V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@miamoja2012 Jeeej,gratulkaaaaa 🙂
@miamoja2012 dve poriadne čiarky, blahoželám
krásne 🙂
No babulky,hlááásiiim 🙂 hcg nepotvrdilo tehotenstvo,ale sestricka este tolko navrhla,ze cert nespí,tak sme mohli skusit v utorok este..ani neviem..zdá sa mi to zbytocné,ved ked z krvi teraz nic nepotvrdili,tak naco,nie?
@evi789 coo??? tak to som necakala takuto spravu ☹ ale na tu krv by som urcite isla v utorok este .
@ajajaj00
@melisssssa
Vidíte 🙂 ziadny náznak,tie testy si zo mna robia prdel 😀...nevadí babulky,tesím sa z úspechu babuliek ktorym sa zadarilo a na mna príde rad inokedy. cmuuk ale dakujem,ze ste mysleli na mna ,vazim si to 😵 🙂
@evi789 urob si test .....ak ukaze stale tehu tak utorok skoc tam
@evi789 takze sa neda verit ani tehu testom .............. 😠
@miamoja2012 gratulujem, a malu nebudes moc viac dvihat.............ved ma 13kg.............kolko ma r? nie je uz na to velka? 😉 gratulujem sa a setri sa , pekne tehulkovanie 🙂
@miamoja2012 grantulujem! 🙂 no chapem ta, tak môj krpec ešte ani nechodí sám tak to je dosť náročné, večne bolesti, dnes sme boli aj na pohotovosti. Ale neboj, všetko dobre dopadne
@sara34valentina
@ajajaj00
@sara005
Podla mna by HCG bolo vidiet i ked sestricka tvrdí,ze sa moze zmenit,ale ja sa uz nebudem natahovat.A tie testy....vidíte...akoze u mna 😀
Baby volala mi lekarka a Hcg vysoke 🙂, cize tehu by malo byt ok, asi je to len zaciatok, cize o 2 tyzdne kontrola, juj sa tesim, hadam bude vsetko ok.
@sara34valentina 2 roky ale dosť ju treba zdvíhať nosiť - do vane , ruky umývať , do autá, kočíka , schody ... A ked si zmyslí ze uz nechce ist pešo, tak nosiť... No posnazim sa minimalizovať to
@miamoja2012 juj no veru 2 roky je tazky vek, maju vlastnu hlavu presne vedia co chcu a ano pan boh im nerozumie, plus ked sa zatnu koniec. Davaj pozor na seba. ja to uz mam lahsie, moj ma 3 a pol tak ak ked chce niekde vylozit a pod uz mu viem vysvetlit ze mam v brusku miminko a nemozem 🙂
@miamoja2012 joj tak to zvladnes, medzi mnou a bratom je 2r rozdiel a zvladla to nasa mama zvladnes aj ty 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
dakujem za dalsie srdiecko ♥ ja som dnes tiez poslala rano , ty vies kto ♥
@evi789 nechapem, nechces ist na tu operaciu? alebo sa bojkas ze si nahodou uz tehotna?
@sara34valentina Ale chceeeem ,jasné,ved ked musím,tak musííím...neviem ti to vysvetlit...taky tusák,citak mám,ze mam pockat do júla,dalsiu ms...v podstate sa jedná o 2-3 tyzdne.O tolko by som to mala posunuté...ak by sa dovtedy nestal zázrak,chápes?
@nicoletka2126 uz mozes byt aká netrpezlivá 😀 jaaaaaj chudatko moje 😀
Pocujete baby,ak mám teraz hlien,tak kedy je ovulacia?podla toho kalendára by som mala mat plodné dni od zajtra..moze to byt?Preto cítim aj ten hlien a pichanie vo vajecníku?Ci?

@nicolettka2126 Mali obsadené 🙂..pockám,zavolajú urcite.