V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
babule, nemam ani hlien, nic, od ms uplne sucho, ovu este nebola, graf je dokaz....v decembri som mala ovu 40 DC... a dnes som tiez, teda tento bude mega dlhyyyyy...ach
@rula a čo skúsiť inofolic? Inozitol by ti mohol dať cyklus do poriadku.
@agathachristie ja fakt neviem.... uz neuzivam nic...Inofolic combi som mala pred rokom, vtedy mi este cyklus fungoval, ...uvidim, co povie dr. uz pockam , co navrhne on.
@rula mozno si len zle merala.... Ono nemusi zena Ovulovat kazdy Mes..
❤️
Keby si papala spirulinu Tak Maß pravidelny cyklus a si tehu
❤️
@sara22 kuk, pocuj
Eliaskovi idu posledne stolicky, velmi soplikuje z nich, dusi Sa Az hlienmi..
Dali nam len nasivin.. Druhu noc place... Ked nie jeden Tak druhy..... Nech to uz prejde..
@sara34valentina a davas mu aj neco proti bolesti? Ja ked boli baby taketo ubolene,som dala polovicnu davku nurofenu a vzdy pomohlo. Ked sa dobre nevyspi,o to viac bude podrazdeny. Este davam aj take homeopatika Sedalia, kupujem to ale na sk, idem pozriet, ci to je aj v at..
@sara22 nö dnes uz lepsie, naucila som ho smrkat, buval celu noc, predvcerom mu dala hemoopathie Do zadku Tak pomohlo.. Dnes idu uz riadne zlte sopliky von....... Mozno Aj nachladol.. Bolo +15a na druhy den - 6
@sara22 raz som mu dala jahodovy nurexlex
@evi789 ahoooooj ritulaaaa 😘😘😘😘
No ako dnes ovu testik?
A vcera ste dufam malo riaaadne rošambooooo 😂😂😂😂
@sara34valentina tak ked ma farebne sopliky,tak na neho nieco lezie ☹
@nicolettka2126 ahoooj 😀
Dnes som zabudla pribaliť do roboty testik,takže iba večer budem testovať,ale snáď nevadí,Hm? Myslím tým že dnes by to mohlo byť ešte pozitívnejšie??🤔
Včera sme sa posnazili jasnee ale také stavy rehotave šli na mňa 😀 som si spomenula že myslíš na mňa a taaaak 😂😂😂a inak mne toto naschvál sexovanie veľmi nejde....pfffff..vieš ako myslím..že viem ze musím aj keď možno takú chuť nemám 🙄🙄🙄.. no ale posnazili sme sa to je hlavne 😀 😘😘😘😘
@badimeria prosím ťa ako ti prišli výsledky babygen? Mailom? Vďaka

@evi789 drzim palce, pekny vecer prajem...💟