icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

ajajaj00
12. máj 2015

@petrovas aj ja to tam vidiim podarilo sa too

juliett99
12. máj 2015

aj my sa snazime ,,, silno sme pracovali pocas ovulky 😀 😀 😀 😀

matikmatuska
12. máj 2015

@ivkanb ja mam statnice o 2 tyzdne 😀 a tiez som to tomu pripisovala i ked mne meska len 4 dni. Este som stale skeptik lebo to je ozaj slabunke musim ešte vyčkať 😖 a tebeee gratulujeeeeeem 🙂

ivkanb
12. máj 2015

@matikmatuska kam chodíš do školy :D a ďakujem, a uvidíš aj vám sa to určite podarilo 😉

eri28
12. máj 2015

baby robila som test som TEHOTNA.Som uplne v soku.Pred mesiacom som bola na kyterazi.

danjelca
12. máj 2015

@eri28 pamatam si ta zo sbaziliek v roku 2012..gratulka k druhemu babatku

mmoni89
12. máj 2015

@eri28 super gratulujem 🙂

eri28
12. máj 2015

@danjelca aj mne si znama dakujem aj ty snazis???

ivkanb
12. máj 2015

inak dnes asi o tretej prišiel môj chlap domov, a keď som mu oznámila novinku že bude otec, chvíľu neveriacky pozeral, a potom sa spamätal, vystískal ma, vybozkával a zrazu sa postavil obul sa a povedal, že za 20 minút je späť 🙂 nechápavo som pozerala čo sa deje, keď sa vrátil v ruke mal detské šampanské 😀 vraj to treba niečím zapiť a že ja už nemôžem normálne tak to vymyslel takto 😵 no nemiluj ho 😉

radka0
12. máj 2015

@eri28
@ivkanb dobre sa to zacina,gratulujem 🙂

alexik11
12. máj 2015

Gratulujem, baby! 🙂 Nech sa vám darí a všetko prebieha,ako má. 🙂

vikina6
12. máj 2015

ahojte 🙂 ,pridavam sa k snažilkam,hoci to bude v júni už rok snaženia ale verim že práve v máji sa nam to podarí. Som ešte len 3 DC ale pijem alchemilku aj kyselinu listovú, dr. mi predpísala Duphaston na úpravu cyklu, kúpila som si grepovy džus a idem si dokupiť ovulačné testy nech viem presne kedy je ten správny čas, ale asi na budúci víkend. Už dúfam že na mojom cykle bude všetko OK a do leta si tu najdeme 2 čiarky 🙂 A ešte mi dr. odporúčila kupiť Inofolic ale stále váham či je fakt taký zázračný. Beriete ho niektorá?

ajajaj00
12. máj 2015

@vikina6 ja inofolic beriem zacala som uz 3 balenie a jedine co sa zmenilo ze mi to rozhadzalo cely cyklus a skratilo ms..a zacala som to brat preto aby sa mi tvorilo viac vajicok

rula
12. máj 2015

@majuskabobi ahoj, až teraz mám čas odpísať. Ako sa máš ? Ja mám dostať ms 22.5 Dnes mám 19 DC. Dnes som sa len tak testla 7 DPO , test brutálne negatívny..

rula
12. máj 2015

@ivkanb waaaaw , Páni.... to fakt... Juchuchuuuu

rula
12. máj 2015

@matikmatuska Čo ? No dnes sa to nejako rozbehlo, koľko som toho zmeškala, tuším sme viaceré dnes testovali .... Teším sa s Tebou 🙂

mimikas
12. máj 2015

Caute baby, tak sa k vam pridavam a tento mesiac ideme zacat pracovat na druhom babe, pevne verim ze sa nam to hned aj podari.

rula
12. máj 2015

@eri28 ČOOOOO ? Tak ženičky, dnes to tu vááálite ... Tešííím saaaa a blahoželám Juchuchuuu

ivushka14
12. máj 2015

Ahojte ...
ja sa taktiez snazim uz dlhsiu dobu zatial nic no berem duphaston a potom zacnem aj clostil...
Chcem sa ale opytat ci ste sa nestretli niektora so situaciou ze teplota sa vam zvysovala na 37 nie rano ale pobede vzdy... preco to tak mam... 😕 🙄

mmoni89
12. máj 2015

Juj dievčence už ani neregistrujem koľké ste tehu ale vaetkyym gratulujem 🙂

mmoni89
12. máj 2015

@rula to je ešte veľmi skoro takže nič neboj 🙂

mmoni89
12. máj 2015

@mimikas vitaj medzi nami a nech to vyjde hneď na prvý šup 😉

vikina6
12. máj 2015

@ajajaj00 tak keby som vedela že je aj na zvyšovanie tvorby vajičok tak mi ho mohla Dr. odporučať aj skôr,asi ho zajtra kupim. ako sa berie celý mesiac?a berieš ho 2x denne ako som to tu kdesi videla?mne MS asi nerozhadže lebo ja som ju mala toho mesiaca po skoro roku bez vyvolavačky iba vďaka duphastonu.

mmoni89
12. máj 2015

@lulikmajko ešte to možné byť skoro, kým nieje mrcha, stále je nádej 🙂

mmoni89
12. máj 2015

@ivushka14 ahoj a držíme moc palce nech to tento mesiac už vyjde

peggy589
12. máj 2015

ahojte aj my sme sa od 7.5 začali snažit o druhe babo,tak pevne verim,že sa to podari na prvy šup ako aj to prve🙂))

mmoni89
12. máj 2015

Držíme palce 🙂

rula
12. máj 2015

@vikina6 Vitaj medzi nami v Gangu , 🙂 ako vidíš, tehu bacily sa tu pekne rozmnožujú....

rula
12. máj 2015

@mmoni89 Ano viem, len moja neter sa testla na piaty deň a II jak vyšité, tak som dúfala, že to bude v rodine, ale to to neva. Veď sa snažíme iba od 1.5... takže nestresujem zatiaľ

rula
12. máj 2015

@mimikas Vitaj v Gangu, je to tu fajn...