyyyy teším sa už nech mi to potvrdí zajtra a bude dobre 😀
@majuskabobi
@littledesire ďakujem baby, padlo mi dobre sa vykecať, zlepšili ste mi náladu, už sa cítim lepšie 🙂 dám potom vedieť ako som dopadla 🙂

@tamcika hehe, ja som sa tiez tak tesila, vlastne aj tearz sa tesim, aj ked minuly cyklus nam to nevyslo a to som tiez testovala.. 🙂 ale ja rada ocikavam papieriky :D a potom rada sleudjem co sa tam objavi, ked to zacina "spozitivnievat" tak s tesim :D manzel sa ma tiez furt pyta.. minuly cyklus som zacala robit a prvykrat som mu ukazala pozitivny test :D a on ze to co jeee??? a je .. kliiidek, to je ovulacny, nie tehu :D