V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@rula tak si to potom vystihla,sprav test rano 😄
@majuskabobi nene, s tym by ma asi fakt uz vyhodil 🙂 keby mal jest vela tabletiek. Presne ten selezin som mu kupila, lebo tiez som citala o nom.. 🙂
@majuskabobi a dakujem, dufam ze sa zadari 🙂
Ked nie tento, tak buduci cyklus sa podari uvidis 🙂 inak, my tiez prerabame priatelov byt a o mesiac snad uz v pokoji byvame spolu..
@rula no ja som teraz robila na piaty deň čo mi meškala a ukázalo mi čiarku, je viditeľná dosť ale slabšia. Pri prvom synovi som robila deň pred tým ako mi mala prijst a už tam bola.. Ale teraz som nemala takú pravidelnú MS tak sama som toľko čakala lebo som myslela že ešte prijde. Myslím že keď bude meškat aspoň jeden deň tak už by tam malo byť niečo vidieť
@lulikmajko ahoj, a ty sa ako mas? Čo mrcha?
@petrovas gratulujem Ti a prajem krasne tehulkovanie 😉
@sara34valentina
@alexik11 baby ďakujem krásne 🙂
@mmoni89 no ja som objednaná môjmu až 26teho 🙂 ale tak , ked už som bola na pohotovosti , tak ho kukli 🙂 a som úplne happy z neho 🙂
@majuskabobi hm.... že by ? počkám do štvrtka rána ,či príde ms ,ak nie ,budeme testovať spolu s priateľom. Chce byť pri tom a ja nemám problém vydržať dovtedy. Prave som si zisťovala gyn. tu v dedine, ak by som náhodou bola tehu, kam mám ísť vlastne ku gynekológovi vybaviť Mutterkindpass.
@rula jej, to je mile, že chce byť pri tom 🙂 ja som včera svojmu od rána popod nos strkala pozitívny ovulačný, chudák len kukal jak puk, a vraj či to je dobre ? 🙂)) boli tam viditeľné dve čiarky, nevie čo ešte čakal :D dvakrat som ho podusila, tak snaď stačilo, dnes som ešte netestovala, ale snáď som už zovulovala a stehotnela 😀
jaaaaj zasa ma tá ľavá strana pichá. To nemávam .... a je pravda ,že ovuláciu som mala vľavo. Píšem si to do kalendárika,odkedy mi doky povedal raz na prehliadke , Na ktorej strane mám cestičku po vajíčku.. . Síce mi to vtedy bolo na figu,lebo ex deti neplánoval,ale zapísala som si to A značím si to.
@rula jaj, tak mňa celé telo pichá, lebo ma bolia kríže, chodím ako kalika, takže neviem či ovulujem, alebo to je tými krížami :( musela som aj voltaren tabletku zjesť, ale vraj aj keby som bola tehotná (akože necelých 24hod 😀 ) vraj to ešte nemá vplyv na fazuľku 😅
@majuskabobi aká si zlatá, tí naši chlapci sú niekedy motáci, že ?
ked sme robili test min. Mesiac, prvý krát, lebo mu meškala ms, ale dieťatko sme ešte neplánovali, tak zobral krabičku a začal študovať návod aj paličku,že pokiaľ to má ponoriť.... kukala som jak puk. V podstate to testol on. Aj ocikať to rovno mohol 😀
@rula no z môjho by to vyšlo, žeby to aj ocikal 😀 chvalabohu, že sa tešia na bábätko 😎 som zvedavá, či sa budú tešiť aj keď bude balíček na svete 😝
@majuskabobi no to budúúúú,len nech je balíček pekne celé noci tichučko a ráno nech sa pekne vypýta kakať,cikať,papkať. 😀
@rula ajaja, to nieje tamagoči čo má šikmé oči 😀
@petrovas ahoj, gratulujem k tehotenstvu, dufam ze nas tu vsetky nakazis 😀 a na zapal moc. ciest si daj brusnice a tinkturu z kapucinky, urcite pomoze.. 😉
Ach , kamošky moje, už by som šla najradšej domov. Ešte zajtra to tu prežiť a v stredu doobeda vyrážam na SK Konečne !
@rula pracujes mimo sk? A Tvoj muzicek? 😀

@littledesire tak nech sa cim skor zadari,a to si mu kupovala kazdy vitamin zvlast? Tu na Mk som citala o nejakom.Salezin Ace 😀