icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
25. máj 2015

@ajajaj00 jasnacka skusajte, doktori nie vzdy vravia pravdu 😉 Teda nie vzdy sa trafia svojimi zavermi 🙂 Urcite sa teraz podariiiii verim tomu 🙂

nicolettka2126
autor
25. máj 2015

@littledesire dakovalaaaaaaa 🙂

ajajaj00
25. máj 2015

@nicolettka2126 dakujeeeeeem 😲

alexik11
25. máj 2015

@ajajaj00 Ďakujem, aj ja tebe, určite to vyjde! Toľko žien otehotnelo mimo všetky ovulácie a práve vtedy, keď určite nemohli. 🙂
A ovu musí byť! A keď nebude podľa testu, tak aj tak bude! 😀

nicolettka2126
autor
25. máj 2015

@ajajaj00 za malicko 😉

hanik90
25. máj 2015

Ahojte, pridávam sa k Vám aj ja... už sa snažíme nejak od novembra, ale snáď teraz to vyjde. Doteraz sme na to nejak netlačili, pretože som mala aj tak problémy s krvácaním mimo cyklu a doktor vravel na sone že je to ok, že to bude asi hormonalne, tak ale nechcel davat zatial antikoncepciu na upravu, kedze sa snazime. Tak tento mesiac robime co mozme 🙂

ccaro
26. máj 2015

Baby, cely tyzden sa mi sniva o pozitivnom teste, tak vcera som to skusila s 10 popoludni. Je mozne, ze tam mam slabulilinkeho ducha (vcera som bola 10 DPO)? Vcera som bola na preventivke, ale lekar nic nespominal. Inac sa cely tyzden aj v noci budim, ze mam bolesti ako keby na MS, ale ta by mala (ne)prist az buduci tyzden. Dnes sa mi dokonca snivalo ze cakam dvojicky 🙂 Ja viem, ze sa test ma robit az par dni po vynechanej MS, ale predsa zvedavost nepustila. Mala ste to uz niektora tak, a ste tehotne?

tamcika
26. máj 2015

@alexik11 ahoj prosím ta aj teba sa spýtam na Inofolic ja som z neho jeleň niekto dobre hovorí niekto e mu cyklus rozhádzal. Ja mávam cyklus ako tak v poriadku mávala som plus minú 28 a teraz mam posledné 3-4 mesiace 31. Som brala Inofolic ale len 3 dni lebo som sa zľahka ze budem mat este dlhší a to by ma zabilo uz 31 je zabijak pre mna ako pre cakatelku

tamcika
26. máj 2015

@ccaro No ja som tehotná este nebola ale podľa toho co som uz prečítala a co baby píšu tak by to mohli byt dobre príznaky 🙂

ccaro
26. máj 2015

@tamcika No ti by bolo super 🙂 Dnes rano som si spravila 25 MIU test a tam zase silnejsia cirka ako na vcerajsom. Chcela som to aem dat, len mam zly fotak na mobile,tak je to rizmazne a nic tam nevidno. //Mne endokrinolog povedal,ze ak mam cyklus do 35 dni, tak to je v norme. Aj ja som mala taky problem, ale ono sa to samo upravilo z jedneho cyklu na druhy asi po roku.

littledesire
26. máj 2015

@ccaro ahoj, no ked je silnejsia tak super, uvidis za dva dni ze ci zosilnela 🙂 drzim palce

tamcika
26. máj 2015

@ccaro tak to nechám tak akurát ze ma zožiera to čakanie dufam ze nepríde vobec mrcha s bude 🙂 a držím palce aj ja👍

epsonka45
26. máj 2015

Tak u mna krce pretvavaju dnes. V nedelu by mala byt ms ale mam tusaka ,ze dorazi ☹

tamcika
26. máj 2015

@epsonka45 ver ze neodrazí, veď pocity na mrchu môžeš mat a môže to byt tehu

jancika8
26. máj 2015

Ahojte, tiež patrím k májovým snažilkám. S drahým sa síce pokúšame o bábo už rok, ale dnes ráno som si našla slabého ducha. Som 28.DC, cyklus mám nepravidelný, čiže ani presne neviem kedy by mi mala prísť ms. Čo myslíte, môže z toho niečo byť 🙂

mimikas
26. máj 2015

@jancika8 no mne sa zda pozitivny, skus zajtra rano opet testnut a uvidis 🙂
drzim palce aby tam bola silna 2. ciarka

nicolettka2126
autor
26. máj 2015

@jancika8 waaau tak toto uz nie je duch ale riadna ciaaara 🙂 Gratulujem, budes mamicka 🙂

littledesire
26. máj 2015

@jancika8 super super, uvidis ci bude aj o dva dni 🙂 drzim palce aby vyslo... nejak sa to tu rozbieha baby 😵 😵 😵

evi789
26. máj 2015

@jancika8 aj podla mna to je pozitivny testik 🙂 ,mozes sa zacat tesit 🙂

epsonka45
26. máj 2015

@tamcika u mna teraz aj po sexe slabe spinenie

jancika8
26. máj 2015

Baby, ďakujem za povzbudivé slová, veľmi by som chcela aby to už konečne vyšlo 🙂

laskykvet
26. máj 2015

Caute baby, držím palce každej jednej snažilke, ja som včera zistila, že sa podarilo, na teste dve krásne čiarky, na budúci týždeň sa chystám k lekárovi.

littledesire
26. máj 2015

@laskykvet fiiha, ttesim sa s tebou , fakt sa to tu rozbieha 🙂 krasne.. dufam ze sa aj my ostatne pridame 🙂

nicolettka2126
autor
26. máj 2015

@littledesire musiiiime sa aj my pridať jednoznacne 🙂 Uz "onedlho" zistime svoj stav aj my 🙂

melanie2009
26. máj 2015

baby tak už to mám zasebou dva pozitivne testy som mala jeden robeny v piatok na nom bol duch a druhý včera ráno a tam bola čiarka silnejšia.
Neviem čo si mám myslieť gynelokog ešte nič v maternici nevydel vôbec ☹ ale testy boli pozytivne čo si o tom myslyte ?

nicolettka2126
autor
26. máj 2015

@melanie2009 este je skoro aby nieco videl na sone 🙂 Teraz to vie zistit iba z krvicky 🙂 Tak hlavne no stress a gratulkaaa 🙂

melanie2009
26. máj 2015

@nicolettka2126 jaj baby som rada že sme takýto kolektív no nabuduci týžden vo štvrtok idem zase a povedal že ked nebude vydno zobere mi krv teraz mi nebral z dvovodu že test bol pozitivny
povedal že treba čakať a som či niesom ☹ trošku ma to metiie ☹

ccaro
26. máj 2015

@littledesire dakujem, snad zosilnie 🙂 dam vediet

mimikas
26. máj 2015

@melanie2009 lekar este vidiet nic nemoze, len ak by mal teda lupu 🙂, musis byt aspon v 6 tt aby lekar nieco videl, neboj ked su testy pozitivne, si tehu tak pekne oddychuj a nestresuj 🙂

tamcika
26. máj 2015

Aj ja chceeeeem