V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina dakujeme moja aj tebee krasny a uspesny den
@sara34valentina dobre ranko aj tebe krasny prijemny dnik 🙂
@zuzkasu Vies co...ja sa cítim úplne normálne...vobec nemám ziadne príznaky alebo nieco...som unavenejsia ako obvykle,ale to uz od vycerpanosti podla mna. V pondelok ma troska bolelo brucho akoby mi mala prist mrcha...este som si v duchu vravela,ze ved teraz som ju mala a hlava ma bolí velmi uz pár dní,ale to zas nepripisujem nicomu,ved hlava ma moze aj z tohto pocasia boliet..taky front a onaky front..takze...Ja Ti poviem úprimne,ze sa vobec necítim byt tehotná....
@evi789 zajtra asi skusim 🙂 ale som na tom velmi podobne hlava boli, unavena som kazdy den pridem s prace tak si idem pospat ale tiez si skorej myslim ze to su len nejake nervy, a prsia mi stale tak pne proste citim ich co teda nemavam ale akonahle dam dole podrpsenku nic necitim tak neviem, mozno som prechladnuta
@sara34valentina
šak daj recepis na ten úžasne vyzerajúci koláčik 🙂
@petra212 1hrncek mlieko+1hrncek smotana slahackova+2zltky+3vajicka+4PL /polievkove lyzice/ cukru+3PL muky ceresne ( vsetko zmiesat )35minut 180stupnov
@evi789 ze ked to tak vezmes ja som mala skorej mrchu a tiez len dva dni, ale ja tehu nie som, prsia prestali boliet a mam strasnu chut zase na.....................muza,,,,,,,,,,,,,,,,,🙂)))) tento mesiac testujem ovu testy uz od 10dc !! sa mi vidi ze ten min mes nebol pozitivny ....................uvidime tento mes 🙂 verim ze sa podari a ty zajtra pis ze ci si tehu a ak si tak testujem tehu testy vzdy aj ked mrcha doraziiiiiiiiiiiiiiii mam ich dost .....za 18eur 30ks ovu testiky a 10ks tehu testiky 🙂 😀 drzkam ti palceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@sara34valentina my sme take cakanky vsak 🙉
@sara34valentina mozno je to pocasim ze sme mali tak kratke MS 😀 alebo proste chceme co najviac stymi nasimi chlapmi tutu mutu 😀
@ajajaj00 -áno,vysledky budem mat poobede niekedy,budú volat.
@sara34valentina -inak pred ms mi prsia sli prasknut a teraz nic....iba zilky ale tie zas mame stale podla mna..Tak sme viacere teraz co mali divnú mestruaciu 🙂...bozeee.
@zuzkasu No tak utekaj 😀 divné,nedivné..U Teba sa to uz dakrát potvrdilo! 🙂
díky moc, vyskúšam .... nie je tam nejako málo tej múky?
to si dávala do tortovej formy?
vyzerá fakt úžasne 🙂
@petra212 vcera bol na fb video je to anglicky kolac .................je ho aj princezna 🙂 no ak sa ti zda malo tak daj 5lyzic,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a davaj pozor ja som hned vybrala a nemala som mi trosku splasol :( tak dopec v rure a vypni ju a nechaj ho este dnuka
@petra212 on je iny ako bublanina ved vidis recept,,,,je maäkkunky lahodny na jazyk, taky jemnunky s tou slahackou 🙂
@sara34valentina
však ja ti verím, len sa pýtam, že či je to ozaj ok iba 5 PL múky, to je potom také riedke cesto, že?
určite vyskúšam
díky za tip dopekací 🙂
Baby nestiham vas citat 😀 45minut tu nie som a aha kolko pismeniek pribudlo 😀
@nicolettka2126 co si ,farbila? 😀
@evi789 upratovala som tu trochu a sefku som tu mala 🙂 A coty, si tiez v praci?? 🙂
Inak ak sa ti cely vecer nahidou stikutalo tak to mam na svedomi ja 😀
@nicolettka2126 Aky usmev si mi zas vycarila ty prdelka 😀 veru sa mi stikutkalo 😀 😀 ale teraz fakt 😀
Inak som v robote,ano 🙂
@nicolettka2126 A preco si na mna myslela?Dufam,ze nie medzi 😀 😀 😀 ale nieeee,srandujeeeeeem 😀 hahahahah
@evi789 no musela som sa ti priznat 😀 Tolko som ta mala v hlave ze si podla mna maraton zabehla v tej mojej makovici 😀 Staaaale staaale na teba myslim a uz chcem aby bolo zajtra poobede lebo som veeeeeelmi nedočkavá 🙂
@evi789 ty si kozaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 mohla si toto napisaaaat??? 😀
@nicolettka2126 Ze Kozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahha 😀 😀 😀 😀

@sara34valentina Dakujem moja,aj Tebe 🙂 pusa