V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@miamoja2012 ja spolu s
@rula cakam dnes mrchu teda skorej necakame
@ajajaj00 ty si pipiiiii 😀
@nicolettka2126 nie nie, kazde znamenie sa v roku posuva do znamenia vo vesmire a ked bude v skorpione, to znamena moja hviezdy v nom mam plodne obdobie, mas ho vraj len raz za rok , tak som zvedava , som to teraz citala az v dvoch astrologickych predpovediach, takze ja presne koncom juna mam ovulku 28.6.-29.6. tak som zvedavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😉 😉 😉 😉
@evi789 zlatko nemaj boja...ved vies ze v tom nie si sama, sme v tom s tebou a spolu s tebou to aj prezivame, spolu sa bojime, ale co je najpodstatnejsie spolu to zvladneme!!! 🙂
A hlavne potom uz budes pokojnejsia aj ty ked ti tie vysledky vzdy tak skakali hore dolu raz dobre raz zle..a potom uvidis ze hned na prvu supu pride miminko 😵 To budes odmenu za to ze si taka silna a statocna zena 😉
@sara34valentina waaaaa tak to na 1000% vyjdeee uvidis 🙂 Toto nemoze byt nahoda 🙂
@evi789 ahojky, ved este mam kramy 🤐 🤐 plodne budu koncom juna a pisu v horoskope ze Baran ma plodne obdobie a vraj ho mas len raz max 2x rocne 😀 😀 😀 😀 vcera som tu nebola a necitala som vas, lebo nestiham nic, mozem sa opytat co sa deje, preco ides do nemocnice??????????????? ☹
@nicolettka2126 😢 😢 😢 😢 aaaaaa zas si ma rozplakala Ty moja mala prdelka 😢 😢 😢
Dakujem!!!! Vazim si vsetko a vsetky spravy mi dájú energiu a silu! V septembri sa mi to musí podarit...alebo viete co?! To by bolo aké pekné,lebo keby sa mi podarí otehotniet v septembri-oktobri,tak by som rodila jun a to by bolo skoro ako darcek na moje julove narodeninyyyyy jaaaaaj 😅 😅 😅 😅
@nicolettka2126 velmi po tom tuzim ♥
@sara34valentina Ahooj,
Noo,cytologiu nemám dobrú,uz mi to skace druhy rok,ale zatial iba sledovali,ale pri poslednej preventívke ked mi robila ster z krcka,povedala,ze ak to nebude ok,musime spravit konizaciu ( odrezu,ocistia krcok,odstrania zlé-rakovinotvorné bunky) takze tak moja..... a teraz bohuzial neboli dobré vysledky,tak musim ist na ten malinky zákrok..lenze po tom zákroku ( to je ako po porode alebo po abortuse) 6 tyzdnov nuku sex..a po dvoch-troch menstruaciach sa treba snazit..vacsinou sa podarí hned,nakolko je ten krcok cistucky.
Z hruba tolko moja 😅
@evi789 ejha,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, takze ma to svoje pre a proti..................................ja som bola v januari a vsetko v poriadku, chodim pravidelne nakolko mam okolo sebakamaratky,co maju s tym tiez caste problemy............ ok moja, tak drzim ti palce, nech sa to pekne odreze, vycisti , zahoji a potom pride dievcatko, to vies 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 si silna a zvladnes to, mysli pred op a stale len na to jedine ''chcem zdrave dieta, ale najprv musim byt ja zdrava'' a podari sa oboje 😉 😉 😉 😉
@evi789 nooo vidis to zlaticko, vo vsetkom sa da najst nejake pozitivum 😉 Takze hore hlavku, utri slzy, usmej sa a zvladnes to lavou zadnou 😵 Mysli na to ze za odmenu bude miminko 🙂
@sara34valentina No...hej,urcite sa nesmie zanedbavat preventívka,lebo iba tak sa dá predíst nepríjemnostiam...aj ja chodím kazdy rok..tak v podstate mam stastie,ze sa to dá riesit...Velké dakujem moja,urcite to bude moja mantra 🙂: ,,Chcem zdravé dieta,ale najprv musim byt zdravá ja,,
Dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem ,cmuuk 🙂 😉
@nicolettka2126 Utrela som si...ale inak stale sami sem tam vykotula slza 😅 ...inak som velmi silná(podla mna) len aj strasne citlivá...ani mamine to nechcem povedat,uz ked bude po zákroku...robila by si iba starosti..
Babulky...jaaaaj,Vám sa dúfam zatial podarí,ale inak,nenahnevam sa ak ma pockate 😀 😀
@evi789 no pri mojom stasti este ty predbehnes mna zlatko 😉 😀
@nicolettka2126 Ale noooo,to zas neverím 😉
@nicolettka2126
@evi789 mna urcite mojenko predbehnes vies ze ani ja to nemam zdravotne vsetko ok 😲
@evi789 no v to pevne verim ze do septembra to vsetky postihame 🙂 🙂 Nech sa pekne gulatime spoluuu 🙂
@ajajaj00 jeej to je super spravicka ze mrcha nedoslaaaa, ani nech nechodi az za 9mesiacov :-P

@ajajaj00 ja meriam poctivo, chcem vedieť na čom som , budem merať aj ďalej a skúsim aj ovu testy a viac budem kukať ten hlien, doteraz som to neriešila, mám ho inak ukážkový, len neviem kedy je ten správny. inak sa cítim dobre, nič ma nebolí ani ms už necítim. Test už nemám a počkám ešte 4 dni, ak nedorazí ms až potom testnem spolu s drahým.