icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

melisssssa
28. mar 2018

@sara22 zatial nie,aj ked vyvalene ho mam este po prvom porode...Inak to si pamatam ,ze si spominala,ze Ti rychlo pri druhej vybehlo brusko...🙂

sara22
28. mar 2018

@melisssssa no ja som uz v 5tt vyzerala ako v 20 pri prvej 😁

sara34valentina
28. mar 2018

@sara22
😂😂😂😂😂😂😂😋🤣🤣😋😋😋

sara34valentina
28. mar 2018

@mimikas uz Mi to vysvetlila svagrina (psychologicka) 😂
Uz viem "vsetko" o nich
❤️ 😂🤣😂🤣
On to ma dakedy pred nosom a nevidi to🤣🤣🤣🤣

sara22
29. mar 2018

Boooze baby, tak ja tuto noc nenaspim asi nic, mala mi zasa horuckuje 😭 uz som myslela,ze to mame za sebou 😖 a zasa sme vsetci chori.

badimeria
29. mar 2018

Dobre ránko mne tiež pri druhom vyskočil bruško hneď teraz zas hrozne 🙂 a v prvom tehu až v 7mes si vôbec niekto všimol ze som tehotná. @sara22 my sme natom podobne deti po atď a teraz zas sópliska a kašeľ čakám už iba horúčku porazí ma ☹nech to chytím zas aj ja a bude vybavené. A baby tiež mali ATB?

sara22
29. mar 2018

@badimeria nemali atb, liecim ich len doma. Crp mali obe negativne,takze len nurofen, kaloba,sinupret a mucosolvan.. ale uz normalne uvazujem, ci by im tie atb nepomohli,nech mame po tom, lebo uz sme fakt od 8.12. v jednom kuse chore 😲 ale im aspon nurofen na tie horucky zabera, mala 39,9 a pekne to do 30 min.slo o vyse stupen dole a potom pomalycky pod 37. Ja som mala pred mesiacom zapal dutin, brala som 2t atb a teraz znova chora 😖 vytery sa niekde stratili v labaku 😤 takze ani neviem,co to bolo a ci netrebalo dlhsie atb.. muz mal tiez vtedy atb, ten tiez uz je na nervy z tych chorob..

badimeria
29. mar 2018

@sara22 ja som není zástanca ATB a tiež dávam až keď crp ukáže že treba. Ale keď sa to takto dlho vlečie možno by bolo vhodné ich nimi pre liečiť nech mate všetci kľud lebo takto si to koluje té hore dole poznám ten kolotoč ☹ unas min. Rok dali sme si všetci atb a tak sme sa toho zbavili. Ja len prajem aby sa skoro uzdravil je to vycerpavajuce.

sara22
29. mar 2018

@badimeria my sme boli od toho decembra vkuse chori, naraz,na striedacku,kadejako. Teraz boli 3tyzdne kludove a min.piatok zacala starsia kaslat, potom ja, muz,vcera mladsia a sme jak rodina tuberakov 😁

melisssssa
29. mar 2018

@rula dakujem pekne,a berieme Ta za slovo,ze januar je Tvoj 🙂

badimeria
29. mar 2018

@melisssssa máš pravdu musí byť jej lebo sme sa dohodli @rula že do konca apríla bude tehu❤️

sara22
29. mar 2018

@badimeria ja som zvedava, co rulke povie dokino, ze preco ten blaznivy graf- cyklus 🤔

nicolettka2126
autor
29. mar 2018

Babulky vsetkym ktore ste chore prajeme s Laurinkou skore uzdravenie, nech si bacile cim skor zbalia kufre a daju vam pokoj 😘

rula
29. mar 2018

babiky moje, ja uz ani neviem, co mam cakat, mam posledne 2 ty navaly tepla kazdu chvilu, je to hnusne a caste, mozno som uz aj v prechode...je mi futr horko. dokonca som sa odstahovala zo spalne do chladnejsej izby.

rula
29. mar 2018

a stale ma boli brucho na ms😡

evi789
29. mar 2018

@rula v prechode snáď nieeee.. si mladá kočka podľa mňa 😉 .
To tie hormóny asi ... :-/ ach...nech sa ti to už upraví konečne ❤

badimeria
29. mar 2018

@rula ale nesranduj ani. Moja svokra toto mala v mladosti cca v tvojom veku to co popisujes a mala problém so štítnou žľazou a ta jej robila sára pätu s cyklom so všetkým nemôžeš si ju ísť dať vyšetriť? Zoberú krvicku urobia sono. A možno ešte by bola dobra aj endokrinológia.

rula
29. mar 2018

@badimeria
@evi789
no ja neviem, volala som so sestrou, je odo mna o 3 roky starsia a vraj to mala aj ona, ze to trvalo 3 roky a uz to preslo a je fit a cyklus pekne pokracuje... ,tak neviem..m

badimeria
29. mar 2018

@rula zlatko ale ty nemôžeš trpieť ani rok keby náhodou. Radšej to obehaj daj sa prosím vyšetriť.Gynekológ alebo tvoj obvodný lekár ti dá výmenný lístok. Jej nasadili lieky upravil sa aj cyklus prestali tie stavy a hneď bola aj tehotná. Myslím ze toto není hriech moja.Ja už iba chcem aby si konečne mala bábiku v brušku.

evi789
29. mar 2018

@rula súhlasím s badimeriou,chod prosím dať si vyšetriť tu stitnu,nasadia lieky,upravia sa hormóny a bude všetko okej ❤❤❤

sara22
29. mar 2018

@rula moja kamoska sa s muzom 4roky snazila a nedarilo sa im. Vsetci si mysleli,ze problem je on,lebo ona uz jedno dieta mala. Isli na umele a ked sa male narodilo,nedavali si poriadny pozor, ved naco. A zostala tehotna. Nakoniec vysvitlo,ze mala problem so stitnou zlazou a poporodnymi hormonmi sa jej to dalo do poriadku,preto hned otehotnela. Skus tu endokrynologiu, nech ti mrknu hormony,mozno tam je pes zakopany 🤔

sara22
29. mar 2018

@nicolettka2126 dakujeme 😘😷 no uz nech sa pakuju od nas kade lahsie, mam ich plne zuby 😬

melisssssa
29. mar 2018

Inak aj ja by som skusila urcite tu endokrinologiu..
Ja som liecena na stitnu od kedy som otehotnela s malym a bohvie kolko som s nou predtym mala problem a nevedela o tom..tiez sme sa niekolko mesiacov snazili a teraz som otehotnela ani neviem ako 🙂 mozno to s tym suvis ma...
@rula

rula
29. mar 2018

dakujem vam za podporu a pomoc. To , ze nemozeme otehotniet som uz ako tak predychala,zmierila .... ale TOTO co mi je, je nieco otrasne. vsetci v rolakoch a ja v tricku. Musim s tym nieco robit...nevydrzim to a ked pride leto skolabujem. Len nechapem, preco sa to vsetko prejavuje presne po tej laparke.

sara22
29. mar 2018

@rula mozno ta laparka zasiahla do hormonalneho systemu a ak by bol problem so stitnou zlazou, tak to proste nevie vyrovnat..

badimeria
29. mar 2018

@rula moja ona mala tak isto a náhodou keď ti príde to teplo nemáš aj červený krk alebo hruď? Jej to prešlo až do takého extrému že tie časti jej o červenéli jak rakovi.Slub nám že sa dáš vyšetriť. Hormóny aj stitnu❤️Chceme iba pomôcť

sara34valentina
31. mar 2018

@rula kedy Mas tie navaly? KDE pocitujes teplo? Mas cervenu tvar? Aj keď sa vyzlecies, hori Ti tvar?

sara34valentina
31. mar 2018

Ženy Radte
Stale kojim, umele mliecko ZIADNE nedavam, len materske.. Jonas je niekedy uplakany, chce furt na cecok (Tak zaspava...) cez den Sa da, Ale vecer go zacne..... Potom Mi trha bradavku au Tak to boli.. Ked mu dam cumel vrieska, vypluje...Dakedy uz neviem..
Ako som rada ze Ho plne kojim Ale nechcem byt furt vycuckana.... Dnes na bolia bradavky, uz dala Mami kompresem....

sara34valentina
31. mar 2018

Napapany je, kojim ca15-25minut Ked stacim prsnik strieka! Aj odgrgnu... Len. Si moc zvykol...

sara34valentina
31. mar 2018

Bože, pisem ako madarka 😂 bru nocku.. Zrazu ticho..