icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
26. jún 2015

@nicolettka2126 hrozne co sa deje zeny..................28 uz mrtvych : ( my sem chceli do Egypta no ako viidm postaci nam Taliansko !

nicolettka2126
autor
26. jún 2015

@sara34valentina veru veru uplne hrablo tym ludom :-/
Fakt clovek si uz nemoze byt isty nikde podla mna...toto je cista psychiatria co sa deje vo svete, neuveritelne...

nicolettka2126
autor
26. jún 2015

@ajajaj00 to som velmi rada, davajte tam na seba pozor :-*

evi789
26. jún 2015

@sara34valentina nieeee 😀 iba o cca tri týždne sa môžeme pomilovat tak jemne... chapes 😉 dieťa neskôr samozrejme..

sara34valentina
27. jún 2015

@evi789 aha, no ale vidis, ze blondinke kym zapne 😀 😀 😀 😀 oki uz rozumiem, no hlavne nech sa zahoji ranka 😔 😔 😔 😔 ja dnes bolesti (podbrusko , krize,,,ovu test skoro pozitivny vecer sa mi vidi ze bude uz pozitivny ,,,,,,no drahy az zajtra doma , snad to stihneme 😀 😀 😀 😀

sara34valentina
27. jún 2015

@nicolettka2126 bre ranko, kedy budes testovat ,,,,testni uzzzzzzz kup dnes testik na 11dc uz ukaze 😉 😉 😉 😉 😉 ja skoro poz ovu testik mam pocit ze vecer bude pozitivny snad to sihneme lebo muz zajtra dojde 😀

clauduska17
27. jún 2015

@sara34valentina tak toto ma čakalo dnes rano

sara34valentina
27. jún 2015

@clauduska17 bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ty si tehulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa GRATULUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 PODARILO SA VAM HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA♥ pisem ti spravu 🙂

melisssssa
27. jún 2015

@sara34valentina tak super ,ze je skoro pozitivny🙂 ved ,ked bude vecer pozitivny to nevadi ,ze muzicek pride az zajtra ,to stihate 🙂 :-* drzim palceky aby to vyslo 🙂

clauduska17
27. jún 2015

@sara34valentina dufam že bude silnieť 😉

sara34valentina
27. jún 2015

@melisssssa no po poz,teste do 48hodin ovulka a vajicko zije vraj 12-24hodin este takze 2dni stihame 🙂))) ako sa citis?

nicolettka2126
autor
27. jún 2015

@sara34valentina ahooooj, no tak od zajtra vas s drahym teda caka veeelmi prijemne obdobie 😝 😀
Ja som zlatko dnes iba cca 7-9DPO takze este je moooc skoro na testovanie 😉
A tentoraz testnem iba ak by mrska meskala lebo naozaj sa mi zase nechce vyhladavat duchov na testiku 😀 😀
Uz chcem vidiet kraaasnu druhu ciarocku 😵
Joj tak velmi dufam ze sa zadarilo....

sara34valentina
27. jún 2015

@nicolettka2126 mam pocit ze sa zadarilo 🙂 ak si vsimnes, kazdej sa zadarilo 🙂 teda viacerym ,dnes pribudla clauduska 😉 😉 😉 budes aj ty citim to 😉

nicolettka2126
autor
27. jún 2015

@sara34valentina ja ta cez telefon vybozkavam jak kona ak ti tato tvoja predpoved vyjde 😵 😀

melisssssa
Autor odpoveď zmazal
sara34valentina
27. jún 2015

@melisssssa si tehotna moja!!!!!! pozri clauduske sa snivalo ze ma poz test a dnes rano vstala urobila a je tehulka 😉 ked sa ti to snivalo si tehotna 😉 😉 😉 juj ci sa tesim kazda je tehulka a ja zajtra a pozajtra tutu mutu cely den asi nevyjdem ani z postele 😀 😀 😀 😀

sara34valentina
27. jún 2015

@nicolettka2126 ved si vsimni, vsade tehulky, )))))) isto sa zadarilo 🙂)))))))))))))))))))mozes cez telefon 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ma vybozkavat 😝 😝 😝

melisssssa
Autor odpoveď zmazal
sara34valentina
27. jún 2015

@melisssssa dakujem draha 🙂 ty si tehulka a tesim sa tvoj tehu testik 😀 😉

nicolettka2126
autor
27. jún 2015

@sara34valentina no vies to ze vsade su same tehulky este nemusi nic znamenat 😉 Mozno ja budem ta vynimka ktora zase skonci s mrchou..normalne sa zacinam baaat ochh 😅

sara34valentina
27. jún 2015

@nicolettka2126 ale nooooo 🙂 nedostanes kramy 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 budes tehu 😨 😨 😨 😨

nicolettka2126
autor
27. jún 2015

@sara34valentina dakujem za povzbhdenie snad ano 😵 Mam taky divny pocit taky iny...pobolievaju ma sem tam krize, mam taku duvnu chut v ustach ani to neviem pomenovat a bolia ma cickyyyyy 😅😀

sara34valentina
27. jún 2015

@nicolettka2126 uz vidim ako ma bozkavas 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 nezvyknem sa mylit 😉

nicolettka2126
autor
27. jún 2015

@sara34valentina tak v tomto pripade veeeeeeelmi dufam ze sa nemylis 😉
A ked ti to naozaj vyjde tak to ti poviem ze tolko bozkov si este urcite od nikoho nedostala ako dostanes odo mna cez konika 😵

sara34valentina
27. jún 2015

@nicolettka2126 drzkam palce, mam pocit ze sa zadari tento mes kazdej z nas 🙂 😉

nicolettka2126
autor
27. jún 2015

@sara34valentina to dufam uz by sme sa mohli bruskatiet pekne vsetky spolu 😵

sara34valentina
27. jún 2015

@nicolettka2126 budeme budeme 🙂 dobru nocku Niki 😅 😅 😅 😅

nicolettka2126
autor
27. jún 2015

Zlatiiiicka pomooooc prave som sla do sprchy a nasla som si na nohavickach trochu takeho ruzovkasteho hlieniku co to moze byt???? Jooj normalne mam strach :-/ Dmes by som mala byt cca 7-9DPO

ajajaj00
27. jún 2015

@nicolettka2126 noo to by mohlo byt uhniezdovanie?nie?

nicolettka2126
autor
27. jún 2015

@ajajaj00 ja nevieeem :-/ Normalne som sa az prelakla a hned som isla.kuknut do kalendarika.ze ci som sa nepomylila v datumoch.a.nema prist uz teraz ms ale nie..Az v utorok/stredu ma prist...