V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@melisssssa testuj cely mes a potom to polep daj foto pozrieme sa na to :P
@evi789 ahojte zabky, veru veru aj ja na teba myslim, a verim ze vsetko dopadne dobre, modlim sa za Teba ♥ aj ja som zvedava, lebo ak si tehotna, tak potom musim znasilnovat muza kazdy druhy den a dnes som ho 3x znasilnila 😉 ovu mam az koncom mes..................ha ha ha a este sme boli behat 7km 😉
No minimalne nieco by malo byt vidiet, neviem kedy som mala ovu lebo vsetky ovu testy boli negativne 🙂 ale lekarka vravela ze som mohla otehotniet aj pred mechou. Uvidime snad to bude ok vsetko. Musim teraz vydrzat dalsie 2tt. Na dalsie sono idem az 2.jul
@sara34valentina Ďakujem mojaa, si milá 💜. Uvidíme zajtra... vieš, som si dnes poprezerala snazilkovsky fórum a dosť často sa stalo dievčatám, že mali na testoch tzv kanalik.... tak to môže byť úplne možné aj v mojom prípade ako som si ich prezrela.
Takže zajtra poobede už budem mudrejsia 🙂.
A tie 4 lístky.. wao dúfam a verím že prinesú šťastie!! A dobre si robila, že si ho znasilnila 😀 cmuk
Čítala som príznaky tehu dnes... Ňo som brutal precitlivelá... Dnes som sa skoro 3 x rozrevala... Slzy na krajíčku...
@sara34valentina moja zrovna dnes mi vysiel najsilnejsie ,takze dnes je den D asi 🙂
@nicolettka2126 takze si uzivas tieto dni so svojim muziiikom 🙂 🙂
@melisssssa drzim palce teda dnes a zajtra sa posnazte 🙂
@melisssssa no tento tyzden je pre nas snazilkovsky 😀 Zatial sme sa snazili pondelok a stredu, zajtra zase poistime tak snad uz to vyjde 🙂
@miamoja2012 No mne lekar vravel ze je to normalne ze ho este nevidiet ze je male, ze takto vyzera fyziologicky obraz na ten cas co som tam bola a sme dost podobne teda... Videl gestacny vak a zltkovy vak zatial...tiez sa velmi bojim ale dufam ze to tam buduci tyzden bude
@sara34valentina urcite ano ..len drahy prisiel neskoro domov ,a teraz telefonuje uz asi hodinu tak ma uz mrle zeruuuu...dufam,ze nezaspim skor ako dotelefonujee 🙂
@nicolettka2126 no my v pondelok a utorok ..a to som nevedela,ze dnes je den D...este ho teraz idem znasilnit len cakam dokym dotelefonuje hodinovy telefonaat🙂 🙂
@nicolettka2126 a verim tomu ,ze nam to uz vyjde 🙂 vsetkyyym a opustime snazilky 🙂 a zaradime sa niekde do marcoviek 🙂
@sara34valentina tie stvorlistky urcite prinesuuu stastie🙂 su 3🙂 4-listky🙂 takze bud 4.3,alebo 3.4 🙂 a to je v najblizsom obdobi,ze sa zadariiii 🙂 🙂
@evi789
@mimikas ked je debata o tych porodoch. Tak ja som mala podla ms termjn 1.november.na vsetkych sonach mi vychadzal termin 22.oktober a nechcel mi to zmenit.a ked som porodila tak mi doktorka vravela,ze som to musela mat zle vypocitane,ze mala uz mala znamky prenasania a mam to zapisane aj v prepustacej sprave
@evi789 prajem Ti krasne dobre ranko , mylsim silno silne na Teba a prajem Ti aby si vsetko zvladla 🙂 Ako kolvek to dopadne mysli na seba (svoje zdravie ) ako prve, a ak nebudes si ista ........ porad sa s viacerymi lekarmi, ( ja sa v tom nevyznam -za ten krcek co ti maju operovat...) ak si tehotna , sa asi OP nebude dat robit, tak sa dobre porad co a ako ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, v kazdom pripade som s Tebou a viem, ze vsetko bude dobre, drzkam Ti palce 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 darujem Ti jeden stvorlistok co som vcera nasla pre stastie !!!!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Baby mna slahne vcera ma zacalo boliet hrdlo a riadna nadcha sa mi spustila tak ako bonus k tomu do rana som zacala vracat a prehanat ma . Tak smer dr. Slak ma trafi
@evi789 zlaticko velmi velmi silno na teba myslim drzkaj sa a daj nam co najskor vediet cmuuuuk :-*
@nicolettka2126
@sara34valentina
@epsonka45
@ajajaj00
Babulky moje krásné,jaaaaj,aké ste zlaté bozeeeee 😢 😢 😢 😢 ,Dakujem Vám velmi pekne za pekné slovká a ze myslíte na mna a drzíte mi palce,je to super pocit 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 .
No,na odbere som bola,vysledky budú poobede.Ako písala @sara34valentina , bude ako bude,hlavne nech je zdravie.Ak tehu niesom tak pekne pojdem na zákrok a budem pokojnejsia pravdepodobne...myslím,ze keby som nepodstúpila operáciu kvoli tehotenstvu,bola by som cely cas nervózna...i ked lekarka povedala,ze tehotenstvo by bolo vítané,lebo by bola sanca ,ze dá krcok do poriadku...Takze uvidíme ! Bude ako má byt.Cmuk moje internetové kamosky :-*
@sara34valentina Dakujem Ti za stvorlítok,je to velmi,velmi milé a pekné od Teba,ze si sa podelila so mnou.Cmuuuuk
Myslím,ze v oboch prípadoch mi prinesie stastie 🙂 😵 😵 😵 😵

@mimikas Nikolka má veru pravdu. Ako príklad Ti poviem skúsenosť z prvého tehotenstva. Prvý dátum pôrodu som mala 13. Október a druhý dátum 6. November.... veľký rozdiel. Že?? No vidíš, práve preto lebo sa nám podarilo určite nie v strede splodit... ale ktovie kedy 😀