V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@agathachristie a mas stale tu istu dr?
@sara22 áno. Som zvedavá ako bude v tomto tehotenstve reagovať na moje predstavy, ktoré sa dosť zmenili.
@agathachristie a uz aj vies,kde by si chcela robit?
@agathachristie rodit 😂😂😂
@sara22 ešte neviem najradšej popravde doma s pôrodnou asistentkou a ak nie tak ambulantne. Už to znova odmietam zažiť.
@agathachristie zjavne si nemala pekné zážitky ☹
@evi789 šak to skoro nikto v slovenských pôrodniciach.
@agathachristie samotný pôrod ani u mňa nebol krásny zážitok veru ☹ 🙂 ale oplatilo sa :-*
@agathachristie ja som malaaaa. Bola som v kochu a nelutujem jediny cent. Myslim,ze @mimikas je na tom rovnako. Pre mna bol porod zazitok,cele to bolo super, cele kontrakcie som prekecala s mamou,ktora so mnou mohla byt..
babenz, ja som mala oba porody super, jasne prvy je taky stresujucejsi, predsa len ani jedna si nevieme predstavit do coho ideme. Ale aj tak bol krasny a druhy bol super, to bola taka rychlovka bey akychkolvek nasledkov,.Ja mam na oba porody super zazitky a pamatam si tie moje mini dietky na mne este s pupocnou snurou pekne spojene ❤
Ahoj babule ja som rada ze som mne je tak zle ani jedno tehu nebolo tak hrozne ☹ dnes som sa musela ale postaviť a ísť k Dr na odber krvicky zaplatili sme si ten test baby gen chcem vedieť pohlavie babetko tak asi budúci týždeň to už bude jasné lebo budeme musieť všetko prerobiť do leta izbu koli babetku. Som rada ze si si Evicka spomenula @rula ty ako moja kedy nečakás ms?
@kakatulik
@evi789 ďakujem že namna naozaj myslite❤️neviem fungovať som úplne slabá točí sa mi hlava a stále na vracanie ale ani za nič to nedám von. Babenka som videla dnes❤️a zas ho uvidím v utorok idem do poradne ona máva v ten deň Dr. A asi ak bude ôk dostanem aj knižku a prvé krvné testy odbery. A ty Katuška kedy nepríde ms ty Evicka viem ze čoskoro a ze to berieš v pohode i keď som bola presvedčená že babo je v brušku ☹
@badimeria ahoj moja, konecne si sa ozvala. Dufam, ze Ti tieto hnusne nevolnosti rychlo prejdu a konecne si to babenko zacnes uz naozaj uzivat . Utorok bude coskoro , aj my sme zvedaveee.
A ja ? 1 DC. 😡. Ale aspon sa dostavam po laparke od oktobra do normalu, cyklus bol 32 DC. Aleluja. A este mam dalsi rekord, nerobila som ziadny test !!!! 😂😂😂😂
@badimeria tak ti želám aby sa ti čím skôr uľavilo 😘 možno ťa trápi babulka 🙂 susulka 😊 .
No áno,nakoniec zo mňa nič nebolo ale verím že príde čoskoro. Ale v týchto posledných 3 dňoch sa necítim dobre ... musím k doki.. mám slabé svalstvo.. a zhoršil sa mi zrak...neviem či to nebude stitnou zlazou.. mám taký pocit.. niekedy vidím dvojmo (to sa už ťahá dlhsie) tak budem musieť ísť na odber krvi a potom navštíviť endokrinologicku ale tam som dostala termín na jún.... musím skúsiť inde.. takže ja tak..nič moc ale verím že budem ok a nie je žiadny väčší problém. ❤❤❤
@badimeria no, tak ja 2DPO ale teplota
úplne v kybli. Asi mam pokazený teplomer. Keby mi nebol gynekológ potvrdil ovulku (videl žlté) teliesko a keby som to necítila, tak podľa teploty to nezistim. Prvý krát od kedy meriam BT. Ale aj tak sme to asi nevystihli.... a budem asi musieť ísť na operáciu... Takže nič moc.
Ahojte baby chcem sa vas spytat mozno mi budete vediet poradit podla ms by som mala byt 7+4tt a keby som mala mimomaternicove tehu tak by som uz krvacala alebo nieco nejake bolesti dakujem za rady
@liliputka23 Prečo si myslíš že by si mohla mať mimomatetnicove?
@kakatulik neviem clovek sa boji uz hocicoho ale nemam ani bolesti ani krvacanie ani spinenie
@liliputka23 ved choď k Dr. a budeš vedieť..
Kocky tak ja som už roztočila kolotoč nevoľnosti. Dnes skapinam, vkuse ma napína...no des keď sa mám starať o malú. Ale stále je to lepšie ako keď mi takto bolo v robote.
@rula mrzí ma 1.dc. nevadí vyjde v inom cykle. Ja mám spätne pocit, že som bola za ten rok snaženia ozaj plodná len ten jeden krát čo som otehotnela. Úplne mi brnelo pri ovulacii brucho, už pri chôdzi som tam cítila tlaky akoby som ho mala opuchnute. A vtedy to vyšlo.Tvoj osudový cyklus ešte len príde 😊
@agathachristie juuuj, to je neprijemne, ze Ti je zle a aj
@badimeria . Babiky, pomodlim sa, nech su Vase blinkackove vlnky rychlo prec. Obe sa setrite.
Ano,cakam na moj top cyklus, v ktorom sa babo zdari. Mne pri ovu a pri ms vzdy v bruchu zaškrka a uz viem, ze je to tu😂 ale nikdy ziadny tlak. 😡
@kakatulik to ma mrzí ☹ a prečo na operáciu moja? Hlavne nestrácajú nádej a vieru ono to príde určite. @rula ach mrcha jedna hnusná!! Som písala dávnejšie že do apríla to bude tak pome dievča ešte máme dva cykli😉😉😉😘A moje uška sú ako na hojdačke dva dni bolo celkom ôk a zas to došlo spet ale ta úľava stala zato. Snáď to prejde úplne lebo ma porazí....

@sara22 kombinácia doktorky kravy a hanblivej malej.