V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@evi789 zlatkooo nebooooj ved aj dr ti vcera povedala ze ten krcok by vyriesilo tehotenstvo ze vtedy sa to zvykne dat do poriadku samo od seba 😵 Pocuj a dokedy ti dnes ordinuje lekarka??? Ze by si zbehla tam ked ti nedviha??
@nicolettka2126 Do 17-ej sú vacsinou..nechapem,preco mi ani jeden telefon neberúúúú...viete co je haluz?
Sla som volat internistke aby mi spravila vystrenie viete predoperacné atd...a ona ze,viete mi zavolat prosím o desat minút??Ja ze jasné....potom som sa presla,citala junovky a tam pisal niekto,ze mala silnu ms a aj bolestivu ale bola tehotná...a ja ze..ozaj,ved som si chcela spravit ten test....a potom som odpadla....
@evi789 to este pred testom si odpadla????? Juuj ale ked su tam do 17tej tak choood nech ta kukne a nech ti krvicku zoberieeee utekaj 😵
Hlavne kluuuud zlatko moje
@nicolettka2126 nieeee,to iba obrazovo,ved vieeeeeeeeees 😀 😅 😅 😅
Iba tak nechcem ist moja,je to 20km,akoze nie je to daleko a som aj v robote vies...musim pockat co povie ale urcite sa budem chcet dat vysetrit!!!! Mozno ma bábenko záchráni ...bozeeeee...( myslim ten krcok)
@evi789 juuuj a dokedy si v robote??? Skus tam vkuse vyvolavat raz ti to musia dvihnut predsa :-/ A urcite ti hned bude chciet krvicku zobrat si myslim..hlavneee sa nestresuuuj aspon sa pokuuus prosiim
@evi789 vidis laaaska ja som ti vcera pisala ze ty nas este vsetky predbehnes a nechcela si veriiit a kukni teraz 🙂 😵
@nicolettka2126 ty si normalna bosorkaaa 😀 😀
@ajajaj00 to aby som sa zacala samej seba bat 😀
No baby,volala som,v piatok mam ist na krv ráno..potom este v ten den budeme vediet ,ze co je...moze byt aj test falosny...tolko mi povedali a ja uz fakt neviem ci sa mám tesit alebo nie...takze urcite musim pockat do piatka a tam mi povedia ci to bol poplach
@nicolettka2126 hehee musimeee poprosit baby co su uz tehuuu nech roztrusia tie bacilky krasnee na nas co sa snazimeee lebo zachvilku tu ostaneeeeem samaa 😕 😕
@evi789 ;))) super tak sm dnes 2 s čiarkami ;)))
@miamoja2012
@evi789 babule na obidvoch testoch vidim dve ciarky jupiii
@evi789 juuuuj no uz sa neviem dockat vysledkov z krvicky 😵 Skus aj zajtra testnut z ranneho ak sa ti bude dat a ked aj tam bude druha ciarka tak dr s tou teoriou falosnosti moze ist kade lahsie 😀 A jasne ze sa maaaas tesit 😉
@nicolettka2126
@ajajaj00
@zuzkasu
@miamoja2012
Ja budem happy iba v piatok,ak nevadí 😅 ...ja som tiez smoliarka 😖 takze...krv povie co je vo veci....
@evi789 jujj uz nech je piatok 🙂 Neviem sa dockat 😵 A hned na pockanie ti povie výsledky? ?

@evi789
no tak dr. ti povie najlepšie
ale podla mnasa stávajú kadejaké zázraky a tehotenstvo "vylieči" kde čo, takže podľa mna aj ten tvoj krčok bude potom už ok
zatiaľ kým sa spojíš s dr. skús gúgliť na túto tému isto niekde niečo už bude popísané
ja verím, že všetko bude dobré
🙂