icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

evi789
16. jún 2015

@ajajaj00
@nicolettka2126 je to skoro ale robí sa to po ms a ja som týždeň po ms, síce vtedy budem už 2 týždeň po ale tak snáď tehu nebudem... budeme dávať pozor. Dám sa dokopy a potom sa pokúsime s čistým krckom.. aspoň nebudem mať toľko času stresovat doma že co ma čaká a taaak..

sara34valentina
16. jún 2015

@ajajaj00 ejha do frasa, mrcha hnusna 😨 som myslela ze tento mes to das,,,,,,,,,,,,nevadi,,,,,,,,,,,,,,, ak mas 30.6. ovulku tak stihas s nami kocka 😉 😉 😉 😉 😉 😉 a @rula ma asi pravdu, treba skusat casto a nespoliehat sa len na ovu testy atd, moja priatelka otehotnela den pred ms !a vie to na 100% lebo jej muz bol pracovne prec

evi789
16. jún 2015

@sara34valentina Presne ako pises,netreba sa spoliehat na ovulku..treba sa mojkat kazdy druhy den ak sa dá a potom sa neprepasne ani jedna sanca 🙂

rula
16. jún 2015

tak ďalší dôkaz, že to je celé inak . A my tu vyhadzujem kopu prachov za vitamíny, testy.... a peitom stačí furt sexikovať

sara34valentina
16. jún 2015

@rula len ja sa neviem kazdy druhy den 🙂 zase lubim sexik ale kazdy druhy den sa mi zunuje 😉

evi789
16. jún 2015

@rula Ze? 😀 stací iba tolko málo a ani tazké to nie je 😀...ale zas ako píse @sara34valentina nie kazdemu sa chce kazdy druhy den...no,ale hadam kazdy tretí to uz nie je také hrozné 😀 ci?

rula
16. jún 2015

treba vždy , keď je chuť ! raz jedna panička na dovolenke vedľa na deke vraví: jaaaaj , tak by som trtenkala, len keby mal so mnou kto hýbať ,,. No, dievčence, každá sranda dačo stojí a ako vraví ten môj,, treba sa obetovať ,, 😀 😀 😀

evi789
16. jún 2015

@rula Trtenkala 😀 😀 😀 ja sa pototo 😀 😀

evi789
16. jún 2015

@sara005 Neboooj,vsetko bude ok,drzim palce. 😉

badimeria
16. jún 2015

@sara34valentina ahoj moja kedy ma ten baran plodne obdobie 🙂)) to som ja a ani som ti nebola lebo tie nolesti som ledba chodila auuu

sara005
16. jún 2015

@evi789 Dakujeeem, ozvem sa zajtra ze co a ako 🙂

evi789
16. jún 2015

@sara005 jasné, určite daj vedieť! Budeme čakať! 🙂

epsonka45
16. jún 2015

@ajajaj00
@rula babule drzim palceky

evi789
16. jún 2015

@epsonka45 no ahoj. Práve som sa ti chystala napísať. Ako sa máš?

epsonka45
16. jún 2015

@evi789 a celkom dobre az na tu tazobu v zaludku...a prsnik ma boli preto kedze makam lavou rukou v praci tak som si to pretazila a s toho bola ta bolest. Dufam ze to prejde co najskor

evi789
16. jún 2015

@epsonka45 Aha,takze si sa pretazila,davaj na seba pozor. Drzim palce a tisko závidím,ale v dobrom samozrejme 🙂

rula
16. jún 2015

@epsonka45 dakujem, aj ja Tebe

ajajaj00
16. jún 2015

@sara34valentina ja mam zdravotny problem tak si myslim ze bez pomoci lekari to nedam

sara34valentina
16. jún 2015

@badimeria moja ja som mala tento mes take bolesti ze som myslela ze umrem doslova!!!! 😠 plodne mame koncom junaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sara34valentina
16. jún 2015

@ajajaj00 ale das ♥ a ak sa nepodari do konca roka, potom to ries ....................... 😉

epsonka45
16. jún 2015

@evi789 len vies v tej robote aj ked ma dala na lahsiu robotu tak ci taks tou rukou makam dost

sara34valentina
16. jún 2015

ja mam 4den ms, uz len spinim a moj domaloval turkisovo a ja kukla na jeho zadok chutny, uz je v sprche, a ze pome na to,,,,,,,,,,,,,,,,,,,taka som nadrz..........ze ma drzteeeeeeeeeeeeee ha ha inak ja furt tak 3den 4den ms.......... a potom az do ovulky a potom uz nie 😀 😀 😀 😀 takze par minut tu nebudem 😲

evi789
16. jún 2015

@sara34valentina 😀 dobrá si 😀 len skoc kľudne naňho 😀

nicolettka2126
autor
16. jún 2015

@sara34valentina hahaaaaaaa 😀 😀

lencuskapancuska
16. jún 2015

:DDD dievcata dievcata, tak sa smejem, ked citam tieto komenty 🙂 Ale inak vam vsetkym, co chcete byt tehotne drzim palce 🙂 Tak ako ste tu pisali, treba skusat a nic viac neriesit, aj tak to nepomoze 🙂 A uzivajte si, potom budete rady, ze mozte v noci spat :D takze do toho! 🙂)))))

evi789
16. jún 2015

@lencuskapancuska Veru veru... ako vidím, ty v blízkej budúcnosti nechceš už mať babo 😀...

lencuskapancuska
16. jún 2015

@evi789 nie, dakujem pekne :D zatial mi staci tato moja certica :D dalsie najskor az tak za 2-3 roky, ale aj tak by som nemenila uz :P

evi789
16. jún 2015

@lencuskapancuska Super 🙂 uzi si ju 😉.. aspoň vieš, že ju máš 😀.

ajajaj00
16. jún 2015

@sara34valentina len tak daleeej treba vyuzit kazdu situaciu neriesi plodne a neplodne dni

ajajaj00
16. jún 2015

@epsonka45 dakujeeem snad ta dlha cesta rychlo ubehnee co nas este caka