V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@mmoni89 ahoj no babule ja uz neviem... mrcha meska 8 dni,testy negativne,drahy uz mena vybera. Buduci tyzden idem na gyndu ze co je vo veci. Mozno ale stres lebo 6.6.2015 mam svadbu. Inaj som tu denne zavesena,vsetko citam sledujem 😉
@rula mm tiez chodieva von na "zajazdy",ale povedal,ze ak budeme 3,najde si prácu doma 😄 chvalabohu nieje von cely rok
Ahojte baby som tu nová a tiež sa s priateľom pokúšame o bábätko. Snažíme sa už od marca a zatiaľ sa dáko nepodarilo teraz som už po ovulke snažili sme sa poriadne 🙂 tak dúfam že sa nám zadarilo MS má prísť 28.5 tak mám ešte čas na tt ale keď sa najem žalúdok mám ako na vode čo je u mňa novinka 😒 ...všetkým vám držím palčeky aby testiky boli pozitívne 😀
@22lucinka22 ooooo,no.... jemnučko,ale vidno 🙂 ,že by ?
@lucinka0308 ahoj a vitaj, je tu fajn. Tak uvidíš, čo sa dalej v Tvojom brušku bude odohrávať.
@22lucinka22 je to tam 🙂 Potichucky este ale gratulujem 🙂
@22lucinka22 no, ja to tam celkom pekne vidim 🙂 drzim palce, aby to tmavlo 🙂
Baby? ktora z vas skusala conceive plus lubrikacny gel ? 🙂 mozno blba otazka, ale pouzivali ste to pocas tutu-mutu tesne pred ovu a pocas ovu ? aa pocas tutu mutu ci predtym ? 🙂 😀 ci je to jedno ? 😝
Ja dnes este len 6DC, ovu cakam za za 9 dni cca, ale tak pride mi ten gel, tak reku ze sa opytam 🙂
@littledesire my sme 2 x použili tento gél ale pri ňom sa nám ani raz nič nepodarilo, tak sme to skúšali už potom bez neho a náhodne sa podarilo o 4 mesiace neskôr. A my sme to presne cez ovu nepoužili iba raz no a dala som si ho tesne pred začatím tutu mutu 😀
@rula dakujem pekne. Nazivo ju krasne vidno dufam ze ms nedorazi
@nicolettka2126 dakujem pekne
@littledesire tak zatial tmavne tak dufam ze je dobre
@uzanka16 aha no hm tak uvidime🙂 ale nepalilo ani nestipalo ta nic pri nom ze? Tak skusime, uvidime 🙂
@22lucinka22 ked tmavne tak super 🙂 som zvedava len tak dalej 🙂
@lucinka0308 ja mam mat menzes 31.5. ale je mi uz druhy den zle stale na vracanie a sem tam sa aj povraciam ale tak uvidime co s toho bude.manzo sa snazil tak dufam,ze to tam bude
@littledesire nič nepálilo ani neštípalo v tomto to bolo dobré
@uzanka16 ok super ;) dakujem za info 🙂
@epsonka45 noo tak keď ti je tak zle tak to isto budeš tehu 🙂 aj ja dúfam že sa už zadarilo uvidíme na budúci týždeň 🙂
@lucinka0308 pri malej mi nic nebolo...dneska bola kolegyna fajcit prisla som myslela,ze ju ovraciam
@22lucinka22 AHoj, ja som si dnes robila a tiez podobny vysledok a dni maju prist v pondelok. No som zvedava ako to dopadne 🙂)
@leak61 no tak to je super. Ja cakam necakam v piatok ale bojim sa
baby urobila som osudovu chybu. Kupila som si ovu testy a kazde rano testujem a podla mna to je na psychiku, blbost som urobila podla mna. Akurat co sa stale sledujem a stresujem kedy dojde ovu.
@mimikas hm, no ked ta to tak stresuje, tak to nerob, lebo to isto nepomaha ... ja testujem, aj som testovala predtym nez sme sa zacali snazit, ja len z cistej zvedavosti, ci vobec mam ovu som testovala.. a kedy.. a preco mam dakedy 28 dakedy 30, 31 dnovy cyklus.. uz som na to prisla 🙂 a ja sa na testovanie tesim, bo viem ze bude ovu a dalsia prilezitost 🙂 Ale ked ta to nebavi a stresuje... tak to nerob, nema to zmysel potom .. 🙂
@littledesire to bude podla mna tym ze strasne chceme to druhe mimi. pri prvom som nic taketo neriesila a sup bolo na prvy krat hotove 🙂. Teraz neviem ci to je tym ze uz to druhe strasne chcem alebo co. No som si dnes rano povedala ze som blba a ked nebude tento mesiac bude dalsi, svet sa nezruti a to druhe babo urcite pride ked bude na to cas a ja sa budem tesit. Tak budem testovat z cistej zvedavosti ze ako to vlastne je 🙂
@mimikas no, moze to byt tym, ze myslis na to vela atd , mas to v hlave, v podvedomi a premyslas aj v noci co urobit aby to vyslo 🙂 drizm palce 🙂
@lulikmajko Aj mne meška 8 dní 😀 test mi nic neukazuje
@epsonka45 hehe to je pekne ked ti tam povedal 🙂 je to mile, ked s tym pride chlap nie? my sme tiez mali nejak naplanovane koniec maja atd.. ale od marca uz manzel ze chce :D tak sa snazime od marca 🙂

@majuskabobi Ja som 2 tý v AT a 2 na SK a môj priateľ je doma na SK. Je to náročné, už som z toho unavená a rada by som už bola tehu a zostala doma.