V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@epsonka45 no hej aj ja som presne tak premyslala.. ale.. nikdy nevies, mozno sa podari aj v maji 🙂
@littledesire uvidime ako to dopadne
Ahojte baby 🙂.
Nadišiel čas na druhé babo, tak sa k vám pripajam. Antikoncepciu neberiem od minulého mesiaca...... tak uvidíme ako rýchlo to príde 😉. S Alexkom som ostala tehotná veľmi rýchlo, sa mi zdá že po dvoch mesiacoch sa snazenia. Držím palce každému 🙂
Petrovas - gratulujem 🙂
@evi789 ahoj vitaj v gangu bruskatic 😀
Drzim palceky aby sa cim skor zadarilo a malickemu aby pribudol surodenec 😉
Ďakujem krásne! Rýchlo rýchlo som si prečítala vaše príspevky ale je tam toho mooc.
Nicolettka, ako si na tom?
@evi789 cakam na ovulku, robim testiky od 9.DC uz dva dni ma boli lavy vajecnik aj "mokro" je len este cakam na pozitivny ovu testik 🙂 Uz mozno dnes bude lebo vcerajsiemu uz vela nechybalo..no ale este som v praci takze az okolo 7mej si ho viem urobit.Ale samozrejme sa snazime aj tak, ved ked tam bude viac moreplavcov-cakatelov tak na skodu to nebude 😀 😀
A ty si ktory dc? Uz bola ovu alebo este len bude? 🙂
Tak držím palce aby to vyšlo 🙂! Ja som si stiahla do mobilu menstruacny kalendár kde mi zobrazuje aj plodné dni... ktoré sa začali včera 😀.. takže skúšame, skúšame. Chcem počkať teraz také 3 dni aby dozreli veci 😀. Sa vraví, že sú kvalitnejšie, hm? Dobre viem? 😀
@evi789 aj ja mam ten kalendar. Taky co ma ikonku ruzovej knizocky s kvietockom? 🙂 sa mi paci ze tam viem aj symptomy zaznacit, len ked zaznacim ze ovu test pozitivny tak mi zaznaci v ten den ovu, co nemusi byt pravda, lebo moze do 48 hodin byt az 🙂 uz chcem prepnut mod v nastavenia na tehotenstvo 🙂
@epsonka45
@littledesire
áno, ten kalendár! Aj podľa mňa je skvelý 🙂
Dúfam, že nám pripomoze 😀
@littledesire ano ma taku ikonku
@evi789 hej mne sa velmi paci.. 🙂 ja este nemeram teplotu ale snad bude ok aj ked sa bude merat teplota.. tak dufam tiez ze nam pripomoze 🙂
Ešte som si ani ja nemerala, verím, že to bude ok. I keď prvé tehotenstvo bolo extra rýchlo.. neznamená, že aj druhé bude... ale verím.. musíme všetky 🙂
Baby, je normalne, ze tehotensky test ukazuje pozitivny vysledok skor poobede ako rano? Vcera poobede pozitivny, rano vobec nic a dnes poobede zase pozitivny. Este slabucko, lebo dni mam dostat v pondelok, ale viditelne. Dufam, ze uz ziadne kramy nepridu 🙂
Ahojte kocky dnes mi vysiel pozitivny test, od utorka uzivam antibiotika. Uzila som 5 tabliet a teraz neviem ci pokracovag ci nie. Chytila som nieco od syna on mam an Crp 77 tsk dali atb aj mne. A teraz neviem co? Po synovi som msla uz dva potraty tak sa bojim. Uz sme riesili opat centrum a ponjednom sexe som ostala tehotna. A to vysiel spermiogram ze 97percent patologickych. Len teraz aby bolo vsetko ok. A co tie antibiotika
@evi789
@epsonka45
@littledesire aj podla mna je super 🙂
@kaaaty tak ono na začiatku je plod chraneny pred liekmi, alkoholom.. Veľa žien zistí tehu iba neskôr, takto skoro nemá ešte napojený tvoj krvný systém, skôr by som sa bála toho že ak ATB nedoberies, nenastane želaný účinok a sa ti to vráti neskôr. No alebo pre pokoj duši zavolaj doktorke
@kaaaty suhlasim s mmoni89,radsej sa vyliec terazky 😉
Minule som kukala taky scifi dokument z buducnosti,kde zena vedela uz 3 dni po sexe,ze je oplodnena 😚 aj ja chcem 😂
Mamka mi hovorila že keď čakala mňa, to je 26rokov dozadu, tehu testy, to ešte tak nebezalo, ale za ona 3dni po oplodneni Bežala s nadšením k lekárovi že je tehotná že to proste cíti a on na ňu pozeral či padla z višne keď povedala kedy k tomu došlo. 😀 kázal jej prijst ak bude týždeň meškat MS, aj meškala a povedala,, vidíte som vám hovorila,, 🙂 no chlap nie 😀
Ale to je podľa mňa fakt zle výnimočné, pri ďalších 3tehu to už tak nevedela

@littledesire ja osobne som chcela az v auguste...ale moj zasa v maji ale tak povedala som,ze ved mozeme aj v tom maji..ved nemusi sa to podarit na 1x