V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@evi789 som na 99% presvedcena ze ano ale pre istotu este dnes zamiesime kedze vcera nic nebolo 😅
Cize ak priratam dnesny den ze sa este posnazime tak sme sa snazili 6.DC,8.DC,12.DC,14.DC a 17.DC to znamena ze trikrat v plodnom obdobi 🙂 Uvidime co z toho bude 🙂
@nicolettka2126 tak z tolkeho miesenia 😀 už dúfam 🙂. Pre istotu budeš ale aj naďalej miesit že? Aj v neplodnyych treba.. čo ak..
@evi789 hej hej budeme urcite ale uz sa nebudem tak sustredit na to aby to bolo kazdy druhy den 😉
@evi789 ahoj nie nebrusakujem dnes placeme vsetci,,,,,,,(((((((((((((((ak si pozerala spravy vies co sa v nasom meste stalo:((((((((((((((((((((((((( 26 R VODIC SIEL AUTOM DO PESEJ ZONY KDE JE DENNE V SOBOTU TISICE LUDI NA NAKUPOCH A VRAZDIL ☹ AUTOM ZRAZAL LUDI;34 LUDI BOJUJE O ZIVOT; A BOHUZIAL 3 LUDIA UMRELI :(((((((((((((((((((((( vsade bola krv , plac, krik, panika, policajti a 110 zachranarov, tazke operacie, .prave sme prisli z mesta boli sme zapalit sviecky, tiisice ludi na namesti a TICHO ;((((((((((((((((((( moj priatel siel 12min po tomto incidente na motorke presne tu istu cestu odkial on....................... LENZE JA SOM HO ZDRZALA DOMA....................................................................................................................................12minut................................................. este teraz sa trasiem, bolo to hrozneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ..............(vraj psychicky labilny clovek,) idem spat, je mi hrozne,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,clovek si uvedomi ze naozaj nevies kedy umres......................... (((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ☹ ☹ ☹ ☹
@sara34valentina strasne nieco
@sara34valentina 😒 ☹ 😕 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@sara34valentina ježiš maria...... cozeee.... ooch ☹ to co je už... bozeeee.. nepozerala som lebo nemám rada správy. Samé negatívne správy....
ešte dobre že si ho zadržala, bože!!!!! Zachránila si mu možno život!!! Jáaaj moja... hrozné.... čo to spravil ten chlapec... ☹
@sara34valentina a to som ani netušila že žiješ v Rakúsku... jaaj... smutná udalosť...
@sara34valentina pane boze husiu kozu mam ako som si to prečítala ☹ Vdaka panu Bohu ze si hi doma zdrzala zlatko, to musel byt osud toto. .chudata ludia co tam boli pana beka 😢
Asi moc kludne nebudes dnes spinkat, bude si s drahym teraz oporou-hlavne tou psychickou ta je teraz najdolezitejsia..posielam vela vela sily :-*
ahojte ,,,,, no vcera vecer to bolo neopisatelne ako tam stalo tisice ludi a horeli sviecky, clovek si v takomto okamihu vela uvedomi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ano zdrzala som ho ''jahodami' aby si dal, sme boli na nakupe, a on ze sa ponahla, aby stihol kym dovarim strukovu polievocku ...hovorim NIE zlatko neponahlaj sa adaj si somnou jahodky, presnejsie slo presne o 7minut........................................................vtedy vystartoval ten vrah na jeepe.............ludia na prechode zrazil prvu obet, ihned mrtvy.....dalsimi ulicami vzal asi 23ludi cez nohy,hlavu,,..... potom vystupil a nozom bodol jeden par ludi ,,,,, :((((( o 1minutu dieta 4rocne, ihned mrtve na mieste :((( nastala panika ako sa rutil , bolo vela vela zachranarov a nahodne vela lekarov a sestriciek nakupovat v tej oblasti a ihned davali prvu pomoc ,,,, potom sa rutil cez nakupnu pesiu zonu a hlava nehlava a zabil tretiu obet zenu ktora sa pred tyzdnom vydavala,,,,,,,,,,,,,,( bola moslimka podla fotky cize to nebol terorist.alebo fanaticky umysel..) potom zastal pred policiou na rozbitom aute, hodil noz na zem a odovzdal sa sam na polici ) vypocuvali ho lekari no nedalo sa, bol vraj v zlom stave , dnes povedal psychiater ze je labilny clovek a ze sa jeho zena rozviedla snim pred, mes a odisla pravom aj s detmi do Bosny.....................on tu ostal sam a mal problemy, a vraj 3dni pisal na fb take chore veci, ze si to vsimli viaceri ze mu sibe............................................ale NIC neurobili,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,vzdy sa riesi vsetko az ked sa stane,,,,,,,,,,,,,bohuzail su take slabe vsade po svete zakony ze si myslim ze je vsetko nahlavu otocene, a nespravne :( SOM RADA ZE SOM PRIATELA TYCH 5-7MINUT ZDRZALA A ZE SA NIC NIKOMU Z JEHO BLIZKYCH NESTALO;;;;;;;;;;;;;;;;;;; vraaha by som obesila za vajcia o kriz na namesti aby ludia mohli na nom pachat bolest .................viem ze su to ostre slova ale ak zisit aze bol labilny a dostane len 20rokov a ztoho mu 6-8rokov odpustia tak je to nespravodlive a primitivne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dnes je nedela, po 19hodine si zapalte doma sviecku a nechajte ju dohoriet 🙂 lebo v stredu je svätojanska noc a ocisti si celu domacnost a vsetko a budete mat novy zaciatok a stastie ♥ peknu nedelu a veru dakujme za to kazdy den co mame ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nikdy nevieme dokedy budeme moct dakovat 😔
@evi789 ako sa citis? nerobila si si testik? ma napadlo ze mozno si aj bola tehu ale sa to neudrzalo,,,,,,,,,,,,,, mozno aj kvoli krcku co ti maju operovat ze je to znamenie ze este mas pockat, a radsej najprv ist na tu operaciu........................................................... mas sama tiez silny instinkt tak ako ja ho mam, tak ho skus nacuvat, ten moj mi hovori najprv Op ----- 😕
@sara34valentina ďakujem za opytanie... máme rovnaké rozhodnutie moja.... idem na operáciu. Test som si neurobila už.. a ty už lepšie?
@evi789 rozhodla si sa spravne, mas moj stvorlistok a prinesie ti ststie uvidis ♥ vsetko ma svoj cas 🙂 ja sa mam dobre, relaxujem a idem akurat so psikom na prechadzku a potom m cakak 3hodiny zehlenie 🙄 🙄 pekny den
@sara34valentina Ďakujem krásne a verím, že bude všetko v poriadku... 💜
tak ti prajem príjemnú prechádzku a potom aj zehlenie.
Pekný dnik. Cmuk
Dobry vecer kocky moje 🙂 Ako sa mi tu mate??? Dnes asi este kazdy oddychoval a uzival si koniec vikendiku ze ano? 😉 A zajtra zase pracovna tvrda realita 😀 ochhh :-/
@nicolettka2126 ahooj.. asi tak nejak 😀.. a ty si čo porabala?
@evi789 tiez si užívala nedelu 🙂 Boli sme na pretekoch aut potom sme oobehali Hornbach a Nay boli sme na zmrzlinke a nakoniec u svokrovcov 🙂 Takze kraaaasne prežita nedela 🙂
@nicolettka2126 jooj veru krásna nedeľa 😊😊😊😊. Teším sa. Zuzka kedy príde? Buhví? Ona sa mala určite tiež dobre 🙂
ahojte babenky, ja kukala horor world war Z 😀 😀 😀 😀 😀 😀 teraz kukam domceky na kluce , lebo moj sa rozhodol ze asi na rok staviame dom ................................. tak len dufat ze sa nam zamiesi aj babatinko♥
som 10dc takze este 4-7dni cakam naovulku,,,,))))) evi kedy mas OP???? 😕
@evi789 fuuu neviem, mali ist tusim na vikend iba ale mozno uz su doma len su vystaveni z cesty 😉 Myslim ze zajtra sa Zuzka uz ozve 🙂
@sara34valentina juuuuuj no aku hororovu nedelu si si urobila 😀 😀 Ale ten napad s domcekom je peeerfiiis podla mna 😵 Do noveho domceku novy prírastok 😉 Urcite sa podari musiiiii 😵
Ja uz mam na 1000% po ovu tak teraz zase nastava to dllllhociiiiizne cakanie 🙂
@nicolettka2126 nie dlhocizne len 11dni predsa 🙂
@nicolettka2126 drzim ti palce 🙂)))) nech su kolajnice
@nicolettka2126
@evi789 zeny moje uz som tuu..kokoos kolko tu toho pribudloo cmukeees
@sara34valentina moja dufam ze uz ste ok aj s drahym💙
@sara34valentina vo štvrtok idem na op. ☺.. ja pozerám teraz film.. skôr než sa zobudím. Ale asi budem pokračovať nabudúce... budem mať na to čas....
domček je super nápad :-*
@ajajaj00 no vitaj naspat drahaaa uz si nam tu chybala 😵

@nicolettka2126 už si po plodnych? Tak veľmi ti držím palce 😓😓😓😙😙😙