V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 presne tak pride co ma prist..mas vela prace mojenko,,a kde je evka?
@ajajaj00 vies co praveze teraz je tu uuplny klud, az poobede tam mam objednavku, tak preto mam teraz viac casu sa sustredit na to co bude o tyzden...cez vikend som bola taka zaneprazdnena ze som na to ani len nepomyslela 🙂 Tak dnes to dohanam 😀
@nicolettka2126 ejhaaaa takze treba ti navalat vela praceeeeee 😉 aby si nato nemyslela
@ajajaj00 tak to mi je luto velmi ☹ tak to ani ja nechapem..raz sa podari a potom mas problem male vajicka..,ale verim tomu ,ze to coskoro bude v poriadku a za chvilku budes tehu..🙂 citim to tak,ze do konca leta sme tehu vsetky🙂 urcite idem v juli na preventivku len teraz v juni este nemozem kvoli poistovni ci co...mozno tam dojdem uz ako tehuu 🙂
@melisssssa juuj tak to by bolo skveeelee keby si tam dosla ako tehu
@ajajaj00 no to by teda bolo 🙂 uvidime🙂
@melisssssa drziim silno palce 😲
@ajajaj00 dakujem moc🙂 🙂 aj ja tebe drzim palce🙂
@melisssssa ahojtee
bola som na krvi ešte minulý týždeň ale negatívne to bolo. Tak teraz sedím v čakárni na interné vyšetrenie a vo štvrtok zákrok. Dnes mi napísala kamoska, že je v 8tt malé má 6mm 🙂 tak sa teším aspoň tomu.
Hlava ma dnes poriadne bolí. Tu ešte neprší.
@evi789 to viem,ze bolo negativne,len som myslela,ze,ked ti sestricka vravela,ze cert nikdy nespi..ci sI to este neskusila..mne osobne by to urcite nedalo spravit este test..ale po zakroku sa to podari urcite..🙂
@evi789 jeeej no tak nech to kamoska potom co najrychlejsie prenesie aj na teba 😉
@nicolettka2126 noo aj tu jedna moja kamoska na MK napisala do snaziliek teda dala foto testu ze im to vyslooo...tak nech to ju je vsadeeee
@ajajaj00 jooj kiezbyyyy 🙂 Uz by sa aj nam vsetkym zisli dve caaaarecky 🙂
@ajajaj00
@melisssssa
@nicolettka2126 testom už nerozumiem... ani sa teraz s nimi nemusím zaoberať :-/ do septembra.. 🙂 ale nevadí... karty nevidali teraz.. viem, že to je teraz asi takto lepšie. VÁM držím silno päste!
A budem tu s vami 💜💜💜
@evi789 no my sme velmi radi ze tu ostanes s nami 🙂 Potrebujeme ta tu si uz jednou z nas 😵
@evi789
@nicolettka2126 moja krasna budeme ti drzat palce neboj vsetko je tak ako ma byt hlavne najprv ty musis byt ok a potom to uz pojde same..v nemocke budes len jeden den?a musi tu byt s namii my ta tu potrrbujeeemee aj s malou ritkou
@nicolettka2126
@evi789 ani sa ti necudujem..,ked ti len sarapatu narobili.. 😒
@ajajaj00 veru veru potrebujeme tu aj nadalej nasu Evku 😵
@nicolettka2126
@ajajaj00
💜💜💜💜💜💗💗💗💜💜💜💜💜 moje bábiky 😀
@ajajaj00 juj podari sa vam Pariz je romanticky uvidis ze sa zadari 🙂 😉
@ajajaj00 Dakujem Vám 🙂
Áno,budem na jednodnovej chirurgii.O 14.00 by ma mali pustit domov.Potom v piatok pojdem do gyn.amb.vybrat tamponádu :-/ ... a potom oddych..taky tyzden pobudnem doma,dufam bude stacit na regeneráciu...a potom spat do roboty.Ale ak by nahodou som nebola este ok,tak pockam a polezim este.
@evi789 joj moja uz nech to mas za sebou...a nech sa das eaz dva dokopy a uz nech je len a len dobre 🙂
@nicolettka2126 Áno...nech uz je piatok vecer...aby som bola po vsetkom...a potom iba oddychovat...Ale vies co,nejak teraz nemyslím na snazenie sa 😒 ... ked si pomyslím na september..je to daleko a nejak ma teraz presla aj chut.. Chápes ma,ze?
Ale samozrejme,som si istá,ze ako sa bude blízit ten cas,tá chvila,ze sa mozeme trebars aj pustit di vsetkeho...urcite budem mysliet inak .. 🙂
@evi789 jasne ze ta chapem uplne. ..ja by som tiez na to asi nemyslela..najprv by som sa sústredila na to aby som to cim skor mala za sebou potom na to zregenerovanie sa aby som sa citila po vsetkych strankach uplne ok a az potom by som sa snazila znova viac sustredit na to snazenie sa 😉
@gitka003 jeeej velmi velmi gratulujem 😵 Aj si vedela kedy bola ovulka? 🙂

@melisssssa no ja som mala v decembri mmt...a vlastne bola som na folikulometrii a tam mi zistila ze mam male vajicka aj ked nechapem preco sa to deje teraz ked som v decembri normalne otehotnela..poslala ma na hp ktory je uplne v poriadku takze teraz my chce na 3 cykly nasadit liek klomifen citrat..noo na preventivku by si mala zbehnut..juuj ked je zly gynekolog to je najhorsie