icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
21. jún 2015

@sara34valentina dakujem tak snaaaad 🙂 Ale uz to beriem tak skeptickejsie 😅 Proste tak akoby s rezervou, neviem ako to vysvetlit...tolkokrat som sa tesila a duufala ze teraz som uz akoby obrnena a radsej sa na to moc nenavazujem len v klude cakam co bude 🙂

sara34valentina
21. jún 2015

@ajajaj00 sme v poriadku ............................. dakujem ,,,,,,,,,,stale sok,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ale uz lepsie .))))) ako boloooo????????????????????????? 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

sara34valentina
21. jún 2015

@nicolettka2126 ako dlho sa snazite???????? 😕

sara34valentina
21. jún 2015

@evi789 stvrtok super, tesim sa ze tak skoro a potom si oddyxhnes a uvidis ze na prvy sup date 😉 😉 😉 😉 😉

nicolettka2126
autor
21. jún 2015

@sara34valentina tak vyslocene ze poriadne a naplno teraz 4tý cyklus ale od minuleho leta sme tomu nechavali volny priebeh. .a tento rok vo februari sme sa fakt ze do toho poriadne pustili.

ajajaj00
21. jún 2015

@evi789 ajooj zlatkoo bolo superne aj pocasie nam vysloo takze parada juuj ale ty ides stvrtok na tu operaciu😢budem na teba mysliet

ajajaj00
21. jún 2015

@sara34valentina moja boze take stastie ste mali bolo supeeer

ajajaj00
21. jún 2015

@nicolettka2126 vsak aj vy mne baby moje💙

sara34valentina
21. jún 2015

@nicolettka2126 mozno si uz tehulka, drzkam palcoky ♥

nicolettka2126
autor
21. jún 2015

@sara34valentina velmi pekne to znie 😵 Snad ano, budem najstastnejsia zena pod slnkom ak to vyjde 🙂 A dakujem :-* 😵

evi789
21. jún 2015

@ajajaj00 som rada že ste sa cítili dobre. Tak to má byť 😊😊👄
Ďakujem, prežijem štvrtok a potom ešte piatok 🙂... tam mi ešte tamponadu vyberú a potom kľud bude... 💜

evi789
21. jún 2015

@nicolettka2126 Bolo by to supeeer 😊😊😊 o paaaar dní budeme múdrejšie.. že?

sara34valentina
21. jún 2015

zienky, prajem vam krasnu dobru nocku, ja idem haji, bru nocku ale sa nam ochladilo ze? ☹

nicolettka2126
autor
21. jún 2015

@evi789 veru bolo vy to najuzasnejsie 🙂
No este 10dni si musime počkať 🙂

ajajaj00
22. jún 2015

@evi789 verim ze vsetko dobre dopadnee..budem na teba velmii mysliet..potom sa to uz len rychlo zahoji a sup plodit💙

ajajaj00
22. jún 2015

Dobre rankooo sa praje dievcataa

sara34valentina
22. jún 2015

@ajajaj00 bre ranko 🙂 ako sa citis? kedy mas ovu??? ja asi v nedelu ...... teraz idem do mesta , musime par veci vybavit, )))) trosku sa ochladilo tak neviem co na seba 😉 😉 😉

melisssssa
22. jún 2015

Dobre ranko kočky 🙂 🙂 a zasa prac. tyzden pred nami ☹

ajajaj00
22. jún 2015

@sara34valentina ahoj moja no aj bude prsat podla mna...no mne ms skoncila uz v sobotu.trvala 3 dni aj s cestou ani som nevedela ze som ju mala...cize dnes som len 7 DC...od stvrtka som v tom parizii tak sa tesiim mozeme plodit 🙂 😉

melisssssa
22. jún 2015

@ajajaj00 tak si to v parizi poriadne uzite a odneste si odtial kraasny darcek 🙂 🙂 my sme mali vo stvrtok poz.ovu test tak sme sa cez vikend snazili 🙂duufam,ze uuspesne 🙂 Akosi si robi ta ms s nami co chce..ty 3 dni,evka 2 dni,ja tiez 2 dni...mozme to brar ako znamenie🙂nech si pomaly od nej odvykame 🙂 dalsia uz nepriiide 🙂

ajajaj00
22. jún 2015

@melisssssa anoo ano tak to by som brala 9 mesacnu odvykacku od mrchy 🙂 no vyskusame uvidime akuart neviem ci mam vobec ovu testy robit...a ked sa nezdari ani tento mesiac 6.7 sa vrati doktorka z dovolenky a ideme to vyskusat s tymi liekmi pre mna co navrhuje...juuj inac uz by sa patrilo keby to tu niektora z nas odpalila pozitivnym ovu testikoom 😉

nicolettka2126
autor
22. jún 2015

Dobre ranko koceny 🙂 Tak znova zaciatok pracovneho tyzdna 🙂 Ako to len rychlo leti, ale uz by mohol byt kludne aj buduci tyzden-nenahnevala by som sa 😀

ajajaj00
22. jún 2015

@nicolettka2126 ale ale mala ritka uz si nedockavaaa vsak 😲 😲

melisssssa
22. jún 2015

@ajajaj00 a robievas si ovu testy??ja som tento mesiac prvy krat robila..uvidime🙂 ale aspon som zistila,ze je🙂 aj ked som tu ovulku akosi necitila...to jak naschval..ked sme sa nesnazilI som ju stale citila ,a ako bahle by som sa chcela.nou riadit tak ani za pana ..🙂

melisssssa
22. jún 2015

@evi789 evka ty co??skusala si este testovat??alebo pojdes na tu krv??

ajajaj00
22. jún 2015

@melisssssa teraz minuly mesiac som testovala prvykrat aj to vyslo pozitivne ale mne zistili ze mam male vajicka cize mi neprasknu..cize ani neotehotniem..ja beriem inofolic a odvtedy dost silno ovulku citim a mam aj hlien

nicolettka2126
autor
22. jún 2015

@ajajaj00 joooj ani nevrav 😀 Ale musim sa krotit aby som sa zase moc nenavezovala na nieco co nemusi byt 🙂

ajajaj00
22. jún 2015

@nicolettka2126 hlavneee bud v klude mojenkoo

nicolettka2126
autor
22. jún 2015

@ajajaj00 snazim sa 😵 Pride co ma prist 😉

melisssssa
22. jún 2015

@ajajaj00 tak snad ti pomoze🙂 ja si myslim ,ze aj ja budem podobny pripad..len ja som koza som nebola ani na preventivke tak neviem...ale uz v julI pojdem som menila tento nes.gyn..tak dufam,ze tato gyn..bude vo vsetkom ochotnejsia a ludskejsia🙂