icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

gitka003
22. jún 2015

@nicolettka2126 dakujem pekne 🙂 plus minus ano, mavam taky hlien. A najpresnejsie som to zistila na online kalkulacke, ked ma zacalo pobolievat podbrusko. Som zistila ze prave vtedy sme boli spolu 🙂

nicolettka2126
autor
22. jún 2015

@gitka003 tak to vam perfektne vyslo teda 🙂 Ja som tento mesiac tiez vobec netestovala ovu ale podla pocitov bola okolo 15.DC no mozem sa mýliť 😅 Uvidime ci nieco z toho bude 😵

gitka003
22. jún 2015

@nicolettka2126 veru ano. cely tyzden sme boli od seba a to som si myslela ze prave v ten tyzden mam plodne. Avsak sme to zrejme este stihli 🙂 ja som tieto DC vobec nesledovala, dokonca som nevedela co tu dievcata spominaju aku znacku 😀

nicolettka2126
autor
22. jún 2015

@gitka003 hehe 😀 Niekedy je nevedomost asi lepsia 😀 Mam pocit ze cim menej clovek vie tym skor sa zadari 😀 Tak teraz verim aj ja v to ze kedze neviem presne v ktory den bola ovu tak sa mozno zadari 😀 Lebo snazili sme sa snazit sa pravidelne 🙂

sara34valentina
22. jún 2015

@melisssssa toto som dade citala a treba sa snazit v den posledneho pozitivneho a dalsie 2dni .....som zvedava ako to bude u mna 😀

sara34valentina
22. jún 2015

@evi789 ani sa nenazda s a september je tu !!!!!!! vsak len 3mes necele 😉

melisssssa
22. jún 2015

@sara34valentina tak pre istotu sme sa posnazili a skusime sj zajtra..samozrejme drahemu uz nebudem hovorit,lebo si bude mysliet ,ze sexikujeme len kvoli tomu🙂 a ty uz si mala pozitivny ovu test??

petra212
23. jún 2015

@melisssssa
koľký den cyklu si?

už na konci cyklu?

ak hej, tak budeš asi tehotná, lebo mať dve ovulku za cyklus je veľmi nepravdepodobné a vštci tvrdia, že to nie je možné, ale tak výnimka potvrdzuje pravidlo, a môžeš byť nejaká rarita v tomto, ale skôr si myslím, že ak si už ovulku mala, tak budeš tehu ... skoro na sto percent

@gitka003
blahoželám krásne 🙂

nicolettka2126
autor
23. jún 2015

Dobre ranko bambulkyyyyy 🙂

sulinka1
23. jún 2015

Ahojte dievcence, rada by som sa kvam pridala☺️ Tiez sa snažíme uz roky...ale tak dufam a verím, ze to tento mesiac vyjde..prave som 15. Den cyklu😉Rada by som krátila to nekonečne čakanie svami☺️

melisssssa
23. jún 2015

@petra212 no dnes som 21 DC a mavam 31 dnove..tak nemyslim ,ze by to bolo tehotenstvo,predsa len prvy pozitivny ovu test bol na 16 DC...ja budem pravdepodobne ta vynimka co potvrdzuje pravidlo 🙂

nicolettka2126
autor
23. jún 2015

@sulinka1 ahoj vitaj medzi nami 🙂 Tu ti urcite pomozeme aby ten cas isiel rychlejsie 🙂 Uz sme tu ako taka rodinka 🙂 Su tu uzasne zienky vsetky tak verim ze sa tu budes citit s nami prijemne 😵 A samozrejme veeeelmi silno drzim palceky 🙂

petra212
23. jún 2015
sulinka1
23. jún 2015

Dakujem za prijatie😍 Čítala som Vás a ste mi sympaticke😘 Prave som si zaliala alchemilkovy cajik, ktorý dufam bude mat aj nejaké vysledky😉

sara34valentina
23. jún 2015

@melisssssa min mesiac som nevystihla nebol taky silny ....... som pozde testovat zacala a predminuly ma bolelo podbrusko,tento mes bude ovulka uz tuto sobotu alebo nedelu 😉 uvidim co vyjde na teste uz testujem kazdy den ....... snad sa do ''tretice'' zadari, drzim aj tebe palce !! 😀 ved totok ze ked bude poz,test (muz moj bude doma) sa treba milovat a este aj na druhy den, lenze moj pracuje teraz , aby mohol na dovolenku....takze som zvedava ako to ''stihneme'' 🙂 snad aspon v jeden den 🙂

sara34valentina
23. jún 2015

@sulinka1 ahoj , vitaj medzi nami 🙂 drzime ti palce, uz sa snazite roky? fuha , my treti mesiac 😅 drzim ti palce, nech tam mas tento mes kolajnice 😀 😀 😀

sara34valentina
23. jún 2015

@petra212 petra je mozne mat dve ovulacie alebo mat jednu a oplodnia sa dva vajicka 🙂 jedna zena bola tehotna len tyzden (podla testu) a na to o 5dni mala styk a znovu ovulaciu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, podla kontroly na sone

sara34valentina
23. jún 2015

@evi789 ahoj Evi 😨 😨 😨 😨 moja myslim na teba, pozajtra uz ides do nemocnice, ze ? a ako som ti vcera pisala, nebojkaj, zahojka sa, a v septembri NAM napises BUM cakam babätko ♥ vsetko ma svoj cas a telo vie najlepsie kedy ma otehotniet 😵 😵 😵 😵 pekny den prajem ( u nas hnusny den, zima a prsi ) 🙄

nicolettka2126
autor
23. jún 2015

@evi789
@ajajaj00
Zlaticka moje milovane kde sa mi schovavate? 🙂

melisssssa
23. jún 2015

@sara34valentina no dufam,ze do tretice vyjde 🙂 ja som na tom tak isto🙂 treti mesiac...len iba tento som zacala s ovu testami..zacala som robit od 7DC a to sa mi uz zdal aj ten ,ze je poz..,ale postupne som zistila ,ze veru nebol a musi byt este silnejsia druha ciarka...a vo stvrtok som spravila aj som ho tu zavesila ,ze ci moze byt?a ,ze ano🙂 tak spokojna som cely vikend s muzikom snazilkovala 🙂 a vcera len zo srandy,ved ich mam dost,ze pozriem aka "bleda"bude druha ciarka a ona taka silna,ze som prekvapena z toho...ale ja to stale hovorim ,ze moje telo je divneeee....pocuj a tvoj muzik chodi na sluzobky?ak nie tak ho znasilni aj v noci.. 🙂 🙂 🙂 ja som ho vcera znasilnila okolo 00:30 ..🙂 ja som vedela o co ide ..on nie 🙂 🙂 🙂 ved co ,ked nahodou🙂

kika1990
23. jún 2015

Ahojte som tu opat☺ cakam mrchu ktora dufam ze nepride...
@evi 789 drzim palce nech vsetko dobre dopadne☺

petra212
23. jún 2015

@sara34valentina
hmm ale to nebude úplne pravidlo,
skôr nejaká anomália alebo výnimka 🙂
viem, že sa môžu uvoľniť dve vajíčka a to bud naraz, alebo tak do 48 hodín od toho prvého, neskôr nie
ale ani to nebýva pravidelne, (to iba nejaká výnimka zrejme 🙂 )

sara34valentina
23. jún 2015

@melisssssa dobre si urobila lebo ak bola sinejsia ako kontorlna tak ovu bude az do 48hodin a takto mas asi ovulku dnes a podarilo sa...nie moj nechodi na sluzobky, pracuje len 10dni v mes ale 24hodky 😉 a 20dni je doma, cize to bude super vychova a pomoc s detmi 😲 len nechs a uz zadari 😉 drzim ti palce, mna dnes zacalo pichat ( prava strana , dakedy mam pocit ze ovulujem len z tej pravej :( no ked mne zacnu bolesti tak az o 4-5dni je ovulka 😒

zuzkasu
23. jún 2015

@evi789 silno silno držím palčeky nech to dobre dopadne

ajajaj00
23. jún 2015

@nicolettka2126 zlatickoo v parndorfe soom

evi789
23. jún 2015

@nicolettka2126 pod pancierom 🙂 :-O

nicolettka2126
autor
23. jún 2015

@ajajaj00
@evi789 koksoooo mohli ste mi tak naraz odpisat??? 😲 Odpadnem z vaaaas 😀

melisssssa
23. jún 2015

@sara34valentina ja mam skor pocit ,ze ja z lavej...aj,ked ta bolest nie je az taka silna. iba si myslim,ze to bude ovu...ale hovorim som pokazena tak ja neviem...ak je priznak ovu ,ze mi je na vracanie cely den .,ze ma napina tak to bude moj priznak ovu 🙂 🙂 juuj tak treba muzika po 24 pockat a pomilovat sa s nim...🙂 🙂 ved my zeny sme sikovne tak ,ked tie nase plodne dni pridu musime za kazdu cenu zatiahnut muzov do toho 🙂 ci su po 24h.,alebo sa im nechce 🙂 🙂 my to mame tiez vselijake s partnerom co sa tyka prac.hodin.. tiez si vravim ,ze teraz mi to obcas vadi..sama som..ako to bude,ked bude mimi...,ale ja rada riesim veci az ,ked musim 🙂

ajajaj00
23. jún 2015

@nicolettka2126
@evi789 heeeehee odpadneeem aka nahodaaa..milacik zajtra mas toho vela?potrebovala by som vyzehlit a umyt mojuu gebuluu🙊

sara34valentina
23. jún 2015

@melisssssa no on sice pracuje 24hodin ale ak nie je alarm vecer spinka 🙂 je poziarnik 🙂 je sportovec, beha aj Ironmann takze ma vydrz co sa toho tyka sa nebojim 😀 😀 😀 😀 behava 3hodiny denne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 co sa tyka co si napisala, no jasne ze netreba planovat , ale trosku sa zariadit a pripravit na babätko ano 🙂 prajem ti aby sa zadarilo ,,,ja sa uz tesim na ovulku dnes idem testovat ci silnie palicka ci nie..... som len 11dc