icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
17. jún 2015

@evi789 ma podrz ♥ ni somtu doobedie a co sa tu deje............... 😉 😉 😉 😀 😀 😀 pocuj draha, necakaj do piatku !! okamzite chod ku lekarke, urob to tak ze mas silne bolesti a chod na pohotovost gynekologiu, tam sa NECHAJ VYSETRIT; VNUTORNE PORIADNE SONO ( mne nezistili vtedy mimomaternicove a hcg bolo nizke nestupalo ...) toto nie je sranda ked ma soperaciu pred sebou ..nie tuna cmarkat so zenami !!! vstan a chod na pohotovost ze ti je zle mas krce, musia ta podrobne vysetrit a budes DNES vedeit co ti je, ved to nie je sranda !!!! kazda zena je ina, mozno si tehotna v maternici ale hcg nestupa , mozno si otehotnela pred par dnami, my nie sme vsevedcovia !!!!!!!! lekari ta pozru ..... boze zena neriskuj 🙄

evi789
17. jún 2015

@zuzkasu
@nicolettka2126 Poobede budu vysledky,ak to bol plany poplach,tak este vzdy budem mat cas na doriesenie tej operacie ..

evi789
17. jún 2015

@sara34valentina Cmarkat so zenami 😀
Dakujem,ze sa bojis o mna,ale ja uz nemam bolesti moja,dva dni som mala menstruaciu,vtedy som mala ale odvtedy som ok,myslim,ze keby bol problém,tak by som mala bolesti,nie??
Chápem,ze preco píses..ale musim vydrzat uz..ak mi poobede povedia,ze hcg tam je,tak hned pojdem k nej aby ma vysetrila.

sara005
17. jún 2015

@evi789 ahoj prave citam tu novinku tak drzim palce na piatok, vyzera to nadejne. Urcite testni aj zajtra rano, ja som mala prvu ciarku tiez slabucku a potom silnela postupne 🙂

zuzkasu
17. jún 2015

@evi789 sestra mala mimoternicove a mala bolesti, mala stastie v nestasti ze sa vajko zaseklo vo vajickovode takze len tam kusok zobrali vajecnik jej ostal.

sara005
17. jún 2015

Dievcata tak ja som dnes bola na prvom sone a bola tam bublinka pekna 🙂 Babo este nevidel, lebo je malicke ale buduci tyzden mam prist znova, mal by uz vidiet bit srdiecko, tak dufam ze vsetko bude dobre.
@ajajaj00 Myslim si ze je velka sanca ze ti tie lieky pomozu. Ja som nemala ziadne ocividne gynekologicke problemy, ovu testy mi vychadzali ukazkovo ale skratka nam to neslo. Prvy mesiac som brala clostil a ostala som tehu 🙂

sara005
17. jún 2015

@evi789
@sara34valentina
Nechcem mudrovat ale myslim si ze je dost pravdepodobne ze na sone by este aj tak nic nevideli. Najprv treba zistit ci ma pozitivne hcg a ked ma tak o par dni odber zopakovat ci hcg primerane stupa. A potom pride cas aj na sono. Ja nie som zastanca podcenovania tychto veci, sama by som necakala ako niektore az do 10 tyzdna napr. ale toto by bolo zbytocne plasenie sa dopredu...

evi789
17. jún 2015

@sara005
@zuzkasu
Ďakujem baby, uvidíme. Ja už po tomto celom som nejak neutralna. V piatok uvidíme... ak bol test falošný, tak budem prvá ktorá povie, že ani mamatesty nie sú nejak spoľahlivé.... uvidíme.
Ak to je tehotenstvo fakt, tak ma asi bábätko chce zachrániť a dať šancu krcku..... ak nie som, tak sa spraví zákrok a tehotenstvo príde neskôr.
Ale ďakujem Vám 💜💜💜💜💜💜💜

melisssssa
17. jún 2015

@evi789 neboj nebol falosny 🙂 ja na tvojom mieste by som uurcite spravila este jeden🙂 asi by mi to nedalo ..ako som pisala o tej kamoske pred prvym tehotenstvom mala s tym krckom problem,potom otehotnela a vsetko bolo v poriadku..a uz ma dve deti 🙂

ajajaj00
17. jún 2015

@sara005 jeej gratulujeem nech to len rastie..no mne musia stimulovat ovulku..tak dufam ze to zaberie cakam teraz na doktorku ide na dofcu a 7.7 sa idem objednat

badimeria
17. jún 2015

@evi789 ahojkaj tak blahozelam podla mna to tam je si tehu 😉 blahozelam a prosim v ktory den cyklu si mala tutu mutu ked takyto zazrak 🙂 urob este zajtra z ranneho mocu a to uz bude istota

evi789
17. jún 2015

@badimeria ďakujem moja ale ja sa ešte pre istotu netesim 😖.. tak my sme sa mojkali každý druhý deň... niekedy aj za deň 2x ale každý druhý deň bolo tutu mutu... takže fakt neviem...

sara005
17. jún 2015

@ajajaj00 Aaaa ved o tom ti pisem presne 🙂 Ja som nemala nejake zle vysledky vyslovene, ale nakoniec mi ovulku stimulovali - clostil na dozretie vajka a potom mi pichli pregnyl aby sa uvolnilo, teda prisla ovulka 🙂 A zadarilo sa a pocula som ze mnohym to pomohlo 🙂

ajajaj00
17. jún 2015

@sara005 ale mne idu davat uplne nejaky iny liek

sara005
18. jún 2015

@ajajaj00 Nejdu ti dat iny liek. To co ti povedali - klomifen citratu je ucinna latka. To co som ti napisala - clostil (to som skratila nazov clostilbegyt) je nazov lieku. Na stimulaciu sa pouziva to 🙂 Ak nahodou aj existuje liek s inym nazvom tak je to stale to iste, ucinna latka je rovnaka...

miamoja2012
18. jún 2015

Baby 30 dc a ms este zatiaľ neprišla ... Ale od pondelka sa necítim moc dobre, sem tam ma pichnúť vaječníky, brucho, podbruško - taky tlak cítim ... Je to ok al. Mam ist k dr?

ajajaj00
18. jún 2015

@sara005 ahaaaaa tak uz tomu rozumiem

evi789
18. jún 2015

@miamoja2012 Ahojj,meská ti?Test si si robila? Podla mna ak si tehu tak to je ok.Mas bolesti alebo co citis?

mimikas
18. jún 2015

@miamoja2012 moja urob si test zajtra rano. Ak ta boli podbrusko tak je mozne ze sa ti natahuje maternica a babanko sa tam usidluje. Je to normalne.Ale urob test a uvidis co a ako.

miamoja2012
18. jún 2015

@evi789 test som vcera davala sem, slaba ciarka... nie je mi velmi zle, ale akoby som mala ms a taky tlak na brucho citim

evi789
18. jún 2015

@miamoja2012 Jaaaj ozaj,prepác,ja uz ani neviem co je ☹
Tak to je ok,neboj sa,zajtra si sprav dalsí a uvidís moja.

mimikas
18. jún 2015

@miamoja2012 to je uplne normalne ten tlak, to maternica sa meni, roztahuje sa a drobec si v nej robi miesto. Ja som to v tom case tiez mala ale uz ma to preslo. ja som teraz 43 Dc a uz ma to neboli, akurat mam strasne citlive, velke a zdute prsia, ale to som mala aj pri prvom. 😀 takze vela oddychuj, nedvyhaj nic tazke a mozes si dat aj magnezium, to ti pomoze uvolnit svaly 😀

sara34valentina
18. jún 2015

@miamoja2012 nebojkaj sa to sa len maternica roztahuje, pokial nemas silne krce tak to nic nie je, nesmies krvacat,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ved ti pise aj mimikas ze sa materncia roztahuje , aj mna to tak bolkalo take stahy nebojkaj nic to nie je len pr tyzdnov a potom uz bude miesta :.-) pekne oddychuj 😉 😉 😉

nicolettka2126
autor
18. jún 2015

Dobre ranko dievcatka moje 🙂 @evi789 @ajajaj00 letiiiii bozteeek :-*

sara34valentina
18. jún 2015

daco som ukuchtila 🙂tradicny anglicky mega rychly kolacik 😉

ajajaj00
18. jún 2015

@nicolettka2126
@evi789 dobre raneckoo dievcata 😘😘

evi789
18. jún 2015

@ajajaj00
@nicolettka2126 Dobré ráno cicusky pusaaaa

zuzannaaa
18. jún 2015

@evi789 aj tebe

evi789
18. jún 2015

@zuzannaaa cmuuk

sara34valentina
18. jún 2015

@evi789 @ajajaj00 @nicolettka2126 bre ranko zienky, prajem vas vsetkym krasny uspesny den 😉