V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 moja podla mna si tehuu🙏🏻
@nicolettka2126 podľa mňa tiež uhniezdovanie, aj moja sestra to mala, držím moc palce ale môj tusak je že to bolo ono 🙂
@nicolettka2126 Ja som implantacne spinenie sice namala ale tiez si myslim ze by to mohlo byt to ;)
@sara005 no kebyze nemam biele nohavicky tak si to ani ja nevsimnem 😅 Lebo toho bolo naozaj maaaalilinko 🙂 Cize mozno si aj mala len si si to nevsimla 😉
@nicolettka2126 Podbrusko pobolievalo na zaciatku aj mna, niekedy total pocit ako tesne pred mrchou akurat ze ta bolest bola niekedy taka vyrazna povedzme minutku a potom som niekolko hodin aj nic necitila a potom sa to zopakovalo.
@sara005 no presne taketo "navalove" bolesti mam aj ja..ze chvilu citim fakt dost podbrusko a potom aj pol dna o nom vobec neviem..momentalne som vo faze pobolievania 😅
@nicolettka2126 To som mala este asi dva tyzdne po meskani ms, je to uplne normalne. No vyzera to veelmi slubne, drzim palce aby to vyslo ;)
@sara005 dakujem 🙂
@nicolettka2126 ja ked som otehotnela tak som mala take navaly bolesti v podstate od uhniezdenia.. uz vtedy som tusila, ze asi to vyslo, lebo to proste bolo ine ako pocas ostatnych cyklov.. drzim palce 😉
@nicolettka2126 a nebudes testovat?
@nicolettka2126 tesim sa milacik ♥ a ja teraz sup do postele zapnem hudbu a ide sa na to 🙂 mam ovulacny test uplne pozitivny tak ideme ndes 2x a zajtra tiez 😀 😀 😀 😀 drz palce tehulka 🙂
@sara34valenpalce jeeeeeeeej drzim palce testik mas naaaadherny 🙂 😵
Riadne si to uzite,hlavne si vychutnavajte neden druheho a urcite sa zadariiii 🙂
Cmuuuk
@ajajaj00 zlaticko nie bojiiiim sa 😅 Az ked by nedorazila ani v utorok ani v stredu tak az potom 🙂
@nicolettka2126 drzim palce nech to vide 🙂
@kika1990 dakujem pekne snad ano 🙂
@evi789 zlatkooooooooo kdeze ta maaaaam???neskryvaj sa nam 🙂
@nicolettka2126 jeeej dakujem uzila som si, som ale dovrsila asi 1minutu skorej ako on, dufam to nevadi 😉 😉 😉 este ak bude chut dame vecer aj zajtra ♥ prajem krasny den my ideme ku svokrovcom na nedelny obed , pekny den TEHULKA ♥ ♥ ♥
@sara34valentina ze tehulka 😀 😀 velmi dobre sa to cita 😵 Tak dobru chut prajem k obediku, po dobrom swxiku chutny obedik-dobre ste si to zariadili 😀
@nicolettka2126
@sara34valentina
@ajajaj00
Ahojte bábiky 🙂... tu som, sledujem potichu, čítam, usmievam sa a držím palce každej jednej a som každým dňom netrpezlivejsia @nicolettka2126 💞💞💞💞
Peknú nedeľu Vám prajem 👄👄
Babule dlho som tu nebola. Mam potvrdenu toxoplazmozu cely den som stravila na infekcnom a vyfasovala atb na 2 tyzdne.
@evi789 hovor mi nieco o trpezlivosti, vies si urcite predstavit mna 😀
Esteze na dnes mame program lebo mi ten vcerajsi hloenik hrozne vrta v hlave 😅 nemala som este taketo tak je to pre mna novinka 🙂
@nicolettka2126 nooo viem si ta predstaviť 😀... koľko ešte musíš čakať? Do stredy?
@evi789 no teoreticky moze prist aj zajtra aj pozajtra aj stredu 🙂 Ale ked ani v stredu nepride tak to uz bude veeeeeelmo zvlastne 🙂
@nicolettka2126 No tak budes mat super nervozne dni,co? 😅
Len nech vsetko dopadne tak,ako si to zelás 😉

@nicolettka2126 Mohlo to byť veru uhniezdenie. 🙂 Hlavne ak sa nič viac nerozbehne. 🙂