V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@evi789 to je uuuplme.ako.u nas ale otocene 😀
@melisssssa podla mna uz je pozitivny
@ajajaj00 to som ani necakala ,ze este bude...som myslela ,ze na buduci mesiac zacnem testovat od zaciatku ms 🙂 tak to som rada ,lebo mame mat romanticky vikend s drahyyyym 🙂 ani mu nepoviem.. 🙂 🙂
@melisssssa ejhaa paradaa treba to vyuziiit zevraj najlepsie je kazdy druhy den 😉
@melisssssa Ako to ,ze si necakala?Uz si mala?Alebo nemala a ani si uz nedufala? Tak si to pekne cez víkend rozdajte ...viackráááááááát 🙂
@nicolettka2126 Ty divoska 😀
@ajajaj00 no dnes neviem ci sa podari,ale staci az na druhy den od poz.testu,ze?
@evi789 vies co mne dosli testy ,ked som bola 7DC a vtedy som mala ciarku celkom silnu,ale nie uplne...potom dalsie dni uz bola slabsia..tak som si zacala mysliet ci nemozem byt ten pripad ,ze mam ovu cez ms..a
@evi789 ja soom nooo 😀
@melisssssa ano uz je pozitiv 🙂 A aj mas nejake bolesti ale hlienik??
@melisssssa Takze si mala 2x ovulaciu?Dobre rozumiem?Vlastne si mala aj pocas ms a potom teraz za nou...Vidís ako Ti je dobre 🙂 😀
@nicolettka2126 praveze anI nemam..trolinku citim podbrusko ,ale hlienik vobec...akurat ,ze mi je tazko od zaludka dnes a to je vsetko...
@evi789 praveze asi nie...len som si myslela,ze keby zacnem testovat hned od 1DC ci by nebola..ten 7 DC som robila uplne prvy krat a z ranneho mocu tak mozno preto...ale tak dufam,ze toto bude ovu..🙂
@melisssssa Ja tomuto ovu testu inak nerozumiem vobec 😅 ... ale mozno si to vyskusam raz uz iba zo zvedavosti 😀. Nic sa neboj ,ked to vsak ukázal tak snad j ovu,niekto ju má bez hlienu a vsetkeho,tak sa len mojkajte a nechaj to na osud....prírodu 🙂
@melisssssa podla mna anoo staci
@evi789 ved praveze ani ja tomu moc nerozumiem..skusam prvy mesiac a dufam,ze aj posledny🙂 🙂 teda urcite ,lebo cez vikend budem znasilnovat mileeho 🙂 🙂a veriiim ze sa podarii🙂 no dufam,ze teda ako hovoris ten hlien nevadi...
@ajajaj00 uvidime 🙂 poviem na konci mesiaca ci stacilo 🙂
@melisssssa vobec nevadi ze nemas hlienik, on je mozno iba na krcku a to zubrienkam uplne staci 😉 Ja tiez nemavam len malilinko..A uz vobec nie taky bielkovy ako vela bab pise-taky som v zivote nemala. Ja mam skor iba taky akoby pocit mokra aj to skor zvnutra, na intimke uuuplne minimum takze nebojkaj 😉 Ty mas zaroven so mnou ovulku-teraz mi to doslo 🙂 Tak snad sa o dca tyzdne budeme tesit z dvoch ciarociek 🙂
@nicolettka2126 tak niečo vnutorne mi hovorí , že tam tie dve ciarocky najdeme 🙂len ja mam skoro 31 C takze este hadam aj 2 tyzdne budem cakat na výsledok 🙂
@melisssssa no ja tiez mam mat ovu v tychto dnoch-bud vcera, dnes alebo zajtra..Cize tiez budem okolo tych minimalne 12dni cakat 🙂 A uz ani za nic netestujem skor ako bude meskat 😀 ak voobec bude meskat 🙂
@nicolettka2126 ja tiez skor netestujem ako ma prist ms...je to zbytocne..tento mesiac na testy nepomyslime a mozno ich budeme potrebovat 🙂 dufam , a veriiiim 🙂 prvy krat robim aj ovu ..a ani tu uz asi nebudem robit,ved som jak pipi ...furt iba mysliet , že kedy mam ist namacat testiiik 🙂 ale aspon viem kedy ta ovu je 🙂
@melisssssa ja som tiez robila minuly mesiac a tento uz nie 🙂 Teraz som sa snazila sustredit hlavne na svoje pocity, ako sa "tvari" telo a spoznat to podla toho 🙂 Cize pocitovo tipujem ovulku bud vcera alebo dnes pripadne najneskor zajtra 🙂
Babenky dnes som bola na gynde, lekarka miminko este nevidela, len vacok ☹ aj ked vacok zodpovedal tyzdnu, babo v nom este nebolo viditelne (ale uz by malo), trosku som z toho nestastna, o 2 tyzdne idem na kontrolu, hadam bude vsetko ok, zajtra budu vysledky krvi a vyska hcg.
@mimikas a podla ms si taky tyzden ci podla ovu???Lebo ked ti to ratala od poslednej ms tak to moze byt skreslujuce mohla si mat posunutu ovu pripadne sa malinke dlhsie uhniezdovalo 😉

@ajajaj00 v podstate ano 🙂